Jump to content

Sugestie forum

Remz

Recommended Posts

Posted

Salut,

1.Propun in a se implementa un logo langa numele forumului in sectiunea TAB-uri. Vezi foto Logo1.png.6ac8a2356d587e113e6b0d1badbf758a.png

2.Anumite aspecte/imagini din continutul principal ale forumului sunt marcate ca "nesigure" ceea ce va rezulta un numar mai mic de vizitatori unici.Vezi foto

Secure.png.48b93b92c88fc652b92b26995bc82eb6.png

3. Background-ul reply-urilor sa fie in ton cu tema forumului.

Multumesc si sper sa tineti cont de aceste aspecte.

Posted

Rog moderatorii sa nu dea warn pt double post, 

4. Corecție sau achiziționarea unei teme compatibile pt smartphoneuri;

5. Implementare în tema pt smartphoneuri buton ce va face scrolling automat pana în header-ul forumului;

Posted
Citat

1.Propun in a se implementa un logo langa numele forumului in sectiunea TAB-uri. 

Contra, inutil.

Citat

2.Anumite aspecte/imagini din continutul principal ale forumului sunt marcate ca "nesigure" ceea ce va rezulta un numar mai mic de vizitatori unici.

Pro, dar oricum cred ca va fi implementata pe viitor.

Citat

Pro, pe mine unul ma deranjeaza sa vad aceste diferente.

Citat

Nu stiu de ce esti asa de nemultumit de tema pe telefon, cand eu sunt foarte multumit de cum se misca si cum arata.

Citat

5. Implementare în tema pt smartphoneuri buton ce va face scrolling automat pana în header-ul forumului;

Sa zicem pro chiar daca poti sa o faci si tu singur asta doar dand cu degetul in jos.

Si data viitoare te-as ruga sa postezi dupa regulament&model, de-aia sunt facute si puse unde sunt puse.

Avertisment verbal

• Community Developer
Posted
Acum 2 ore, NeRvOaSa a spus:

@Alexandru66 poti sa ne oferi ajutor ?

Desigur.

Acum 22 ore, Remz a spus:

Rog moderatorii sa nu dea warn pt double post, 

Acest lucru va fii implementat în viitorul apropiat.
Pentru acel button, dacă tot îl dorești te rog să-mi aduci script-ul necesar, astfel nu va fii adăugat, sincer acest lucru este banal. Pentru că toate smartphone-urile au touchscreen și este ușor de a da cu degetul sus, jos, stânga și dreapta.

La 27.02.2020 la 16:08, Remz a spus:

Salut,

1.Propun in a se implementa un logo langa numele forumului in sectiunea TAB-uri. Vezi foto Logo1.png.6ac8a2356d587e113e6b0d1badbf758a.png

2.Anumite aspecte/imagini din continutul principal ale forumului sunt marcate ca "nesigure" ceea ce va rezulta un numar mai mic de vizitatori unici.Vezi foto

Secure.png.48b93b92c88fc652b92b26995bc82eb6.png

Multumesc si sper sa tineti cont de aceste aspecte.

Ceea ce mi-ai spus tu aici este SSL-ul forum-ului. Acel ssl ar trebui să funcționeze pe forum-urile www.leaguecs.ro/forum/link/, exemplu www.leaguecs.ro/forum/staff/. 

Logo-ul îl voi adăuga astăzi.

Dacă mai aveți și alte probleme vă rog să-mi lăsați un pm sau să mă contactați pe profilul de steam.
Cu stimă și respect @Alexandru66.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy