Sari la conținut

sezekz

Manager Server
  • Număr conținut

    152
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

sezekz a câștigat ziua ultima dată pe Noiembrie 12 2021

sezekz a avut cel mai apreciat conținut!

3 Urmăritori

Despre sezekz

  • Dată Naștere 05.11.1997

Câmpuri de profil

  • Titlul de membru
    CS.LEAGUECS.RO

Configurații server

  • Server & Games
    CS

Vizitatori Recenți Profil

1.649 citiri profil

Realizările lui sezekz

SILVER III

SILVER III (9/25)

  • 3 ani de LeagueCS Rar
  • 2 ani de LeagueCS
  • 1 an de LeagueCS

Insigne recente

70

Reputație Comunitate

  1. Salutare, Imi scoate-ti va rog si mie "Custom Tag" din cereri accese + remove manager server : - https://leaguecs.ro/forum/profile/15174-voltzi/ - https://leaguecs.ro/forum/profile/15146-lor3ntzo/ Mersi !
  2. Am observat, nu pot adauga nici la semnatura, ma uit sa vad ce pot gasi si dau reply
  3. Salut, doresc sa-mi schimbati si mie va rog bannerul de informatii cu cel din gtrs - https://www.gametracker.rs/server_banners/93.114.82.93:27015/blue/ tsarvar detine informatii false + persoane de contact care n-au legatura cu serverul iar noi nu suntem de acord cu asta ... serverul nu se poate readauga din cauza ca e deja existent.
  4. Nu nu, aici vorbesc strict de community founders sau rank-uri aleatorii insarcinate pentru creearea anumitor topic-uri, aplicatia beneficiaza de setari(daca acorzi putina atentie pozelor detaliate, observi.) Eu vorbesc de activitate pe forum, sigur, o sedinta suna foarte bine dar din 200 de oameni cati intra la sedinta? cati dintre ei pierd informatiile? intr-un topic cu rank tag-at timpul nu e atat de esential avand in vedere ca suntem majoritatea la o varsta la care nu ne mai permitem sa o ardem online cu orele, o alta majoritate munceste 15-16 ore/zi , norma de 3 schimb-uri, 2 job-uri sau altii abia au inceput sa isi creasca copiii, pentru ca vezi tu, e foame de bani si alte alea... anyway. Propunerea nu ma avantajeaza pe mine cu absolut nimic, eu oricum inafara de categoria CS nu mai observ si alte lucruri de o vreme buna... deci fie ca se aproba sau nu, nu ma afecteaza intr-un fel anume dar iti pot garanta ca e un + comunitatii, ca si alte propuneri ale mele la randul lor dar nu intru in detalii, uneori e greu sa se observe ca am incercat sa sap pentru binele comunitatii cu toate ca am primit reactii cu superioritate unde era cazul de "sounds great, ty" , dar necunoasterea de functionalitate e de asemenea o problema cu care multi ne batem zilnic, pot sa inteleg si asta.
  5. Iti aduce defapt un beneficiu pentru anii de vechime si asta o sa se simta doar cand nu o sa mai existe gametracker, pana atunci eu consider gt superior oricarui online stats. Ce am propus defapt nu e o sectiune de off-topic avand in vedere subiectul discutiilor, in special ca noi personal nu avem unde sa discutam genul de conversatii. Pe de alta parte, n-am inteles niciodata cum staff-ul leaguecs doreste activitate dar e contra oricarei surse de conversatii on/off-topic (idem pentru partea de design / creatii personale) link-ul nu este pentru detinatori ci pentru fondatorii comunitatii, limita decentei nu are legatura deloc cu aplicatia plug-in-ului, defapt este un beneficiu extrem de mare, mai explicit, in loc sa dau tag fiecarui manager, folosesc simplu @Manager
  6. Am stat si am rumegat putin la faptul ca poate am eu ceva de editat in urma problemelor de la gametracker, aparent e o problema globala la scanning servers, Am incercat cu hostname servers, switch claim, reclaim... nimic, iar eu personal nu vreau sa sterg serverul din gt pentru readaugare si cel mai probabil nimeni nu doreste asta. Cu alte cuvinte, noi, managerii de servere nu avem ce face decat sa asteptam. Am tinut sa mentionez pentru ca am primit mesaj privat de la @Ares si n-am idee daca sunt sau nu implicati in discutie si alti manageri. hint: Afiliate Servers / Forum Management . Poate o sa avem cumva acolo si o sub-categorie "discutii generale" pentru eventuale probleme de genu' pe viitor, mult mai easy decat mesaje private individual, tag-ul functioneaza perfect PS: Eu unu' habar n-am unde altundeva as fi putut face topic-ul asta. EDIT: folositor - https://invisioncommunity.com/files/file/8617-group-mention/
  7. Aleluia! Pluginul se poate modifica in sensul asta de functionare fara probleme! Am vazut unele raspunsuri... nici nu ma asteptam la altceva, sincer. Care e sensul sa fiu limitat doar la topicul creat de mine cand toata categoria CS imi apartine? efectiv sunt lasat pe dinafara cu ce se intampla la mine pe categorie. O ultima intrebare, se va edita pluginul in sensul asta de functionare?
  8. Salutare! Se poate sa-mi raspunda si mie cineva competent la o propunere simpla? Cred ca suntem constienti cu totii ca daca am dat edit cu mentiune "Observ ca exista" si primesc astfel de raspunsuri banale fara sens si aruncat in bataie de joc + topic inchis... e ok? nu prea. "Optiunea este adaugata ! " OK!! dezvolta! Se adauga si la rank-ul de manager server sau suntem in continuare pe dinafara cu ce se intampla pe categoria noastra de forum? E a 2-a oara cand primesc un raspuns atat de sec si stupid, a 3-a oara sunt convins ca o sa cedez si ma asez si eu la masa langa restul oamenilor sa-mi mananc ciorba cu furculita. Nu sunt frustrat sau alte alea, am o slabiciune la ipocrizie, in special cand imi sunt adresate direct. Alta mentiune, topicul ala e din 28 decembrie 2022 si problema e cu mult inainte de asta.
  9. Asta denota ca nu ai stat suficient timp acolo incat sa-ti dai seama ca pofta de putere e gigantica, in special cand totul devine "All about money" , Iar unele rank-uri oferite spre administrare intr-o functie care permit unor oameni sa "mulga" fara intrerupere. De ce? pentru ca bani. Nu insinuez absolut nimic, spun doar ca multa lume vorbeste aiurea si asta e punctul meu de vedere... Your son will grow up in this community! *
  10. Salutare, Vreau si eu un edit la urmatoarele: Categoria "STAFF CS" - Editare sub-forum "STAFF TEST" in simplu "STAFF" Categoria "CERERI ACCESE" - Editare din "SLOT SILVER" in "SLOT" - Eliminare sub-forum "SLOT GOLD" + Eliminare "SMS BOOST" din categoria "OFFICE" Multumesc frumos!
  11. Normal ca este deja, nu cer lucruri de nebun update link, te rog, am mentionat.
  12. Update link: https://www.gametracker.com/server_info/93.114.82.93:27015/ Categorie Shortcut, sub-forum GameTracker, va rog. Multumesc!
  13. Salutare, Serverul CS a fost nevoit sa schimbe ip-ul IP nou: 93.114.82.93:27015 GT: https://www.gametracker.com/server_info/93.114.82.93:27015/ Mentiune: Simt oarecum nevoie sa precizez... rog a nu se confunda butonul de edit cu cel de ADD la change ip pentru dns, am trecut deja prin etapa asta de prea multe ori. Multumesc frumos!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate