Sari la conținut

alezboyy

Members
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Configurații server

  • Server & Games
    ZM

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui alezboyy

IRON III

IRON III (3/25)

  • 1 an de LeagueCS

Insigne recente

6

Reputație Comunitate

  1. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  2. Salut , ai fost avertizat si cu kick de 2 ori inainte , nu este voie sa blochezi predatorul in spawn punand lasere in el. Nu ai inteles , te-ai mai luat si cu adminii in gura asa ca te-am banat pentru 2 ore , succes.
  3. Salutare sunt idle , erau 3 admini pe server care toti 3 ti-am explicat ca nu este voie sa urci pe mapa in acel loc . Te-am avertizat si cu slay si cu kick dupa care tu ai tot continuat sa urci pe mapa(de_aztec2x2) dupa care ai primit ban 2 ore , este foarte simplu. Nu am gresit cu absolut nimic si am procedat 100% corect . Sa te urci pe mapa fiind ct ca sa ajungi in spatele la toti tero pe de_aztec2x2 este interzis. Regula pe care o specifici tu se incadreaza la mape care sunt facute pentru asa ceva exemplu fy_snow sau alte mape. https://imgur.com/a/RAi0Vcm Las aici si poza pe unde se urca domnul, succes . Pe unde te urci pe mapa , mapa nu are textura deci este interzis , daca gresesc cu ceva inseamna ca sunt eu mai inapoiat.. EDIT: Dupa rezolvarea reclamatiei propun sa ii se scoata accesul la u@ si say. Este un player care mereu cauta cearta cu toti adminii si contraziceri.
  4. Salutare in primul rand respectivul nu este prieten cu mine iar tie ti-am dat gag din motiv ca ai injurat. Voi sunteti doar sa ne luati peste picior v-am avertizat de multe ori sa vorbiti frumos nu ati inteles v-am dat gag la amandoi ca sa incetati. Daca voi credeti ca voi sunteti stapani pe server va inselati , macar aveti respect fata de adminii care sunt online pe server , injurati-va in privat nu pe server. EDIT: VREAU SA ADAUG CA TU AI O PROBLEMA PERSONALA CU TOTI ADMINII , NU ESTE PRIMA TA RECLAMATIE DE GENUL AI MAI PRIMIT GAG SI DE LA ALTI ADMINI PENTRU CA INJURI PE TOATA LUMEA , INCEARCA SA TE CONTROLEZI NOI ADMINII SUNTEM PUSI CA SA AVEM GRIJA DE SERVER FIE CA SUNTEM HELPER SAU ORICE GRAD , UN ADMIN NU GRESESTE SI NU DA GAG "PE DEGEABA" ASA CUM SPUI TU. TREABA ESTE FOARTE SIMPLA INJURI/JIGNESTI PRIMESTI GAG SI ITI ASUMI NU VII SA FACI RECLAMATIE PE NISTE ACUZATII NEFONDATE , NU CASTIGI NIMIC MAI BINE LUCREZI LA COMPORTAMENTUL TAU PERSONAL. Iar cat despre Mrbong si el a luat gag . EDIT X2: LAS AICI SI CATEVA DOVEZI REFERITOR LA COMPOTAMENTUL ACESTUI BAIAT . https://imgur.com/KbCb0PC https://imgur.com/dfvrEki https://imgur.com/c0g7D7y
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate