Sari la conținut

vvv

Members
  • Număr conținut

    96
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

6 Urmăritori

Configurații server

  • Server & Games
    DR

Vizitatori Recenți Profil

806 citiri profil

Realizările lui vvv

BRONZE II

BRONZE II (5/25)

  • 1 an de LeagueCS

Insigne recente

48

Reputație Comunitate

  1. vvv

    Propunere junior

    @007. decide el e cu skinurile
  2. vvv

    Raportare bug-uri server

    l-am rezolvat alaltaieri..
  3. ca safi smecer trebe sa te nasti

    Ca sa fii prost, trebuie sa te consideri matur la minoritate (momentul ala cand te autocaracterizezi ca fiind matur dar defapt esti prost de dai in gropi)

    ce vreau sa zic este ca altii vad treaba asta si ei vor confirma daca ai dreptate sau nu, cand iti mor laudatorii deja e primul semn ca mai ai de invatat cate ceva de la viata :)

  4. Acceptat, astept PM cu parola pentru acces.
  5. Daca depistati vreun bug sau probleme pe server ce perturba buna functionarea sa, nu ezitati sa lasati un reply in acest topic cu feedback-ul vostru! --- Nu necesita niciun fel de model, insa reply-ul sa fie cat mai intelegator pentru toata lumea.
  6. vvv

    Propunere junior

    Shop-ul este scos din uz momentan, dar cand va fi implementat la loc, se va tine cont de aceasta propunere! Topic inchis.
  7. Nu am de gand sa cer un model pentru asa ceva, deci, cu cuvintele voastre, faceti un topic nou daca aveti idei sau propuneri legate de server!
  8. MODEL: Nick: Adresa IP: SteamID: Nick-ul adminului care v-a banat: Motivul banului: Dovada: Alte precizari?: ----
  9. MODEL: Nick-ul tau: Nick-ul Adminului Reclamat: Data/Ora/Harta intamplarii: Motiv: Dovada: Alte precizari?: --- Atentie: * Topic-urile care nu respecta modelul vor fi inchise si marcate ca fiind respinse! * Reclamatiile fara dovezi clare sau deloc nu vor fi luate in considerare!
  10. MODEL: Nick: TAG-ul dorit: Link catre ultima cerere: --- Atentie! * Nu faceti cereri idioate, ma refer la TAG-uri care nu isi au rostul! * Pentru a putea beneficia de tag, nu necesita nicio conditie, este gratuit pentru toata lumea! * Daca doriti sa va schimbati TAG-ul, cererea o puteti face abia dupa o saptamana dupa ultima cerere, in caz contrar topic-ul va fi inchis si cererea respinsa. * Titlul cererii trebuie sa fie: [Cerere TAG] Numele tau!
  11. Model: Nume: Prenume: Nick: Vârstă: Motivul pentru care dorești admin/slot Ai citit regulamentul serverului: Ore pe server (https://www.gametracker.com/server_info/89.40.233.79:27015/top_players/): --- Conditii obligatorii: * Minim 14 ani. * Cunoașterea regulamentului si citirea lui. * Cunostinte minime in amxmodx ca admin. * Minim 20 de ore pentru ADMIN , 5 pentru slot. * Minim 15 Posturi pe forum pentru ADMIN, 5 pentru slot. * Minim 7 zile de la ultima cerere. * Titlul cererii trebuie sa fie: [Cerere Admin/Slot] Numele tau! --- * Daca nu indepliniti cerintele, nu merita sa faceti cerere, cererea o sa fie inchisa.
  12. Pentru o atmosfera cat mai placuta a jocului, se cere respectarea urmatoarelor reguli: Regulament playeri: ► Nu este permis limbajul vulgar pe server! ► Codurile sunt interzise pe server! ► Orice script este interzis, inafara de bhop! ► Playerii trebuie sa respecte regulamentul de surf! ► Nu aveti voie sa amenintati un admin cu reclamatie/remove! ► Daca dati retry dupa kick/gag/slay! ► Nu aveti voie cu reclama de orice fel! Acesta este regulamentul pentru playeri, daca nu-l respectati puteti primi gag/slay/kick/ban/quit! --- Regulament admini: ► Adminii trebuie sa aiba un comportament exemplar pe server! ► Adminii nu au voie sa foloseasca comenzi intre ei! ► Adminii trebuie sa respecte regulamentul de surf cat si cel al playerilor! ► Nu va certati intre voi in public, pentru orice nelamurire aveti forumul, in cel mai rau caz u@ sau amx_psay ► Adminii trebuie sa verifice fiecare player raportat pe u@! ► Adminii trebuie sa mentina o ambianta buna pe server! ► Adminii nu au voie sa aiba admin pe alt server de acelasi mod(remove direct). ► Adminii nu au voie sa isi dea adminul altcuiva. ► Adminii trebuie sa fie online minim 1 ora pe zi pe server! ► Adminii trebuie sa aduca cat mai multi playeri pe server! ► Adminii sunt cei care trebuie sa puna regulamentul in aplicare pe server! Acesta este regulamentul pentru admini, daca nu-l respectati puteti primi avertisment/suspend/remove! --- Regulament SURF: ► Nu aveti voie sa aruncati armele din gun! ► Nu aveti voie sa faceti camp mai mult de 15 secunde! ► Kill-urile din Spawn/T1 sunt permise! (din moment ce este imposibil sa omori in jail datorita protectiei, puteti campa maxim 15 secunde si acolo!) ► Ca semn ca ai citit regulamentul, trebuie sa dai like la acest topic, daca doresti si grad pe server trebuie sa dai like si la modelul de cerere admin/slot. + Tagul topicului trebuie sa fie "surf.leaguecs.ro" (în cazul în care nu respectați această cerință cererea dvs nu va fi luată în considerare) Acesta este regulamentul pentru surf, dacă nu-l respectați prima sancțiune va fi slay/kick și a doua ban 120 de minute! --- Regulament - VIP ► Este interzis sa dai arme/iteme din meniul de vip! (Remove) ► Este interzis sa folosesti comanda revive daca in echipa ta mai este un singur jucator viu! (avertisment/remove daca se abuzeaza). Regulament SURF.LEAGUECS.RO Prezentat de - vvv All Rights Reserved ©
  13. Numele d-vs: Victor. IP server: 89.40.233.79:27015 DNS: SURF.LEAGUECS.RO Tipul jocului (CS:GO, CS 1.6, SAMP): CS 1.6 Modul serverului: SURF Număr de sloturi: 32 Firmă găzduire: TXX.ro Deținători Principali (numele de pe forum): vvv [click] Deținători Secundari (numele de pe forum): - Link GameTracker.com: https://www.gametracker.com/server_info/89.40.233.79:27015/ Adresa de contact (mail, facebook, steam): https://steamcommunity.com/profiles/76561197961749604/ Recomandat de (numele persoanei care va recomandat forum-ul)*: -
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate