dragojj @ LGCS.RO Postat Septembrie 27, 2025 Autor Postat Septembrie 27, 2025 Văzând un pasager neliniștit, stewardesa intreabă cu multă înțelegere: - Ați mai zburat vreodată? - Da. . . doamnă. - Cu ce tip de avion? - Cu un generator de sudură.
dragojj @ LGCS.RO Postat Septembrie 27, 2025 Autor Postat Septembrie 27, 2025 Leana Ia judecătorie divorțează de Ion: - De ce vrei să divorțezi de Ion? - Pentru că nu mai e de rangul meu. - Dar tu Ioane de ce vrei să divorțezi? - Domnule judecător, nici e nu mai e de ranga mea!
dragojj @ LGCS.RO Postat Septembrie 29, 2025 Autor Postat Septembrie 29, 2025 Ardeleanul bea tuică în trei feluri: - Fără apă; - Ca pe apă; - În loc de apă.
dragojj @ LGCS.RO Postat Septembrie 29, 2025 Autor Postat Septembrie 29, 2025 - Vrei să fii soarele meu? - Da, sigur! - Atunci îndepărtează-te la 150.000.000 kilometri de mine.
dragojj @ LGCS.RO Postat Octombrie 3, 2025 Autor Postat Octombrie 3, 2025 - Aveți copii? - Da, unul. - Fumează? - Nu se-atinge niciodată de țigări... - Bea? Merge la o cafea? - Nici măcar in vis... - Seara se culcă târziu? - Nu, deloc! După masă merge direct la culcare... - O, dar e un tânăr model! Si ce vârstă are? - Cinci luni ...
dragojj @ LGCS.RO Postat Octombrie 3, 2025 Autor Postat Octombrie 3, 2025 Intrebare: - Care e diferența dintre un pesimist și un optimist în cădere de la etajul 10: Răspuns: Pesimistul: - Mooooor! Optimistul: - Zboooor!
dragojj @ LGCS.RO Postat Octombrie 13, 2025 Autor Postat Octombrie 13, 2025 - O cafea, vă rog! - Normală? - Nu! Să mi-o faceți vă rog, un pic mai zăpăcită, așa ca mine să am cu cine râde!..
dragojj @ LGCS.RO Postat Octombrie 13, 2025 Autor Postat Octombrie 13, 2025 Un copil se uita la mama sa cum își intindea crema pe față. La un moment dat el o întreabă: - De ce faci asta, mami? - Ca să mă fac mai frumoasă, zise mama, care deja incepuse să-și ștearga crema cu un șervețel. - Gata, mami, ai renunțat?
dragojj @ LGCS.RO Postat Octombrie 17, 2025 Autor Postat Octombrie 17, 2025 Un ardelean mănâncă liniștit jumări. Vine nevastă-sa la el: - Ioane, iar mănânci grăsime? - Nu dragă, mănânc tradiție!
dragojj @ LGCS.RO Postat Octombrie 17, 2025 Autor Postat Octombrie 17, 2025 Discutie pe messenger Ea: - Îmi plac bărbații rezistenți.. EI: - Ești norocoasă, beau 10 beri fără să mă piș..
dragojj @ LGCS.RO Postat Octombrie 22, 2025 Autor Postat Octombrie 22, 2025 Mama face curat in baie și spală toaleta. Alinuța privește și întreabă: – Mămico, ce faci tu acolo? – Spăl vasul de toaletă. Vine Crăciunul și să fie curat in toată casa. Știi, vine și Moș Crăciun! – Și ce, o să facă caca in wc-ul nostru?
dragojj @ LGCS.RO Postat Octombrie 22, 2025 Autor Postat Octombrie 22, 2025 Sună soneria. Un copil deschide ușa și vede un politist. – Tata e acasă? – Nu – Dar mama? – Si ea s-a ascuns.
dragojj @ LGCS.RO Postat Octombrie 29, 2025 Autor Postat Octombrie 29, 2025 Să vezi, am fost azi la târg și mi-am luat două nutrii Nutrii?? Nu, două
dragojj @ LGCS.RO Postat Octombrie 29, 2025 Autor Postat Octombrie 29, 2025 El și ea stăteau pe marginea unei prăpăstii. Ei i se făcu cald. El îi făcu vânt.
dragojj @ LGCS.RO Postat Noiembrie 1, 2025 Autor Postat Noiembrie 1, 2025 Mecanicul către un client: - Ce??! Dumneata schimbi uleiul odată la doi ani? Bine, dar strici motorul la mașină. - Care mașină, dom'le? Eu am o prăvălie pentru gogoși.
dragojj @ LGCS.RO Postat Noiembrie 1, 2025 Autor Postat Noiembrie 1, 2025 - Dați-mi și mie două pahare cu vin! Fata de la bar intreabă: - La 2 lei? - Nu... uitându-se către prietenul său... La doi bețivani!!
dragojj @ LGCS.RO Postat Noiembrie 3, 2025 Autor Postat Noiembrie 3, 2025 - Mamă, spuse Bulă, am o veste bună și una proastă! Pe care vrei să ți-o zic mai intâi? - Incepe cu cea bună, dragă. - Vestea bună este caă am luat 10 la școală! - Vai, bravo băiatul meu! - Si cea proastă care e? - Vestea proastă este că nu e adevărat!
dragojj @ LGCS.RO Postat Noiembrie 3, 2025 Autor Postat Noiembrie 3, 2025 Mama lui Bulă ii verifica adesea temele lui Bulă. Dar intr-o zi la matematică găsesște o pagină goală. – Dar, n-ai scris nimic pe aceasta pagină! – Mamă, această pagină este de calcul cu mintea!
dragojj @ LGCS.RO Postat Noiembrie 9, 2025 Autor Postat Noiembrie 9, 2025 – Ce amintiri aveți din comunism? – Ni se oprea curentul. – Și din democrație? – Ni-l oprim singuri.
dragojj @ LGCS.RO Postat Noiembrie 9, 2025 Autor Postat Noiembrie 9, 2025 Doi prieteni: - Nesimțitule! Eu îți spun că nevastă-mea a făcut un copil, și tu mă intrebi cu cine? - Nu te enerva, am crezut că știi!
dragojj @ LGCS.RO Postat Noiembrie 12, 2025 Autor Postat Noiembrie 12, 2025 Ceartă in familie: - Deblochează-ți telefonul, că vreau să-ți citesc mesajele. - Măi femeie, ți-am spus că mi-am uitat amprenta.
dragojj @ LGCS.RO Postat Noiembrie 12, 2025 Autor Postat Noiembrie 12, 2025 Acum 40 de ani stăteam la coadă să prindem o sticlă de lapte. - Acum stăm la coadă să scăpăm de ea. - Românul n-a avut niciodată o relație simplă cu sticla.
dragojj @ LGCS.RO Postat Noiembrie 12, 2025 Autor Postat Noiembrie 12, 2025 O soție geloasă către soț: - Cum vezi o ”bunăciune”, uiți că ești însurat! - Dimpotrivă, atunci îmi amintesc!
dragojj @ LGCS.RO Postat Noiembrie 12, 2025 Autor Postat Noiembrie 12, 2025 Intrebare: - Cum se numește un luptător de arte marțiale din Vaslui? Răspuns: - Vasi Lee
dragojj @ LGCS.RO Postat Noiembrie 15, 2025 Autor Postat Noiembrie 15, 2025 Doi ciobani: - Ioane, am gasit o modalitate ca sa nu-ti mai miroasa urat ciorapii! - Care ma? - Nu-i mai porti!
Postări Recomandate