• Like 4
  • UP 1
  • Mor de râs 1
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nick: Megatron

Unique ID (pentru adăugare grad TS3): ph8tZRjAhRsqR620+eiLNdjwU6E=

Nume canal TS3:  Megatron 

Contact owner: PM ori o sa las Topic unde sa ma contacteze.

Moderatori categorie: ( https://leaguecs.ro/forum/profile/31927-megatron-ak47/ )

Sub-forumuri:

AK47 | REGULAMENT
Citirea regulamentului este obligatorie.

AK47 | ANUNTURI
În această categorie găsiţi informatii despre echipa AK47.

AK47 | STAFF
Aici regasiti intregul Staff al serverului nostru.

AK47 | CERERE ADMIN
În această categorie puteți face o cerere de admin sau nume rezervat.

AK47 | CERERE UNBAN
Ai luat ban pe nedrept ? Vino cu dovada clara si noi rezolvam.

AK47 | RECLAMAȚII
Un admin abuzeaza de comenzi ? Iar dacă aveți dreptate, vom lua măsuri.

AK47 | EVIDENȚA BANURI.
Adminii sunt rugați să își posteze banurile date pe serverul AK47.

AK47 | DISCUȚII LIBERE.
Aici se discuta în limita bunului simt.

In cazul in care doresc vreo modificare pe parcursul timpului.. voi reposta. multumesc.

DNS + Link cerere DNS: 

Link TheGamesTracker: https://thegamestracker.com/server/ak47leaguecsro-wwwleaguecsro-8330

• Administrator
Postat

Rezolvat.

Pentru eventuale modificări suplimentare, te rog să lași un reply aici.

Mulțumesc! 

Postat

Va salut, as dori si eu creearea unui canal pe teamspeak cu numele AK47.Leaguecs.Ro # V.I.P FREE si cu acces pe canal mie si colegului Megatron

• Fondator
Postat
Acum 2 ore, flowleSSS a spus:

Va salut, as dori si eu creearea unui canal pe teamspeak cu numele AK47.Leaguecs.Ro # V.I.P FREE si cu acces pe canal mie si colegului Megatron

Salut, v-am creat canal pe TS3 cu numele de AK47.LEAGUECS.RO, v-am setat auto-move, iar accesele vi le punem cand intrati pe TS.

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat (editat)

Buna seara LGS.
Doresc REMOVE fondatorului "" FlowLeSS de pe sectiunea AK47 + INTERZIS pe sectiunea mea .
Promite multe , insa omul se plimba de colo colo pe comunitati dupa grade etc , Aveti grija cei cu serverele de CS 1.6 pt ca va duce cu zaharelul + de asta nici macar nu intra pe server , va pacaleste va promite marea cu sarea insa evita orice contact .  Nici macar VOTE la server nu a dat. 
Nu merita atentie . O zi buna LEAGUECS.RO !

Editat de UnforGiveN
  • Like 2
  • UP 1
  • Ador 1
  • Fondator
Postat
Acum 26 minute, UnforGiveN a spus:

Buna seara LGS.
Doresc REMOVE fondatorului "" FlowLeSS de pe sectiunea AK47 + INTERZIS pe sectiunea mea .
Promite multe , insa omul se plimba de colo colo pe comunitati dupa grade etc , Aveti grija cei cu serverele de CS 1.6 pt ca va duce cu zaharelul + de asta nici macar nu intra pe server , va pacaleste va promite marea cu sarea insa evita orice contact .  Nici macar VOTE la server nu a dat. 

Done

• Fondator
Postat
Acum 21 ore, UnforGiveN a spus:

Buna seara LGS.

Noi îl cunoaștem pe Chelba. Problema e că tu nu l-ai cunoscut. Chiar mă întrebam cât rezistă la tine pe server. 🤣

La noi în staff vrea să revină de când era "în fașă" la mă-sa, dar nu-l mai primim aici. Fugim de proști ca dracu de tămâie! 🙏

• Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 4

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate