MOLDOVEANU - Postat August 2 Postat August 2 - Aveți o nevroză endogenă, zise medicul. Cum vă petreceți timpul liber? - Stau acasă mai tot timpul. - De ce nu vă găsiți o femeie să ieșiți cu ea în oraș, să vă distrați? Nu v-ar plăcea? - Ba da, mi-ar plăcea! - Și atunci de ce nu o faceți? Sunteți timid? - Nu, dar nu mă lasă nevastă-mea! Citează
MOLDOVEANU - Postat August 2 Autor Postat August 2 Doi ardeleni stau pe marginea unei străzi: - Mă crezi că pot trece strada asta în 5 minute? - Dar ce, mă, ești fulger? Citează
MOLDOVEANU - Postat August 3 Autor Postat August 3 Se intalnesc doi prieteni: - Acum două zile am plătit din greșeală o bere fără alcool, cu cardul. - Și? - M-a sunat banca să mă întrebe dacă a fost furat! Citează
MOLDOVEANU - Postat August 3 Autor Postat August 3 Doi prieteni stau de vorbă: - De când nu ai mai făcut dragoste? - Ce este azi!? - Vineri! - Din octombrie! Citează
MOLDOVEANU - Postat August 5 Autor Postat August 5 Bărbatul cântărește 500 kg dimineața, 100 kg după-amiaza și 10 g seara, deoarece: 1. Dimineața: - Du-te la muncă, boule! 2. După-amiaza: - Iar te-ai îmbătat, porcule! 3. Seara: - Fluturaș, hai in pat!!! Citează
MOLDOVEANU - Postat August 5 Autor Postat August 5 - De ce dai găinilor să bea cacao, nepoate? întreabă contrariată, bunica. - Cum altfel să facă ouă de ciocolată?!? Citează
MOLDOVEANU - Postat August 6 Autor Postat August 6 Doi betivi intră-n casă. Ăla mai treaz: - Bă, e unu cu nevastă-ta în pat. Celălalt: - Șșșșt...că avem doar două beri... Citează
MOLDOVEANU - Postat August 6 Autor Postat August 6 Soacra: - Știi, ginere, dacă mă mai supăr mult pe tine, mă mut la voi! Ginerele: - Vai, mamă soacră, să nu faci asta! Am nevoie de liniște ca să te regret. Citează
MOLDOVEANU - Postat August 7 Autor Postat August 7 Ion și Gheroghe merg la un spectacol de balet. După un timp Ion adoarme. Gheorghe îi dă un ghiont și îi zice: - Scoală Ioane, că din cauza ta pe scenă toți umblă pe vârfuri! Citează
MOLDOVEANU - Postat August 7 Autor Postat August 7 – Gheorghe, de mă iei de nevastă, mă poți pupa în tri locuri, mă! – Unde or fi eștea tri locuri, tu Rozi? – La Paris, Milano și Londra! Citează
MOLDOVEANU - Postat August 8 Autor Postat August 8 Întrebare: - De ce poartă bărbații cravată? Răspuns: - E mai puțin jignitoare decât o lesă! Citează
MOLDOVEANU - Postat August 8 Autor Postat August 8 Ardeleanul bea tuică în trei feluri: - Fără apă; - Ca pe apă; - În loc de apă. Citează
MOLDOVEANU - Postat August 9 Autor Postat August 9 Intrebare: - Ce spune un cocalar când intră în bancă? Răspuns: - Am venit să plătesc ratatatatata! Citează
MOLDOVEANU - Postat August 9 Autor Postat August 9 Ginerele se întoarce din pădure, plin de vânătăi. - Ce-ai pățit? - Am fost cu soacra la cules ciuperci! - Și? - Am confundat-o cu o ursoaică. - Și, ai fugit? - Nu, am încercat s-o salvez. Citează
MOLDOVEANU - Postat August 10 Autor Postat August 10 Din avion coboară nea Gheorghe cu pantalonii în mână: - Nu mai zbor în viata mea cu avionul! - De ce? - Păi puneți cureaua, scoateți cureaua ... Citează
MOLDOVEANU - Postat August 10 Autor Postat August 10 O fată stă de vorbă cu tăticul ei: - Tăticule, cumpără-mi o ciocolată. - Tu deja ești mare pentru dulciuri. - Adevărat?! Înseamnă că pot deja să beau cafea, să fumez si să vin cu băieți acasă? - Cu ce să fie ciocolata, lapte alune... Citează
MOLDOVEANU - Postat August 11 Autor Postat August 11 Mama: - Bulă, de ce ai luat o notă așa de mică in test? Bulă: - Din cauza absenței, mamă! Mama: - Nu pot să cred Bula, ai lipsit in ziua testului! Bulă: - Nu mamă, băiatul care stătea lângă mine a absentat! Citează
MOLDOVEANU - Postat August 11 Autor Postat August 11 Ion vine la Gheorghe și il vede țopăind prin casă. - Ce faci Gheo, se miră Ion, doar te știam bolnav? - Tocmai am luat doctoria și am uitat să agit bine sticluța, așa cum mi-a spus farmacistul. Citează
MOLDOVEANU - Postat August 13 Autor Postat August 13 Aseară am venit iar beat acasă: - Unde ai fost, nenorocitule? - La un concurs. - Ce concurs? - Cine bea mai mult. Am câștigat și-o diplomă: ”Manga cum laude!” Citează
MOLDOVEANU - Postat August 13 Autor Postat August 13 Un orășean, merge in Apuseni și îi zice unui cioban: - Băhh, nene, da' sărăcie mare e pe aici! Sunteți înapoiați rău! Zi-mi și mie o adresă de unde să iau niște brânză! - www.branzadeoaie.ro, zice ciobanul. Citează
MOLDOVEANU - Postat August 14 Autor Postat August 14 Bulă face poze pe malul lacului, când nevastă-sa il strigă disperată: – Bulă! Repedeee, se îneacă mama! – Nu mai am spațiu pe card… Citează
MOLDOVEANU - Postat August 14 Autor Postat August 14 - Tată, tu crezi în fantome? - Nu, fiule! Nu există așa ceva. - Dar servitoarea mi-a spus că ele există! - Atunci împachetează cât de repede poț că ne mutăm. - De ce tată? - Noi nu avem servitoare! Citează
MOLDOVEANU - Postat August 16 Autor Postat August 16 Doi prieteni se întâlnesc la o bere: - Gata, am scăpat de probleme. - Cum așa? - Am angajat o persoană cu 5000 de euro pe lună, care să aibă grijă de toate problemele mele. - Păi ..și de unde faci tu rost de 5000 de euro. - Asta e problema lui .. nu a mea! Citează
MOLDOVEANU - Postat August 16 Autor Postat August 16 - Dragule, am fost Ia mall și am cumpărat ceva ieftin. - Ce? - O geantă. - Dar cât a costat? - Doar salariul tău pe o lună, a prins o super ofertă! Citează
MOLDOVEANU - Postat August 17 Autor Postat August 17 Dumnezeu a zis: – Să fie Lumină! Și o voce a zis: – Nuuu! Sunt nemachiată! Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.