Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Iulie 11 Administrator Postat Iulie 11 Continuă Versul Un joc simplu. Dar amuzant Ai un vers. Tu scrii ce urmează. Știi melodia? Continuă normal. Nu o știi? Inventează ceva funny Răspunsurile pot fi serioase… sau amuzante Exemplu 1: ➡ „„Mi-ai furat inima-ntr-o seară…”” ➡ „Și-ai plecat cu ea… în pungă de la Zara.” 🛍❤” Exemplu 2: ➡ „„Unde dragoste nu e...”” ➡ „Nimic nu e” După ce continui versul primit, postează tu alt vers dintr-o altă melodie pentru următoarea persoană. CONTINUĂ VERSUL : Eu vara nu dorm..
Administrator Luxie Postat Iulie 11 Administrator Postat Iulie 11 "Nu am somn" "Mi-ai spus că ea nu-i doar una oarecare"
Administrator RĂDUCU Postat Iulie 11 Administrator Postat Iulie 11 Da’ ieri am văzut-o cu Gigel la parcare! Dame Un Grrr...
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Iulie 12 Autor Administrator Postat Iulie 12 Că mă simt prea bine vara asta „Oriunde aș merge, mă-ntorc tot acasă…”
MisterDevil Postat August 29 Postat August 29 Reason: Au trecut mai mult de 7 zile in care nimeni nu a mai postat in acest topic. INFO: Daca cineva este interesat sa redeschidem topicul, va astept in PM . ATENTIE! puteti contacta oricare dintre moderatorii acestei categorii sau unul dintre Global-Moderators.
Postări Recomandate