• Like 4
  • UP 1
  • Mor de râs 1
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

lando-norris.jpg?fm=jpg&q=80&fit=max&cro

Piloții McLaren, Lando Norris (25 de ani) și Oscar Piastri (24 de ani), s-au luptat de la egal la egal pentru victorie în Marele Premiu al Austriei. Britanicul s-a impus, iar la final amândoi au dat dovadă de fair-play.

Lando Norris a triumfat în Austria, dar în prima parte a cursei a fost depășit de Oscar Piastri. Ulterior a revenit la conducerea cursei și nu a mai cedat prima poziție.

Ce au declarat Norris și Piastri după ce s-au luptat pentru primul loc în MP al Austriei

Lando Norris spune că deși s-a luptat cu colegul său, a fost o cursă memorabilă: "A fost o cursă grea. Am forțat pe toată durata acestei curse, a fost foarte cald. E un rezultat foarte bun pentru echipa noastră. Am avut o luptă frumoasă cu Oscar, a fost interesant. Foarte mult stres, dar o cursă interesantă. Îl felicit și pe Oscar."

"Sper că pentru toți spectatorii a fost o cursă frumoasă, eu m-am simțit foarte bine în mașină. M-am liniștit după ce m-am distanțat la mai mult de o secundă", a declarat Lando Norris, la finalul cursei din Austria."

Click aici pentru a citi stirea completa

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate