Sari la conținut

Abnather

Members
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Configurații server

  • Server & Games
    PREDATOR

Realizările lui Abnather

IRON I

IRON I (1/25)

0

Reputație Comunitate

  1. ba baiatule, eu nu am pus ce mi-a convenit mie. am pus totul de cand mi-ai dat slay. ia-ti o pereche de ochelari ca dai dovada ca esti chior! eu ti-am zis sa vii cu o dovada, nu sa dai reply la aceleasy dovezi pe care le-am pus eu... hai sa trecem la subiect ca umplem topicu asta cu impertinenta ta de 2 bani. 1. vino cu dovada ca am dat cu plasma in baza. 2. da o dovada ca am injurat pentru a-mi da tu mie gag. Punct.
  2. Tu pui o "dovada" ceva ce am pus si eu ? :)) eu ti-am zis sa pui o dovada ca am dat cu plasma, dupa cum insinuezi. si din cate stiu, se sanctioneaza cu slay daca se nimereste pe cineva. eu nici am nimerit pe cineva. de aia vreau sa vii cu o dovada ca am nimerit pe careva ca sa imi dai slay
  3. Numele dvs: Abdenather Numele adminului reclamat: vasy Data si ora:24.01.2024 10:35 Motiv reclamatie: mi-a dat slay ca cica am dat cu plasma in spawn, care eu nici macar nu dau cu plasma la sfarsit de runda! Dovada (Print la consola sau demo) : https://imgur.com/QkInCx1 https://imgur.com/axp0Cse https://imgur.com/NmQplNE https://imgur.com/kRCsGvJ ( in aceasta ordine s-a intamplat! te rog sa vii cu o dovada ca am dat cu plasma in baza ( repet, eu nu dau in baza) si daca este sa fi dat dupa cum zici tu, nu am nimerit pe nimeni pentru a da slay! intre timp, am tot incercat sa iti explic ca nu am dat si i-am zis lui Floryn sa iti zica sa iti iei o pereche de ochelari, ca cu vazu vad ca stai cam aiurea. dupa am primit gag de la tine pe motiv " limbaj" Ba baiatule, ce limbaj vezi tu aici pentru a-ti permite sa dai gag ? ai un comportament impertinent! ti-am zis ca "meritai injurat" dar nu am facut-o., pentru ca nu am vrut. Deci, vreau sa te prezinti cu o dovada ca am am injurat sau am vorbit urat pentru acel gag! Hai!
  4. e vorba ca tu ai dat vote intentionat ca eram eu predator si te omoram. nu ca daca e predator nu se mai schimba harta.
  5. daca dadeai vot in ultimele 5 minute cu @last, era altceva. dar o data ce vine nesimtirea in tine special ca era predator normal ca meriti
  6. deci nu pot sa cred in ce hal poti gandi... of doamnee. poza a fost fiindca chiar ai fost nesimtit la faza aia, asuma-ti! ai vazut ca nu ma poti omora si ai schimbat harta, ce ai fi vrut sa iti spun ? "felicitari ca ai schimbat harta, 2 runde am apucat si de oftica ai schimbat harta in minutul 6, cu vot, dar fara "last"
  7. hai sa revenim totusi, ca vad ca deviezi foarte mult de la subiect si nu intelegi motivul reclamatiei!
  8. rapandula nu e un limbaj vulgar :))). se vede ca esti copi
  9. Ar trebuii sa iti schimbi comportamentul fata de playeri, fiindca te-am mai vazut si la altii cum te comporti. Revin cu un cuvant : Lasa-i si pe altii sa se joace, nu esti doar tu pe acest server! daca vrei sa te joci doar tu dai la new game si joaca-te cu booti. si stii ce, daca tu erai corect fata de mine in momentul ala, nu ajungeam sa iti zic "nesimtit"
  10. ca ti-am scris ca dai ca disperatu ti se pare o "greseala ? " uite cum dai exemplu de penibilitate si da, ti-am zis de nesimtit fiindca o meritai. tu crezi ca doar tu te joci pe serveru asta? Nu esti constient de ceea ce faci! dovezile tale sunt degeaba, sunt niste dovezi pe care le meriti ca asa esti tu. cum a murit Floryn cand era predator m-am facut si eu si dupa 2 runde dupa ce ai vazut ca nu ai ce sa faci ai schimbat harta, nu se face asa! Edit : de unde ai scos cuvantul " sezi" ?... nu ti-am spus asa ceva deloc... inventezi ? a, si daca ti-am zis ca esti slab, fiindca asa si este, ti se pare asta un comportament gresit? NU! comportamentul gresit il ai tu fata de playeri!
  11. Numele dvs: Abdenather Numele adminului reclamat: Dragnee Data si ora: 22.01.2024 Motiv reclamatie: Sufera prea mult de el Dovada (Print la consola sau demo) : Din pacate nu am poza ca s-a schimbat harta si nu a aparut in consola Reclamatia este facuta pentru ca sufera de "acces" ba, daca ai un grad nu faci ce vrei, lasa-i si pe atii sa se joace. cat timp a fost predator nu s-a intamplat nimic dar cand m-am facut eu predator si a vazut ca nu ma poate omora a schimbat harta.. pai e normal ? in fine, mai erau 6 minute din harta dar totusi, vot se da in ultimele 5 minute cu "last" nu dai vot pac o schimbi, dar ai facut asta din invidia suferintei tale. tu trebuie sa inveti ca nu esti singurul care se joaca pe acest sv dupa ce s-a schimbat harta ti-am scris " ba, da esti nesimtit ? sunt si eu predator si ai vazut ca nu ma poti omora si schimbi harta ?" si dupa mi-ai dat gag. uite asta e suferinta de grad, cand faci ceva trebuie sa iti si asumi ce va urma, nu tot tu "Gresesti" tot tu pedepsesti
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate