Sari la conținut

D1vinN

Members
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre D1vinN

  • Dată Naștere 11.11.1999

Configurații server

  • Server & Games
    ZOMBIE

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui D1vinN

IRON I

IRON I (1/25)

11

Reputație Comunitate

  1. Bine Metra. Aici raspunzi pana acum erai pasarica suparata.
  2. [1]. Nume: Alex [2]. Nick server: D1vinN [3]. Varsta: 22 [4]. LeveL: 21 [5]. Gradul actual: Moderator [6]. Ore jucate [Apasa aici]: 350 [7]. Link de la ultima cerere: - [8]. De ce doresti upgrade?: Cat mai multe moduri pentru playeri.
  3. AGAINST! You dont even knew that you are not allowed to use lm+sb. You dont use comands, and always AFK doing literally nothing. Your want more than helper? I suggest removing the admin.
  4. [1]. Nume: Alex [2]. Nick server: D1vinN [3]. Varsta: 22 [4]. LeveL: 19 [5]. Gradul actual: Administrator [6]. Ore jucate [Apasa aici]: 200 [7]. Link de la ultima cerere: [8]. De ce doresti upgrade?: Pentru imbunatatirea calitatii serverului si bineinteles acces comenzi de ce sa mint.
  5. "Scuza-ma domnu zerlock pentru ignorarea la intrebari " dar Talhami este un player foarte bun si foarte corect si de nenumarate ori am stat spec. si l am urmarit cum joaca si ce fac si ceilalti playeri si de fiecare data a avut dreptate in legatura cu cei ce abuzeaza. Tu mereu ai de comentat, tu mereu ai un limbaj vulgar pe server, mereu esti nevinovat. Am trecut de foarte multe ori cu vederea la ceea ce faci dar esti un player foarte foarte toxic si putem observa ca pana si in SS-ul ce l-ai facut apare si cuvantul "dumb" scris chiar de tine. Propun sa fii exclus de pe server pentru o perioada ca sa te linistesti putin!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate