• Like 4
  • UP 1
  • Mor de râs 1
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

★ Numele tau in Joc: Tonii.
★ Numele Adminului reclamat:Xqz
★ Data si ora:10/8/2025 21:00
★ Harta: cabble
★ Motivul reclamatie: Ban aimbot
★ Dovada:

Vreau sa va spun din prima ca nu caut niciun unban niciun nimic nu ma intereseaza nimic vreau si eu sa dau de xqz 

Voiam doar sa va aduc la cunostinta ca asta este pur bataie de joc. De nicaieri s a trezit neauzitu asta ca vrea el sa intre la mn in calculator el care nu rateaza un glont sa mi gaseasca el mie aimbot, era si pus bine cum a intrat cauta aimbot.

Dupa mai multe cautari a gasit la un moment dat ceva cu github nush ce nici sa explice exact ce cauta acolo nu stia dar s a legat de chestia asta si mi a dat ban, in carcota pe discord cu alti playeri/admini probabil tot asa nemultumiti de cum joc erau usor relaxati dupa marea gasire.

Totodata ca sa iti arat ca ai 0 cunostinte in momentul in care downloadezi un cod de pe github ala trebui luat si pus intr-un mediu de dezvoltare gen visual studio c++ c# python etc ca sa te poti folosi de el.

Xqz pe familia mea de ma interesa daca erai corect si gaseai intr adevar ceva dar asa umlbi cu d astea cu mine sper din tot sufletu sa nu te menajeze baietii si sa dau de tine ca iti arata fratele tau teste si verificari ;)

Va pup sa fiti iubiti, pacat de comunitatea asta ca o strica  larg in gaoaza asta.

Postat

P.S mi-am rupt putin din timp sa imi arunc un ochii peste celelalte reclamatii, din cate am inteles ufo e xqz si invers.. 

Sinn Rebell astia mari cum puteti frate sa tineti mizeria asta de om in comunitatea asta ? uitati-va cum raspunde in arfe si in basini si face ce vrea el pe server..

Faceti-ma si pe mn sa inteleg de ce bataia asta de joc din partea neauzitului asta cine e el si ce face el?  Nu ai cum sa ai atitudinea asta fata de playeri..

Xqz fii baiat si hai sa vorbim in privat da mi un nr de telefon ceva ca te scot din ghete ❤️

• LCS PREMIUM
Postat

nu are rost sa ma cobor la nivelul unui pustan de gandire sa  iti dau tie atentie , ai primit ban deoarece ai folosit aimbot pe server , banul ramane si tu poti pleca in alta parte iti uram succes in continuare

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate