Porcodilo Postat Miercuri la 11:30 Postat Miercuri la 11:30 (editat) [1]. Nume:Andrei [2]. Nick server: Stolearenco numele curent, dar inainte am avut Procodilo [3]. Varsta: 18 [4]. LeveL: 20 [5]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.com/player/Porcodilo/zm.leaguecs.ro:27015/ [6]. Ai citit regulamentul?:zmfoda [7]. De ce doresti admin?: Vreau sa devin din nou admin deoarece am foarte mult timp liber pe care il pot dedica serverului, considerand ca voi fi un ajutor bun Editat Miercuri la 11:32 de Porcodilo 1 Citează
-=armin=- Postat Miercuri la 15:17 Postat Miercuri la 15:17 Contra, din partea mea nu mai ai ce căuta în staff cu lipsa ta de respect! 1 Citează
boataxadi Postat Miercuri la 15:24 Postat Miercuri la 15:24 Contra . Cu parere de rau ,nu ai un coportament adecvat si provoci discutii prin aroganta ta. 1 Citează
zennik Postat Miercuri la 15:26 Postat Miercuri la 15:26 Pro , cu mine probleme nu ai avut , e părerea mea proprie , și încearcă să fii mai activ 1 Citează
FeNO Postat Miercuri la 15:51 Postat Miercuri la 15:51 (editat) PRO, you don't have any problem with me, just try to improve your behavior. Good luck. Editat Joi la 13:00 de FeNO 1 Citează
zuky Postat Miercuri la 18:38 Postat Miercuri la 18:38 (editat) CONTRA ai un comportament inadecvat unui admin,degeaba stii tu comenzi si reguli daca te comporti barbar si nu stii sa te exprimi cum se cuvine fata de staff,grade superioare si playeri.bafta Editat Joi la 21:57 de zuky 1 Citează
bursucX Postat Joi la 07:43 Postat Joi la 07:43 Eu personal nu am avut probleme dar cu alții poate dar te rog frumos sa încerci sa fi mai înțelegători cu cei cu grad mai mare și cu cei mai in vârstă ca pana la urma suntem o comunitate trebuie sa ne respectam și sa ne înțelegem fiindcă certurile nu duc nicaieri decât într-o reputație proasta și o poziție prosta! Îți voi da Pro. Citează
LCS PREMIUM SicraN Postat Joi la 15:36 LCS PREMIUM Postat Joi la 15:36 Pro din partea mea, pentru ca am vazut ca te implici si ajuti jucatorii, dar dupa cum au zis si cei mai sus, invata sa-ti respecti colegii de pe server si sa nu mai faci mistouri de ei. Citează
Mona Postat 20 ore în urmă Postat 20 ore în urmă Contra. I remember you as a little bit toxic player who doesn't obey rules and mock other players. Good luck Citează
ScaRy123 Postat 9 ore în urmă Postat 9 ore în urmă Pro ! i give u last chance keep your behavior good with members Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.