Sari la conținut

Dragnee

Members
  • Număr conținut

    193
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Dragnee

  1. https://files.fm/u/p3ay2sjen8 poftim ia si descarca demo asta, uite-te la el. 

    Tu pentru asta intri sa ma provoci pe mine ca apoi sa faci reclamatie poate poate iau remove, asta e scopul tau aici nicidecum sa te joci, nu ai primit ban pentru mutatu dintr-o echipa in alta ai primit pentru ca doar comentezi, provoci / instigi la ceata in loc sa iti vezi de treaba ta, pe langa asta cu echipele nuj daca e pe demo dar se poate verifica eu /t, tu /t ca nu faci frag, ma mut la ct tu dupa mine, m am bagat la spec te ai bagat si tu, de cine crezi ca faci misto aici, repet nu pentru faza cu echipele ai primit ban, urmariti demo-ul pana la capat ! 

  2. Nu i ai zis lu expert ca e frustrat, i ai zis lu expert ca sunt frustrat eu. Tu nu intri sa te joci tu intri sa creezi discutii doar sa fi tu mai presus de toata lumea mare greseala ca la vip ai si acces sa vezi u@, persoanele ca tine nu ar trebui sa aiba acces sa vada ce vorbesc admini pe u@ . Pe treaba asta alti admini nu dau nume iti dadeau ban 2 ore sa te calmezi exact  cum te-am avertizat si eu dupa gag pentru ca tot continuai.

    https://imgur.com/a/5sIkTAp uite si dovada pentru ce ai primit gag. 

    Ps. Daca tu crezi ca eu am ceva pesonal cu tine inseamna ca si kenzor are ceva cu tine, tu esti mai presus ca noi admini tu le stii pe toate, tu tare-n gura tu fuga pe forum cu o reclamatie 

    Inca ceva te rog, nu mai face off topic aici aiurea, asteapta sa decida fondatori, ai pus dovada am pus dovada ei decid. 

  3. Din punctul meu de vedere abdenather ar trebuit banat permanent alături de expert fdr și care mai sunt voi nu sunteți asa ,, slab ,, pregătit sa jucați pe srv asta, cei care știu totul trb sa joace pe servere top asa ca nuj de ce ne mai onorezi cu prezenta, ca admin nu ai voie sa dai vreo comanda fără sa ai dovada poți sa zici tu de 10 ori dacă nu vede el și face sa aibă dovada comentariile tale sunt inutile. Bafta 

    • Trist 1
  4. Numele dvs: Dragnee

    Numele adminului reclamat: Silent 

    Data si ora: 07.02.2024 / 20:00

    Motiv reclamatie: Vorbeste in ultimu hal, se comporta cu toata lumea ca...ma abtin, martori au fost destui ( tca, nr4, coro ) etc.

    Dovada (Print la consola sau demo) : https://imgur.com/a/CDl8GQh, Am inteles ca data trecuta s a discutat cu el ca nu respecta regulamentu dar asta nu e limbaj de admin sa injuri de morti si toate cele. 

  5. Numele dvs: Dragnee

    Numele adminului reclamat: Silent 

    Data si ora: 07.02.2024 / 20:00

    Motiv reclamatie: abuz de comanda, nerespectare regulament 

    Dovada (Print la consola sau demo) : https://imgur.com/a/wPGufG4

    Nu e cu vreo rautate dar regulile sunt prentru toti, cum restu de admini respectam regulile si dam ban-uri cu dovezi, postam asa ar trebui sa fie toata lumea. Nu sa gandim ca daca platim pentru grad gata, cand sunt codati pe server ii lasam sa joace ca noi avem grad degeaba, ai 4 ban-uri postate si 3 fara dovada, pe langa asta in seara asta ai banat un player pe nume Daniel. sau ceva de genu ( se vede in print ) cu motivul aim+wall fara sa fi stat macar o runda spec pe el, cum ai ajuns tu la concluzia ca are aim si wall playeru ala daca tu nici macar nu te ai uitat pe el, iti spun eu abuz si exces de grad, crezand ca tu esti superior fata de restu adminilor, toata lumea greseste inclusiv eu cand am incercat sa iti spun cum se face, m ai luat peste picior maxim ai zis ca o sa ma iei toata viata peste picior ( vezi print ) P.S. ban-ul din seara asta la care am fost martor nici macar in banlistul tau minunat nu apare. Daca e vorba de asa noi restu de ce sa ne mai complicam sa postam banurile sa facem dovezi pentru ele, etc ? 

  6. Chiar acum, Abdenather a spus:

    ce ai pus ma acolo ? adevaru despre tine ? :))

    Se vede ora in screen, si ca tu esti on cand ai facut reclamatie pentru ca ai primit ban , si ca in continuare in loc sa te joci linistit comentezi de mine aiurea fara sa te fi bagat cineva in seama macar. 

  7. Daca tu ma faci ratat, frustrat,  si cum iti vine la gura aici, ce sa mai povestim despre ce faci pe server ? La orice tu comentezi nu iti convine nimic nu iti convine mapa nu iti convine nuj mai ce, ameninti cu remove ca ce chestie ?  Ce crezi ca iau remove pentru o reclamatie facuta pt un gag ? Cum spuneam invata sa vorbesti nu intereseaza pe nimeni ca joci cs din 2004, ca esti la mondiale si asa mai departe nu intri tu pe server sa ne inveti pe noi sa ne facem treaba sau sa comentezi intri sa te joci si atat. P.s Daca era altcineva in locu meu luai ban cu siguranta . https://imgur.com/a/71N5zHv

  8. Bun, nu te legi tu de familia mea nu este problema ta cine sta cu mine cum sta si asa mai departe, tu si human ala aveti acelasi comportament stiti doar sa instigati sa comentati la orice, Hugo si CIng au zis pe grupul de wapp ca este permisa urcarea pe mapa pe fy snow. Ce tot trebuie sa fi tu ala mai presus ? Ce dovada ai pus ca schimb eu vreo mapa sau sunt prea negativ  ? reclamatie fara rost . 

  9. Buna seara, abuz de admin nu inseamna un gag ce ai adus tu la dovezi. Tot ce comentezi tu aici este fix fara rost. Se vede clar in printuri cum instigi la limbaj vulgar, uni din admini sa faca reclamatie sau sa iti dea pro la reclamatie. Fdr comenteaza in calitate de frate, fara vreo dovada sau ceva concret.  Nu are rost sa zic mai multe te poti uita chiar tu la toate printurile astea :  https://imgur.com/a/6U4tBdG

  10. Numele dvs: Dragnee 

    Numele adminului reclamat: Legendaru 

    Data si ora: - 

    Motiv reclamatie: Abuz admin, comenzi pe playeri degeaba ( estita nici nu e roman a invatat si el sa zica dupa alti " tero e slabi " fix asa a zis, a primit kick, a intrat om iar i a dat gag 5 minute pentru nimic, si el chiar daca nu e de al nostru macar e activ si isi vede de treaba omu e chiar caterinca uneori. )  Comportament urat fata de jucatori in general dar si cu colegi lui, crede ca daca a dat bani pentru grad i se cuvine totul, el treaba de admin nu si o face se joaca codatii cu el pe server nu are niciun stres se joaca. 

    Dovada (Print la consola sau demo) : https://imgur.com/a/ZvFrm0O cateva printuri si am si un demo : https://files.fm/u/wge9vkg9pt !   Multumesc !.

  11. Acum 19 minute, Floryn a spus:

    Abnather are dreptate am fost si eu pe sv  joc pe server de la ora 13:00   exista si Logs  Abnather nici nu a scris (sezi)   si Dragnee joaca doar pentru top15

    urat din partea lu Dragnee e si Admin sa vi aici sa minti  omul sa ofticat ca il omora find Predator Abnather si sa nu ii Strice Rankul lui Dragnee a dat VOTEMAP

    Dovada aici https://imgur.com/MhKAp6z

    Asa și unde scrie timpul rămas din harta ai pus doar ce ți a convenit tie, cum ai ajuns la concluzia ca joc pentru top15? Ce dovada e aia ca m as fi ofticat ? Ca nu inteleg, sa înțeleg ca dacă e predator de acum incolo nu se mai schimba harta sau ce ?, Floryne oricum știu ca nu ma suporți asa ai găsit portiță sa mai zici și tu ceva poate poate iau remove.

  12. Chiar acum, Abnather a spus:

    ca ti-am scris ca dai ca disperatu ti se pare o "greseala ? "

    uite cum dai exemplu de penibilitate

    si da, ti-am zis de nesimtit fiindca o meritai.

    tu crezi ca doar tu te joci pe serveru asta? Nu esti constient de ceea ce faci!

    dovezile tale sunt degeaba, sunt niste dovezi pe care le meriti ca asa esti tu.

    cum a murit Floryn cand era predator m-am facut si eu si dupa 2 runde dupa ce ai vazut ca nu ai ce sa faci ai schimbat harta, nu se face asa!

    Edit : de unde ai scos cuvantul " sezi" ?... nu ti-am spus asa ceva deloc... inventezi ?

    a, si daca ti-am zis ca esti slab, fiindca asa si este, ti se pare asta un comportament gresit? NU!

    comportamentul gresit il ai tu fata de playeri!

     

    Tocmai ti ai raspuns singur de ce ai primit gag, deci reclamatie fara dovezi si fara vreun folos, doar nesimtit ai zis de rapandula si ce mai era ai uitat ? :)) Daca era altcineva in locul meu iti dadea ban vreo 2 ore sa te calmezi. 

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate