M.R.U.I.S Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 Nume : M.R.U.I.S Vârstă : 17 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Pentru a ajuta communitatea Ce secțiune dorești spre moderare? : Unde va fii nevoie. Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate? : Activitatea mea si ajutoru-l acordat. Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme : Sunt mai nou pe aicea, dar ma descurc ori unde. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: DA, Imi asum proba. Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament? : DA Alte precizări : Zic ca o sa ne intelegem. Poți intra pe teamspeak la ședințe? :Da, Mereu.
LCS PREMIUM SeMeGe Posted February 25, 2020 LCS PREMIUM Posted February 25, 2020 Mai întâi activitate. Nu esti nou, ai aproape 2 luni de când esti înregistrat pe forum
LCS PREMIUM Livia Posted February 25, 2020 LCS PREMIUM Posted February 25, 2020 Cererea e facuta foarte saracacios si superficial. Nu ai activitate mai deloc Trebuie mult mai multa implicare
crd Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Acum 9 ore, M.R.U.I.S a spus: Nume : M.R.U.I.S Vârstă : 17 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Pentru a ajuta communitatea Ce secțiune dorești spre moderare? : Unde va fii nevoie. Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate? : Activitatea mea si ajutoru-l acordat. Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme : Sunt mai nou pe aicea, dar ma descurc ori unde. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: DA, Imi asum proba. Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament? : DA Alte precizări : Zic ca o sa ne intelegem. Poți intra pe teamspeak la ședințe? :Da, Mereu. Ce cerere e asta? Nu stiu daca e la caterinca sau nu, dar sper sa fie. Vrei sa ai grad la noi in comunitate si sa dai exemplu utilizatorilor nostrii, dar tu nu poti scrie bine romana? ex: "ajutoru-l / imi asum proba? / fii / ori unde / aicea". Ti-as fi zis sa revii cu o cerere cand vei fi mai activ, dar nu are rost daca esti atat de prieten cu limba romana. Contra
OriGinaL - LCS Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Clegii au zis cam tot ce trebuie de zis, Eu unu iti zic sa mai revii cu o cerere dar cu una mai buna + sa ai activitate. CONTRA cerere facuta la misto!
femeseu .eXe Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Lipseste activitatea + ce au zis colegii mai sus .
manDarikees. Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Idem CRD..adica,din gramatica si exprimarea ta,reiese incultura...la 17 ani?cred ca lipsesc vreo 3 primaveri..
LCS PREMIUM NeRvOaSa Posted February 26, 2020 LCS PREMIUM Posted February 26, 2020 Respins . Te asteptam cu alta cerere dupa ce faci activitate , ca restul staffului .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.