Sari la conținut

Batman

Members
  • Număr conținut

    110
  • Înregistrat

  • Zile Câștigate

    1

Batman a câștigat ziua ultima dată pe Septembrie 6 2023

Batman a avut cel mai apreciat conținut!

Câmpuri de profil

  • Titlul de membru
    White Power

Configurații server

  • Server & Games
    ZE

Vizitatori Recenți Profil

851 citiri profil

Realizările lui Batman

BRONZE II

BRONZE II (5/25)

  • 1 an de LeagueCS

Insigne recente

69

Reputație Comunitate

  1. The fixed plugin will be active in the evening
  2. My little creeper got offended? You still can't do anything to me, deleting the post won't do anything
  3. Exista deja o soluție mai buna, nu mai dați ban din prima 240 min si în schimb dați slay/kick și le spuneți sa nu mai spargă/apese, e normal sa fie multe ban-uri dacă voi dați ban pentru 240 min mereu pentru prima sau a doua, acum aproape 2 ani, era aceeași regula, serverul tot full, și nu era asa, dădeai ban dacă apasa de 3-4 ori, pe vremea aia exista slay și kick, nu erau admini care sa se plângă de asta, dar acum nu mai exista reguli pentru admini, e normal sa fie atâtea ban-uri. De la 240 min, s-a ajuns la 480, 2500, 9999. Știu ca aici te-ai referit la mine, din cauza ca spun adevărul, asta nu cred ca a fost un comentariu aiurea.
  4. Nu e ca și cum sunt 20 de playeri cu ping 500, plus ca nu prea afectează serverul pentru ca cs 1.6 folosește UDP, nu TLS. Și dacă se întâmplă ceva și toți playerii au lag, primesc kick, deci e degeaba și face mai mult rău decât bine.
  5. We already had Janus 7, it's too powerful for zombie escape. Contra
  6. It depends where you shoot.
  7. 25000 de cuvinte sunt mult prea multe și e mult de munca, când o să se ducă toate cuvintele după trb iar adăugate 25000 diferite deci e bătaie de cap. Așa a decis bandit sa fie, 5 minute, daca nu îi ajunge player-ului, sa trimită linkul pe discord sau pe forum după ce a terminat scan-ul. Nu o să dispară după mapele mele. E bine și așa, îi face pe playeri să depună ceva efort sa se oprească din joc și să intre pe calculator și să facă calcule. What color is your Bugatti?
  8. Contra, nemesis abia câștigă și acum când nu sunt arme așa bune, chiar și cu 25-30k hp sau cat este, degeaba e speed mic când poți da switch pe alta arma și cu un frost poți omora nemesis fara sa ratezi, chiar daca nu poți omora prin frost, tot îl poți face sa nu se miște și să îl nimerești. Shop-ul de cristale nu e pentru arme care funcționează pentru anumite moduri.
  9. I don't think you know how gravity works, we don't have +800 gravity on this server.
  10. Contra, așa nu ai cum să îți dai seama daca cineva a spart ceva cu o grenada.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate