Sari la conținut

Propunere Concurs

Livia

Concurs  

6 membri au votat

1. 1. Sunteti de acord cu aceasta propunere?

• Da
      3
    • Nu
      3

Postări Recomandate

• LCS PREMIUM
Postat
  • Nume :  Livia
  • Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Propun sa se faca un campionat de Mobile Legends. Daca sunteti de acord pot organiza chiar eu cu inca o persoana sau 2 care vor sa ma ajute si pot veni cu un regulament si mai multe detalii. Mai intai sa vad daca sunteti de acord
  • Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Ar ajuta la putina distractie mai diferita ( nu doar serverele de cs ) si as mai propune sa se faca o categorie intreaga pentru acest lucru si cu 8 ball pool si alte jocuri ( dupa cum a propus si Nervoasa intr-un alt topic )
Postat

Cu Propunerea Mobile Legends sunt CONTRA, Am vazut cum alti au facut concursuri cu jocul LOL si mi sa parut cel mai aiurea, NU ca nu imi place jocul dar nu vad nimic asa special.

Cu alte jocuri care ai zis sa luat deja o decizie link-ul mai jos ;) 

• LCS PREMIUM
Postat

Pentru celelalte jocuri am văzut și eu după cum am menționat mai sus, ca a propus și nervoasa. De aia nu mi am asumat ideea în totalitate. Doar partea cu mobile legends

Postat
La 24.02.2020 la 0:05, PoSeDaTuL a spus:

Sunt inutile, E comunitate de Gaming, pe Counter Strike, nu mobil, Că așa  făceam și de PubG

:CONTRA:

E comunitate de gaming, nu doar de Counter-Strike, daca era strict de Counter-Strike nu aveam sectiunea Design.

Revenind la propunerea ta, nu mi se pare o propunere rea, dar trebuie sa le si oferi ceva oamenilor care se vor inscrie sa joace + nu o sa ai suficienti jucatori care sa poate juca intr-un turneu de genul.

Pro daca ai ce sa le oferi utilizatorilor care castiga concursul/turneul si daca ai suficienti jucatori, daca nu contra.

Postat
1 hour ago, CRD- said:

E comunitate de gaming, nu doar de Counter-Strike, daca era strict de Counter-Strike nu aveam sectiunea Design.

Revenind la propunerea ta, nu mi se pare o propunere rea, dar trebuie sa le si oferi ceva oamenilor care se vor inscrie sa joace + nu o sa ai suficienti jucatori care sa poate juca intr-un turneu de genul.

Pro daca ai ce sa le oferi utilizatorilor care castiga concursul/turneul si daca ai suficienti jucatori, daca nu contra.

Fiecare cu părerea lui, nimeni nu dă in cap nimănui.

• LCS PREMIUM
Postat

O sa se discute la sedinta propunerea facuta de mine , chiar va multumesc ca veniti cu idei noi pentru dezvoltarea forumului si sper sa le punem in aplicare pe toate cu ajutorul vostru .

Topic inchis .

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate