LCS PREMIUM Răzvan- Postat Iunie 16 LCS PREMIUM Postat Iunie 16 În 2025, fotbalul mondial intră într-o nouă eră a competițiilor intercluburi, odată cu prima ediție extinsă a Cupei Mondiale a Cluburilor FIFA! Vorbim despre un format revoluționar, care aduce împreună 32 de echipe de pe toate continentele, într-un turneu ce promite spectacol, orgolii și meciuri tari dincolo de granițele Europei. Ce e nou în 2025? Spre deosebire de edițiile precedente, unde participau doar 7 echipe și totul se decidea într-un mini-turneu de câteva zile, Cupa Mondială a Cluburilor 2025 devine o adevărată „mini-Cupă Mondială” a fotbalului de club: - 32 de cluburi calificate, pe modelul Cupei Mondiale clasice - Faza grupelor + eliminatorii directe - Reprezentanți din Europa, America de Sud, Asia, Africa, CONCACAF și Oceania - Competiția are loc în Statele Unite, într-un context care testează rezistența echipelor la căldură, distanțe mari și stiluri de joc total diferite - Este pentru prima dată când cele mai bune echipe ale ultimilor ani se înfruntă într-un format amplu, globalizat, unde banii, prestigiul și onoarea continentelor sunt puse la bătaie. Cine pleacă favorit? - Europa vine cu giganți consacrați: Real Madrid, Manchester City, Chelsea, Bayern și altele. Pe hârtie, au cele mai scumpe loturi, cele mai mari nume și experiența în competiții de top. - America de Sud trimite cluburi istorice precum Palmeiras, Flamengo, River Plate sau Boca Juniors — cu tradiție, talent local și o motivație uriașă de a demonstra că fotbalul sud-american încă contează. - Asia și Africa vin cu outsideri periculoși: Al Hilal, Urawa Reds, Al Ahly, Wydad Casablanca – echipe bine organizate, cu suporteri pasionali și jucători dornici de afirmare pe scena globală. - MLS-ul are avantajul terenului propriu. Se poate dovedi decisiv? Deschidem discuția: Cine va câștiga și de ce? - E un trofeu garantat pentru Europa sau o surpriză istorică e pe cale să apară? - Credeți că formatul va favoriza echipele „muncitoare” sau cele cu staruri? - Ce jucători credeți că vor străluci în acest turneu? - Ar putea oboseala sezonului european să cântărească mai mult decât valoarea? Spune-ți părerea, argumentează-ți favoritul, provoacă pe alții la dezbatere! Cupa Mondială a Cluburilor 2025 e aici — iar noi suntem martori la o nouă eră. Cine o începe cu un trofeu în palmares? Cine e favorita ta și de ce? 1
Administrator RĂDUCU Postat Iunie 16 Administrator Postat Iunie 16 O competiție frumoasă, eu aș vrea să câștige Real Madrid, însă forma echipei franceze e de speriat. 1
PgDn* Postat Iunie 16 Postat Iunie 16 Interesanta aceasta competitie , eu tin cu Real Madrid , insa as prefera de exemplu sa castige Wydad Casablanca pentru suporterii aia fantastici pe care ii au , insa favorita la castigarea titlului ar fii totusi castigatoarea UCL , adica PSG insa vedem ce va fii 1
sh1nRa- Postat Iunie 16 Postat Iunie 16 Mulți o văd pe Real să rupă deși eu zic că o să fie flop, cel puțin la acest turneu. Într-adevăr, PSG-ul domină tot ce prinde.. dar eu merg pe mâna celor de la Bayern Munchen. Nu aș scoate-o nici pe City din schemă, cred că e timpul pentru redemption arc-ul lor. 1
LCS PREMIUM Răzvan- Postat Iunie 17 Autor LCS PREMIUM Postat Iunie 17 La 16.06.2025 la 22:15, sh1nRa- a spus: Mulți o văd pe Real să rupă deși eu zic că o să fie flop, cel puțin la acest turneu. Într-adevăr, PSG-ul domină tot ce prinde.. dar eu merg pe mâna celor de la Bayern Munchen. Nu aș scoate-o nici pe City din schemă, cred că e timpul pentru redemption arc-ul lor. Bayern nu este îndeajuns de puternică încât să câștige o competiție de înalt nivel după mine. Mie unul Vicent Kompany nu mi se pare pregătit pentru un așa task încă, e neexperimentat. PSG clar este favorită, iar mai apoi urmează Real Madrid și Manchester City. Totuși, PSG arată un joc colectiv bun dar Real Madrid cu transferurile făcute și dacă va juca un fotbal mai bun, colectiv vorbind, poate pune probleme celor de la Paris Saint-Germain. Cu jucători ca Mbappé, Rodrygo și Vinícius Júnior care în formă bună pot pune probleme oricui, nu e de ignorat nici Real Madrid. Cât despre Manchester City… Eu spun că e o nouă eră ce va fi acolo, atâtea transferuri făcute, e greu să fie ceva închegat momentan dar cu siguranță vor reveni și jocul lor va fi cum era acum doi-trei ani. Tijani Reijnders și Rayan Cherki sunt jucători foarte talentați care vor schimba mult mijlocul terenului chiar dacă Kevin De Bruyne a plecat în cele din urmă la Napoli. Deci, astea fiind spuse eu merg pe victoria Realului în această Cupă Mondială a Cluburilor. 1
sh1nRa- Postat Iulie 18 Postat Iulie 18 Campionatul Mondial al Cluburilor 2025 a fost cea de-a 21-a ediție a Campionatului Mondial al Cluburilor FIFA și prima compusă din 32 de cluburi din cele șase confederații continentale. Turneul a avut loc în Statele Unite în perioada 14 iunie-13 iulie 2025. Câștigătoarea turneului este Chelsea, care s-a impus cu scorul de 3-0 împotriva francezilor de la PSG. 1
Postări Recomandate