• Like 2
  • UP 1
  • Ador 1
  • Dislike 1
Sari la conținut

[ZM] Cerere admin Stolearenco

Postări Recomandate

Postat (editat)

[1]. Nume:Andrei

[2]. Nick server: Stolearenco numele curent, dar inainte am avut Procodilo

[3]. Varsta: 18

[4]. LeveL: 20

[5]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.com/player/Porcodilo/zm.leaguecs.ro:27015/

[6]. Ai citit regulamentul?:zmfoda

[7]. De ce doresti admin?: Vreau sa devin din nou admin deoarece am foarte mult timp liber pe care il pot dedica serverului, considerand ca voi fi un ajutor bun

Editat de Porcodilo
  • Dislike 1
  • Porcodilo a schimbat titlul în [ZM] Cerere admin Stolearenco
Postat

Contra . Cu parere de rau ,nu ai un coportament adecvat si provoci discutii  prin aroganta ta.

• Like 1
Postat

Pro , cu mine probleme nu ai avut , e părerea mea proprie , și încearcă să fii mai activ 

• Like 1
Postat (editat)

PRO, you don't have any problem with me, just try to improve your behavior. Good luck.

Editat de FeNO
  • Like 1
Postat (editat)

CONTRA ai un comportament inadecvat unui admin,degeaba stii tu comenzi si reguli daca te comporti barbar si nu stii sa te exprimi cum se cuvine

fata de staff,grade superioare si playeri.bafta

Editat de zuky
  • Dislike 1
Postat

Eu personal nu am avut probleme dar cu alții poate dar te rog frumos sa încerci sa fi mai înțelegători cu cei cu grad mai mare și cu cei mai in vârstă ca pana la urma suntem o comunitate trebuie sa ne respectam și sa ne înțelegem fiindcă certurile nu duc nicaieri decât într-o reputație proasta și o poziție prosta! Îți voi da Pro. 

• LCS PREMIUM
Postat

Pro din partea mea, pentru ca am vazut ca te implici si ajuti jucatorii, dar dupa cum au zis si cei mai sus, invata sa-ti respecti colegii de pe server si sa nu mai faci mistouri de ei.

Postat

Contra. I remember you as a little bit toxic player who doesn't obey rules and mock other players. Good luck :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate