Sari la conținut

Regele slabilor

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Configurații server

  • Server & Games
    FR

Realizările lui Regele slabilor

IRON I

IRON I (1/25)

0

Reputație Comunitate

  1. »Numele tau: regele slabilor »IP/STEAMID: 86.29.80.22 sau Steam # STEAM_0:1:555307661 »Numele adminului care te-a banat: SNK -https://imgur.com/a/QPmDvAg »Data si ora: aproximativ 14:30 ora pe data de 16/08/2023 »O scurta descriere: snk cerut wg. Am dat wg. WG shows aimbot. SNK ban me. WG had server errors (https://imgur.com/a/RVFBQ8L , Andrewq can say it was today as the time is not shown). Deci cum o era server error pe WG, mi-o aratat ca aveam aimbot in care eu nu am avut. Linkul de la wg e asta (https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2703075), wick sau subastian puteti sa va uitati pe chatlog si sa vedeti ca e acelas wg ori puteti sa il luati de pe chatlog si sa va uitati pe el si o sa arate ca sunt clean. O sa va si arate previous wgs in care o sa vedeti e doar un wg facut azi deci nu o sa ziceti ca am facut alt wg. Am incercat sa vorbesc cu SNK pe discord si o zis ca nu ai pasa. »Dovada: https://imgur.com/a/oAN5zwD (ce arata in wg)
  2. Regele slabilor

    VOT SERVER - FURIEN

    votat https://imgur.com/a/67KVGln
  3. Regele slabilor

    VOT SERVER - FURIEN

    votat https://imgur.com/a/5LcSgcc
  4. Regele slabilor

    VOT SERVER - FURIEN

    votat https://imgur.com/a/N4s3V5d
  5. Regele slabilor

    VOT SERVER - FURIEN

    votat https://imgur.com/a/JHXKiA8
  6. nush ce sa dau pro sau contra? parca mi se pare prea rapid pentru pro ori nush eu? mna ma duc cu pro ca isi face treaba si e activ pe server
  7. Regele slabilor

    VOT SERVER - FURIEN

    votat https://imgur.com/a/ypXYj6t
  8. Regele slabilor

    VOT SERVER - FURIEN

    https://imgur.com/a/aG62jY8 VOTAT
  9. Nume ( real ) : Gabriel Nume ( pe server ) : regele slabilor Steam ( ON / OFF ) : ON Experienta ( enumera minim 6 comenzi de helper si ce fac acestea ) : amx_slap face slap la om /slay - omoara omu /gag - da mut la om /votemap - la ales mapa / map - schimba mapa/ mai este si amx_ban/banid/showip si altele da am uitat. Am avut experience de admin pe alte servere a lui Manel si spiridus. Discord TAG ( TAG-ul numelui tau de pe discord ) : noblesse8253 Link WARGODS ( SCAN PE SERVER ) : https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2693311 Cuvant cheie ( se gaseste in regulament ) : tepardemic Link cu orele dvs ( gasesti pe gametracker ) : https://www.gametracker.com/player/regele slabilor/93.114.82.55:27015/ (numele recent mai aveam alt nume "I am the king of the kings" https://www.gametracker.com/player/I am the King of the Kings/93.114.82.55:27015/ )
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate