Sari la conținut

Pope

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Câmpuri de profil

  • Titlul de membru
    Pope

Configurații server

  • Server & Games
    CS

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui Pope

IRON I

IRON I (1/25)

0

Reputație Comunitate

  1. Bai băiatule, tu suferi de prea multa autoritate... Schimba ți atitudinea, ești singurul admin criticat!!!Problema e la tine.. P.S.Orice prost poate şti, scopul este să înţelegi.
  2. Concluzia este ca eu de fiecare data când este Abdenather pe server în calitate de admin o sa-mi bat joc, cum face el și nici nu o sa ma mai abțin din al jigni, pentru ca este un ratat. Cum sa I dai ban lui Andre ca a scris și el în chat ul de admini?(fara sa stie ca nu are voie), tu știai ca nu ai voie sa pui laser și ai făcut o și în seara asta iar. De ce nu I ai explicat frumos de ce nu are voie sa scrie, dar când ești redus mintal...ti-am mai zis, sa mi spui în ce interval orar intri pe server, sa te ocolesc...
  3. Probabil tu nu gândești, încetează cu jignirile. Tocmai ce ai spus ca tu nu gresesti, ai greșit acum și în alte seri când ai pus "din greseala " laserul pe jucători fiind predator. Pe lângă asta faci abuz de admin, trebuie sa înțelegi ca eu sau altul nu suntem obligați sa te respectam pe tine, dimpotrivă tu ești admin ca să ne faci noua jocul mai plăcut, sa recomandam server ul si sa l facem din ce în ce mai populat. Dar daca atunci când ești doar tu pe server ca și admin din 16 oameni rămân 4....Țin minte într o seara eram 14-16 jucători(mapa 35hp), ne am rugat toți de tine sa schimbi mapa, tu nimic și într un final am rămas 3,4 oameni, doar dintr o ambitie prosteasca, am vazut admini care fac vot "vreti sa schimbam? Da sau Nu?", e simplu , de asta esti admin, pentru a te asigura ca păstrezi un joc plăcut și corect pentru jucătorii de pe acest server, nu pentru a critica si a jigni, ce vrei sa demonstrezi cu autoritatea asta? Și legat de reclamație, nu e degeaba și nici nu ești tu în măsura sa dai un verdict, sa lăsăm oamenii cu adevărat capabili sa spună dacă ai greșit sau nu. Sa vedem și noi dacă perfectul ABDENATHER chiar nu greșește niciodată.
  4. "dupa ce ti-am pus fara sa vreau laser in tine si te-am blocat in baza, adica unde iti pui cele 3 lasere sa te aperi, urmatoarea runda voiai sa imi pui laser in Freezetime" Salut! În primul rand ai pus de mai multe ori laser intenționat, nu doar în seara asta și nu pentru a ne "bloca în baza". În al doilea rand, tu cred ca ești pus admin pentru a păstra o buna desfășurare a jocului, pentru a ne atentiona atunci când greșim și bineînțeles pentru a ne sancționa atunci când o facem intenționat, dar tu faci abuz de treaba asta, ești singurul admin care se cearta cu jucătorii. În al treilea rand nu știi sa explici unui om când greșește, pur și simplu începi sa jignești. În concluzie, consider ca tu ar trebui sa fii un exemplu pentru toți care accesează acest server, sa le explici atunci cand gresesti, nu sa te crezi Dumnezeu pentru simplu fapt ca ești admin...când mai mulți oameni îți spun că nu e ok ce faci, ar trebui sa te gândești ca problema e la tine.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate