LCS PREMIUM Răzvan @ LCS Postat Iulie 16 LCS PREMIUM Postat Iulie 16 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @Răzvan- VIAȚĂ PERSONALĂ: [Reporter] Răzvan: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [Premium] Razvan- : Mă numesc Răzvan, am 21 de ani și sunt din Brașov. [Reporter] Răzvan: Ce îți place să faci în timpul liber? [Premium] Razvan- : Mă numesc Răzvan, am 21 de ani și sunt din Brașov. [Reporter] Răzvan: Unde te vezi peste 10 ani? [Premium] Razvan- : Mă văd la casa mea alături de o familie fericită și cu o soție extraordinară [Reporter] Răzvan: Ce abilitate ai vrea să stăpânești? [Premium] Razvan- : Dacă ar fi să aleg ar fi clar să citesc mințile oamenilor. [Reporter] Răzvan: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta [Premium] Razvan- : Dacă ar fi până acum să fac un film pentru viața mea clar s-ar numi „Dincolo de siguranță”. [Reporter] Răzvan: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? [Premium] Razvan- : Cel mai bun mod de a începe ziua este apa împreună cu puțină mișcare. Uneori merge și câte o cafea. [Reporter] Răzvan: Cât de diferită era viața ta acum un an? [Premium] Razvan- : Acum un an viața mea era cam aceeași, poate eram puțin mai activ dar atât. [Reporter] Răzvan: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost? [Premium] Razvan- : Cel mai interesant loc în care am fost a fost clar Budapesta, recomand, un oraș atât de frumos, absolut genial [Reporter] Răzvan: Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale. [Premium] Razvan- : Sunt perseverent, autoreflexiv, responsabil, inteligent și deschis. În schimb sunt destul de sesnsibil la stres și câteodată mă gândesc prea mult la unele lucruri. [Reporter] Răzvan: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești? [Premium] Razvan- : Mi-ar plăcea să trăiesc în Tokyo sincer. [Reporter] Răzvan: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul? [Premium] Razvan- : Relaxare, puțini prieteni, socializare și un grătar. [Reporter] Răzvan: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? [Premium] Razvan- : Îmi doresc o mașină mai scumpă MEDIU ONLINE: [Reporter] Răzvan: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia? [Premium] Razvan- : Comunitatea LeagueCS a fost serioasă încă din prima zi, administrația chiar se ocupă și chiar își face treaba foarte bine. De atâția ani de când am contul ori de câte ori am activat nu am avut nicio problemă și nu am observat vreuna. [Reporter] Răzvan: Care a fost prima ta impresie despre această comunitate, Staff și ce ne poți spune despre cum evoluează lucrurile? [Premium] Razvan- : Prima impresie a fost una bună ținând cont că era @xxhevvoxx♔aici, o veche cunoștință. Lucrurile evoluează bine încât totul aici văd că este consistent și nu se renunță usor. [Reporter] Răzvan: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni? [Premium] Razvan- : Sincer, nu neapărat întrucât nu m-am întâlnit cu nimeni de aici fizic. [Reporter] Răzvan: Ai vreun server favorit din comunitate? [Premium] Razvan- : Sincer, nu, rar mai deschid Counter-Strike 1.6. [Reporter] Răzvan: Ce mesaj ai pentru membrii comunității LeagueCS? [Premium] Razvan- : Niciodată nu renunțați să visați și să munciți zi de zi pentru visul vostru. În cele din urmă, îți mulțumesc mult pentru invitația la acest interviu, @Răzvan @ LCS [Reporter] Razvan: Cum crezi că va arăta LeagueCS în următorii 3 ani? [Premium] Razvan- : Sunteți in cel mai bun loc posibil. Implicați-vă dacă aveți timp pentru că veți găsi aici oameni frumoși, dornici să facă ceva. Iar dacă chiar vă place comunitatea, susțineți-o, rar comunitate să țină atâta timp în ziua de astăzi. Sper că va fi pe o pantă și mai ascendentă decât acum, chiar dacă mulți din noi am crescut și nu mai avem așa mult timp să activăm Acesta a fost interviul sustinut de catre @Răzvan @ LCS& @Răzvan- Mulțumim pentru timpul acordat. O nota de la 1 la 10. 7 1
Administrator Vanthea Postat Iulie 16 Administrator Postat Iulie 16 Un interviu foarte frumos, bine structurat și întrebări și răspunsuri pe măsură! Felicitări 1 1
LCS PREMIUM Răzvan- Postat Iulie 18 LCS PREMIUM Postat Iulie 18 Mulțumesc de interviu, Răzvan. Nu uitați, munciți mereu astfel încât visele voastre să devină realitate. Nimic nu e întâmplător. 1 2
Postări Recomandate