Sari la conținut

LezyHD

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Câmpuri de profil

  • Titlul de membru
    Mr

Configurații server

  • Server & Games
    PREDATOR

Realizările lui LezyHD

IRON I

IRON I (1/25)

0

Reputație Comunitate

  1. Te-n_cing, tu ai fost si LaLeagane admin sau ceva de genul, acum mult timp. Tot pe predator, nu? Oricum, alta modalitate nu exista?
  2. Si ce siguranta am eu ca nu e vreun virus? Imi garantati voi, prin ce? Eu am intrat din nostalgie, nu ma risc sa descarc nu stiu ce programe de nu stiu unde. Cand o sa vad programul pe Steam sau orice alta platforma cunoscuta, putem discuta. Dar asa, nu ma risc, considerand ca folosesc PC pentru munca. Poate nu m-ar fi deranjat daca nu aveam nimic important pe PC, dar asa, eu va sfatuiesc sa gasiti metode mai bune, care nu presupun download/rulare executabile. In trecut se faceau poze (acum nu stiu cati ani). De descarcat, in cazul meu, este exclus. Poate pe ceilalti membri nu deranjeaza. Si asa cum procedam? Trece banul de 12h, intru iar, poate iar trebuie sa descarc si sa "fac dovada", iar iau ban, iar astept etc? Edit: Mi se pare strigator la cer sa ceri cuiva sa isi descarce/instaleze/ruleze un executabil, mai ales de pe un site care arata asa dubios. Asta e singura metoda de verificare?
  3. Doresc sa colaborez pentru a nu exista ban-uri in viitor, dar nu voi descarca niciun fel de executabil si sa il rulez, mai ales de pe ceva site dubios. Imi pare rau. Orice altceva ce pot sa fac ca sa facilitez procesul, ajut cu placere. Nu vad cum as putea sa am cod jucand de pe Steam, si de ce este necesar sa imi instalez nu stiu ce program. Multumesc. Nick: LezyHD IP: 79.119.45.238 SteamID: STEAM_0:0:30587414 Data: 16/10/2023 Adminul care te-a banat: SpumaPentruBarbaaa Motiv: no.wargood.test Dovada: https://imgur.com/a/XIPxUro
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate