Sari la conținut

Victor2k

Members
  • Număr conținut

    184
  • Înregistrat

Orice postat de Victor2k

  1. E amuzant cum te mint unii in fata cand tu stai cu doveziile pe masa! 

  2. Poate m-am grabit sa te vad in sacou,

    Este fix pe marimea sufletului tau

    Nu`i doar un sacou, e dragostea mea.

    Cusuta perfect pentru inima ta!

  3. Eu știu că tu știi că eu știu că știi că știu că știi ce știu că știi când știu că știi ce știam că știai că știi. Dar eh 🤦

  4. Si incercam sa ignoram durerea, incercam sa nu ne fie dor, incercam sa nu ne mai gandim dar asa suntem noi, oamenii.

    Indiferent cat de tare doare, ne va fi dor, vom pastra amintirile iar la finalul zilei, vom plange in timp ce inchidem ochii.

    E greu sa luptam intr`o lume in care trecutul ne-a dovedit ca nu se merita. Insa viitorul este mereu imprevizibil si la un pas!

  5. Se spune ca atunci cand nu`ti pasa, nu stai sa te certi, nu oferi explicatii, nu incerci sa intelegi,nu cauti modalitati de impacare....ci pur si simplu...pleci!

  6. "In viata mereu o sa gresesti, o sa te certi, o sa injuri, o sa jignesti, o sa fi gelos sau viceversa la tot. Important e pentru cine sau cu cine. Nu toata lumea merita"

  7. "căutăm vindecarea in trecut în loc să lăsăm rănile sa se vindece" - V

  8. Se spune că atunci când iubești lupți și rămâi indiferent daca e bine sau rău. Dar sentimentul iubirii e atât de complicat încât unii renunță înainte de a incepe lupta dar vor insista că au iubit cu o inima frântă!

  9. Welcome Luis. I hope you will enjoy your time with us. You can set the forum in the english language by scrolling to the bottom of any page and select the language button on the left side. @Pyscho™ Please check the spoiler
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate