Sari la conținut

Amlg0

Members
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Amlg0

  • Dată Naștere 30.03.1997

Configurații server

  • Server & Games
    ZM

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui Amlg0

GOLD I

GOLD I (10/25)

  • 1 an de LeagueCS
  • 2 ani de LeagueCS
  • 3 ani de LeagueCS Rar
  • 4 ani de LeagueCS Rar

Insigne recente

13

Reputație Comunitate

  1. PRO ! ai activitate foarte marita,Felicitari !
  2. PRO ! dar cu mici riscuri... deja ai facut o greseala de a raspunde la o cerere de admin unde nu aveai dreptul ...sper sa ai un comportament ok !
  3. Amlg0

    admin

    CONTRA ! has some deviations from escape to pb + use /lm long ... if you revise your behavior to abuse in the future you will have PRO !
  4. esti prea incuiat la minte bai baiatule nu am ce sa iti cer ... aia a fost doar o avertizare pentru ceea ce nu ai voie sa faci ...tu nu vezi cat aberezi...
  5. niciodata nu judeca o carte dupa coperta, lm-ul nu avea 1hp ca de abia l-ai pus ... si 2 ai fost avertizat de n-ori sa incetezi cu abuzurile am incheiat !
  6. https://uploadnow.io/f/vNZD220 poftim si dovada in care folosesti lm+/pb asta dupa ce ai facut reclamatia si tot insisti ca esti corect,astept sa iti dea BAN un admin cu grad mai mare ! LAS asta aici : " "^^^^_^_" 4717 STEAM_1:0:596617815 "
  7. astept dovada daca eu am folosit pb sa scap de zm
  8. Poti fi foarte penibil :)) te victimizezi prea mult ... Dovezile le-ai pus chiar tu si pentru mine https://uploadnow.io/files/WkvCx4y ... Data viitoare cand un admin iti spune ca nu ai voie sa te folosesti de bugul cu sacii pentru a da un player afara din grota nu incepi sa faci pe victima "ca cine? eu? "etc... te-am avertizat de 2 ori in privinta bugului si ai continuat in continuare dupa care am amenitat ca iti dau ban daca mai continui,iar cand vorbesti cu cineva vorbesti frumos nu INSULTI ... exact cum se vede si in poze,eu m-am facut ca nu vad dar tu tot ai continuat asa ca ti-am dat gag poate te linistesti si te duci tu in locul meu la somn :).Nu inteleg de ce ai mai pus poza ca am zis chat ca ma duc forum ca ala sigur face reclamatie :)) daca stiu ca am gresit cu ceva imi asum dar in momentul de fata ai fost avertizat dupa care ai zis ok, ai fost avertizat inca odata dupa care ai insultat asa ca am facut ce este mai bine si pentru restul nu doar pentru mine se vede si chat... cine a zis sa ii pun la respect asta si fac incerc sa pastrez o civilizatie cum se cade pe server :)
  9. Amlg0

    Cerere Admin

    CONTRA ! Incearca sa mai faci ore
  10. PRO ! esti activ si meriti o șansă
  11. CONTRA ! Ai activitate 0 acel score de 0.17 pe gametracker te dă de gol adica joci 20 min dintr-o oră...,ai activitate in afk nu de joc
  12. PRO ! Esti activ si meriti o sansa !
  13. PRO ! Foarte tare puștiulică și foarte activ pe server si discord !copilu nostru
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate