Sari la conținut

OvidiuArc

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Câmpuri de profil

  • Titlul de membru
    OvidiuArc

Configurații server

  • Server & Games
    PREDATOR

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui OvidiuArc

IRON I

IRON I (1/25)

0

Reputație Comunitate

  1. Cei care doresc sa ne ajute server-ul sa ajunga cat mai sus, pot sa voteze in link-ul de mai jos. Dupa ce ati votat va rog sa comentati la acest topic cu "Am votat" Link:Voteaza aici! PGL.LEAGUECS.RO va multumeste pentru timpul acordat si pentru vot.
  2. REGULAMENT PLAYERI Folositi un limbaj decent atat pe server cat si pe forum. Este interzis spam-ul pe chat, riscati gag. Nu stati AFK, folositi comanda "/spec" in caz contrar veti fi transferat la spectator automat de catre admin, si daca server-ul este full veti primi kick. Camp-ul este interzis, riscati slap/slay. Respectati ceea ce va cer adminii. Va este interzis sa va urcati pe mapa. Teroristii sunt obligati in fiecare runda sa planteze bomba, riscati slay. Nu deranjati adminii fara un motiv intemeiat. Va este interzis sa folositi cuvinte vulgare in nick sau sa faceti reclama, riscati ban, nick change. Daca observati un codat, sunteti obligati sa anuntati adminii pe u@. Codatii se anunta doar pe u@. Cuvant cheie: pgl16classic Nu profitati de buguri. Cine nu va respecta regulamentul va fi sanctionat ca atare. Daca ai un comportament/limbaj toxic veti fi sanctionat cu gag. Sugestiile,parerile le puteti scrie in sectiunea "DISCUTII LIBERE" pe forum. Daca aveti o neclaritate, nu ezitati sa intrebati adminii activi. PGL.LEAGUECS.RO va ureaza un joc placut!
  3. REGULAMENT ADMINI Este interzisa executarea comenzilor pe admini. Trebuie sa aveti un limbaj decent atat pe server cat si pe forum. Adminii nu sunt obligati sa dea explicatii jucatorilor. Nu abuzati de comenzi, in caz contrar riscati DOWNGRADE/REMOVE. Helperii sunt obligati sa ajute jucatorii noi. Comenzile de tip kick/ban/gag trebuie sa contina un motiv. Schimbarea hartilor se face in termen de 15-20 de minute, aceastea fiind alese prin vot. Schimbarea cvar-urilor vor fi executate doar de catre fondatori. Jucatorilor AFK nu li se vor da kick, ci vor fi transferati la spectator, acestia primesc kick doar in cazul in care server-ul este full. Adminii trebuie sa aiba dovada inainte de a bana/da gag unui jucator. Trebuie sa aveti activitate pe server/forum. Fiti un exemplu pentru jucatori. Cuvant cheie: pgl16classic Schimbarea nick-ului prin comanda amx_nick jucatorilor cu nume vulgar,reclama, se face in PGL.LEAGUECS.RO Daca jucatorii folosesc un limbaj vulgar fata de alti jucatori/staff, acestia primesc gag cu durata cuprinsa intre 3-10 minute in functie de gravitate. Jucatorii ce fac reclama altor servere vor fi sanctionati cu ban permanent. Daca un jucator reclama un codat pe u@/chat, sunteti obligati sa verificati. Adminii trebuie sa se sfatuiasca inainte de a schimba harta sau inainte de a da ban. (Cine va executa comanda) Urmati sfatul adminilor cu grad mai mare. In cazul in care un admin nu va putea fi activ pentru o perioada, va trebui sa anunte fondatorul.
  4. Titlul topicului trebuie sa fie astfel: [PGL] Reclamatie Staff "NICK" MODEL CERERE RECLAMATIE STAFF: -Nick-ul dvs: -Nick-ul adminului reclamat: -Motiv reclamatie: -Data si ora: -Dovada -(poza/clip consola/chat): CONDITII: ! Daca cererea nu respecta modelul dat, aceasta va fi respinsa din start ! ! Dovada este obligatorie, in caz contrar cererea va fi respinsa ! ! In acest sub-forum au voie sa raspunda doar RECLAMATUL,RECLAMANTUL,FONDATOR-UL SI OWNER-UL !
  5. Salut, in acest topic va puteti exprima parerile PRO/CONTRA in legatura cu server-ul nostru, de asemenea ne puteti da sugestii pentru a imbunatati server-ul. PGL.LEAGUECS.RO va multumeste pentru sfaturi si pentru timpul acordat!
  6. Titlul topicului trebuie sa fie astfel: [PGL] Cerere UPGRADE "NICK" Model Cerere UPGRADE: -Nick: -Nume: -Cuvant cheie din regulament: -Ore jucate: -Link Gametracker: -Grad Actual: -Grad dorit: -Motivul: -Crezi ca poti fi activ zilnic pe server?: CONDITII: ! Daca cererea nu respecta modelul dat, aceasta va fi respinsa din start ! ! Trebuie sa aveti minim 30 de ore pentru gradul de MODERATOR, si 40 de ore pentru gradul de ADMINISTRATOR ! ! Trebuie sa aveti activitate pe server/forum ! ! Trebuie sa aveti un limbaj decent pe server/forum altfel riscati DOWNGRADE/REMOVE ! ! Daca cererea a fost respina, veti putea reaplica dupa minim 7 zile ! ! Trebuie sa aveti minim 2 pareri PRO la cerere! ! La 5 pareri CONTRA, cererea va fi respinsa !
  7. Titlul Topicului trebuie sa fie astfel: [PGL] Cerere Helper "NICK" MODEL CERERE HELPER: -Nick: -Nume: -Experienta ca admin: -Cuvantul cheie din regulament: -Ore jucate: -Link gametracker: -De unde ai auzit de noi?: CONDITII: ! Cererea trebuie sa respecte modelul dat, astfel aceasta va fi respinsa din start ! ! Trebuie sa ai activitate pe server/forum ! ! Trebuie sa ai minim 15 ore jucate pe server ! ! Trebuie sa folosesti un limbaj decent pe server/forum altfel riscati REMOVE ! ! Daca cererea a fost respina, veti putea reaplica dupa cel putin 7 zile!
  8. Titlul Topicului trebuie sa fie astfel: [PGL] Cerere Slot "NICK" MODEL CERERE SLOT: -Nick: -Ore jucate: -Link Gametracker: CONDITII: ! Daca cererea nu respecta modelul dat, aceasta va fi respinsa din start ! ! Trebuie sa aveti minim 10 ore jucate !
  9. Titlul topicului trebuie sa fie astfel: [PGL] Cerere Unban "NICK" MODEL CERERE UNBAN: - Nick: -IP: -Data: -Motiv: -Adminul care te-a banat: -Dovada: CONDITII: ! Cererea ce nu respecta modelul va fi respinsa din start ! ! Cererea ce nu contine dovada va fi respinsa !
  10. Nick: OvidiuArc SteamID: - Ore jucate: 40 Link gametracker cu nick-ul vostru: https://www.gametracker.com/player/OvidiuArc/193.84.64.163:27015/
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate