• Like 2
  • UP 1
  • Mor de râs 1
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

Nume: Albert

Nickname: Mr.Smuty

LeveL: 18 

IP: 82.76.245.32 

SteamID: STEAM_0:0:514955399 

Numele celui care te-a banat: bursuc

Motivul pentru care ai fost banat: ca nu am schimbat clasa de zm ( in regulament nu scrie nimic de schimbarea clasei de zm, am avut clasa de lvl 24 la lvl 18 ) scrieti in regulamet si pe langa se face abuz de puterer

Dovada(poza/demo/video):  poti verifica in log-uri 

Alte mentiuni: Xenon mai fa si tu curatenie printre adminii tai..... cand am fost eu admin pe aici mergeau altcumva treburile,dar acuma vad ca toti si-au luat grade

Edited October 3, 2024 by Cizmă Bă @ Zm

Editat de Mr.Smuty
Postat

Salut , nu contează ai fost admin în trecut sau nu , adminii noștri își fac treaba conform spuselor fondatorilor etc , problema este ca prea te simți mai presus ca alții , dacă ai fost admin asta nu înseamnă ca trebuie și ca poți sa faci sau sa schimbi reguli și mai mult de atât sa nu asculți de stafful acestui server , e foarte simplu.

Daca acest admin ți-a zis schimba clasa , asa trebuie sa faci fara alte întrebări și alte reclamații .

CONTRA 

Postat

Hello!

There's no need to establish a rule for a situation involving simple logical thinking. Playing with an unauthorized class is not correct.

You are unbanned, just it was 15 minutes. 

Have a great day!

Postat

Nu am nimic cu nimeni , da dacă adminu asa a zis sa schimbi clasa la zm asa trebuie sa faci nu îți zice degeaba   pentru ca a fost niște modificări la clase , + ca am dat și eu acum ceva timp ban tot pentru chestia asta , i am zis sa schimbe clasa la zm , și după a ieșit de pe sv ,  contra 

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate