Sari la conținut

LG27

Members
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Configurații server

  • Server & Games
    CS

Vizitatori Recenți Profil

132 citiri profil

Realizările lui LG27

IRON I

IRON I (1/25)

1

Reputație Comunitate

  1. LG27

    [DM] Model Banlist

    Nick ul tau: Nick ul/Id ul Steam celui banat: Motiv: Dovada: Alte informatii:
  2. LG27

    [DM] Anunturi

    Aici va vom anunta in legatura cu anumite concursuri, admine, vip sau altele.
  3. Aici vor fi postate toate actualizarile serverului.
  4. Propunerile se fac in acest topic dupa modelul de mai jos: Numele tau ( din joc ) : Propun să: Motiv: Ai resurse pentru a fi adăugată aceasta propunere?: Alte detalii:
  5. LG27

    [DM] Model Admin

    Prenumele tau (optional): Nickname: Varsta: SteamID: Experienta SourceMod:
  6. Numele tau ( din joc ) : Numele celui reclamat: SteamID : Motiv: Dovada: Alte detalii:
  7. Model: Numele tau ( din joc ) : Profilul tau de steam: SteamID: Numele Adminului care ți-a dat ban: Motiv: Dovada: Alte detalii:
  8. LG27

    [DM]Regulament

    Regulament DM ! Este interzisă reclama pe server (altor comunitati/ server-e/ cheat-uri), exceptand reclama cu acest server, pedepsindu-se cu BAN permanent. Este interzisă folosirea de hack/ coduri/ scripturi (wall/ aim (assist)/ spinbot, bunnyhop script/ radar map, etc.), pedepsindu-se cu BAN permanent. Este interzisă folosireă nickname-ului vulgar/ obscen, pedepsindu-se cu kick. Daca gravitatia este marita si continua, se pedepseste cu BAN 30 minute, ulterior BAN permanent. Este interzisă redarea de muzică sau orice alt tip de sunet, deoarece va fi deranjant la adresa jucătorilor prin intermediul Voice-Chat, pedepsindu-se cu gag/ mute 10 minute, ulterior cu 30-60 minute. Batjocura/ cearta se pedepsește cu kick, ulterior BAN 30 minute pentru comportament neadecvat. Avem rugămintea să respectați adminii server-ului, deoarece ei vă îndrumă cu tot ce este nevoie și vă ajută cu orice este posibil. Jucătorii care dau cu troll/ griefing sunt sanctionați cu BAN 60 minute, ulterior cu 120 minute/ permanent dacă continuă. Staff-ul este obligat să stea/ joace minim 2 ore pe zi. Staff-ul este obligat să se uite zilnic pe forum peste aplicații!
  9. LG27

    STAFF DM

    FONDATORII LG27 LR27
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate