MOLDOVEANU - Postat August 17 Autor Postat August 17 – Doctore, sunt steril? – Din păcate, da. – Aoleu, cum îi spun soției că copiii nu-s ai mei? Citează
MOLDOVEANU - Postat August 18 Autor Postat August 18 - Părinte, am voie să mă uit după femei cu fundul mare? - Ai voie, Ioane! - Dar după alea cu sânii mari? - Ai voie, Ioane! - Si după alea goale? - Ai voie, Ioane! - Părinte dar Ia ce nu am voie? - La flama de sudură, Ioane! Citează
MOLDOVEANU - Postat August 18 Autor Postat August 18 Întrebare: - De ce poartă bărbații cravată? Răspuns: - E mai puțin jignitoare decât o lesă! Citează
MOLDOVEANU - Postat August 19 Autor Postat August 19 Maria merge la doctor, supărată. - Dom' doctor, soțul meu Ion are pierderi de memorie! - De când? - De când s-a căsătorit cu mine! - Și ce vrea să uite? - Nu știu, că nu-și amintește nimic din ce zic eu! Citează
MOLDOVEANU - Postat August 19 Autor Postat August 19 Discuție pe facebook: - Îmi pare rău, dar nu discut cu femei trecute de 40 ani. - De unde știi că sunt trecută de 40? - Scrii fără greșeli gramaticale. Citează
MOLDOVEANU - Postat August 20 Autor Postat August 20 - Și după facultate ce ai de gând să faci? - A doua facultate. - Și după a doua facultate? - Un master. - Și după master? - Un curs de frizerie - taximetrie Citează
MOLDOVEANU - Postat August 20 Autor Postat August 20 - Vasile, ce dulce ești... ce bun ești, Vasile... Ce bine-o faci, scumpul meu Vasile.. . Ești cel mai tare, Vasile. . . ești unic, Vasile.. - Dar, nu te supăra, de ce imi spui mereu Vasile? Pe mine mă cheamă Ion! - Ion? A, da... Am crezut că azi este joi.. Citează
MOLDOVEANU - Postat August 23 Autor Postat August 23 – Care e diferența dintre vineri și restul zilelor? – Vineri zâmbești chiar și fără motiv. Citează
MOLDOVEANU - Postat August 23 Autor Postat August 23 Nepotul merge in vacanța de vară la sat. După o săptămână, îi spune bunicului său: - Bunicule, aici e un aer foarte bun, curat, apă limpede și calmă. Dar fetele de aici sunt prea îmbrăcate. Bunicul scoate din buzunar două bomboane, una cu celofan și cealaltă fără. - Alege una. Nepotul o alege pe aia cu celofan. Bunicul său îi spune: - De ce ai ales-o pe aceasta? - Ei bine, pentru că este mai curată...!! - Vezi tu dragul moșului, la fel e și cu fetele astea... Citează
MOLDOVEANU - Postat August 28 Autor Postat August 28 Un băiat o intreaba pe mama-sa: - Mamă, imi iei o pălărie? Te roooog! Da, te roooog! - Dacă nu taci îți rup capu! - Da , sigur, numai ca să nu-mi iei pălărie... Citează
MOLDOVEANU - Postat August 28 Autor Postat August 28 Un tip care se dă deștept nevoie mare ia în bășcălie un agent de asigurare: - Asigurări de sculă reproducătoare faceți? - Da, domnule, facem și astfel de asigurări. - Și îl înlocuiți cu unul nou!? - Nu, domnule. Îndată ce încetează să mai funcționeze, asigurăm mentenanță nevestei pe parcursul întregii dumneavoastre vieți. Citează
MOLDOVEANU - Postat Septembrie 1 Autor Postat Septembrie 1 – Care e diferența dintre vineri și restul zilelor? – Vineri zâmbești chiar și fără motiv. Citează
MOLDOVEANU - Postat Septembrie 1 Autor Postat Septembrie 1 - Și după facultate ce ai de gând să faci? - A doua facultate. - Și după a doua facultate? - Un master. - Și după master? - Un curs de frizerie - taximetrie Citează
MOLDOVEANU - Postat Septembrie 2 Autor Postat Septembrie 2 Două perechi de chiloţi în maşina de spălat: – Cum de eşti bronzată, ai fost la mare? – Nu, am avut o zi de rahat. Citează
MOLDOVEANU - Postat Septembrie 2 Autor Postat Septembrie 2 În autobuz, un tip prinde un hoț care-și strecurase mâna în buzunarul lui: - Nu te mai obosi, nevastă-mea a fost mai rapidă! Citează
MOLDOVEANU - Postat Septembrie 3 Autor Postat Septembrie 3 Dumnezeu a zis: – Să fie Lumină! Și o voce a zis: – Nuuu! Sunt nemachiată! Citează
MOLDOVEANU - Postat Septembrie 3 Autor Postat Septembrie 3 Judecătorul către acuzată: - E adevărat că v-ați lovit soțul în cap cu tigaia? - E perfect adevărat! - Si nu ați regretat? - Ba da, că era tigaia cea nouă... Citează
MOLDOVEANU - Postat Septembrie 9 Autor Postat Septembrie 9 Ce-ai pățit, Bulă, de mergi in cârje? - Am avut un accident de automobil. - Si nu poți să mergi fără cârje? - Ba da. Doctorul zice că pot să merg, dar avocatul meu nu. Citează
MOLDOVEANU - Postat Septembrie 9 Autor Postat Septembrie 9 - Iubi, tu mă mai iubesti? - Da, cum să nu, draga mea! - Vrei să facem dragoste împreună? - Împreună cu cine? Citează
MOLDOVEANU - Postat Joi la 07:45 Autor Postat Joi la 07:45 - Bulă, cum se numesc ultimii dinți care ne apar in gură? - Proteza, dommnule profesor. Citează
MOLDOVEANU - Postat Joi la 07:46 Autor Postat Joi la 07:46 Pe chat: - Ne vedem în față la Carrefour, pe la ora 16? - Ok, dar cum o să te recunosc? - Sunt nevastă-ta, tâmpitule! Citează
MOLDOVEANU - Postat Sâmbătă la 08:03 Autor Postat Sâmbătă la 08:03 La magazinul cu ustensile de pescuit: - Dă-mi, te rog, un cârlig, dar repede, că trebuie să prind autobuzul! - Regret, domnule, zice vânzătorul, dar nu avem carlige așa mari... Citează
MOLDOVEANU - Postat Sâmbătă la 08:04 Autor Postat Sâmbătă la 08:04 Profesoara la ora de română explică: - Alinuța, dacă acum poți spune ”sunt un copil", ce vei spune peste câțiva ani? - Atunci voi spune ”eu am un copil". - Nu chiar așa de departe in viitor! - Atunci: ”aștept un copil"! Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.