Sari la conținut

linux

Members
  • Număr conținut

    153
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Postări postat de linux

  1. - Nume plugin: custom.hpk

    - Autor: linux

    - Versiune: 1

    - Informatii:  Unele servere primesc crash de la fisierul "custom.hpk". Acest fisier stocheaza modelele custom ale jucatorilor ( tatuaj, etc). Respectivul "sma" il sterge pentru a prevenii viitoarele crash-uri ale serverului.

    - Download: https://www.mediafire.com/file/5rgjcqvp00xz492/customhpk.sma/file

    - Instalare: Se compileaza pluginul cu orice compiler, chiar si web ( recomand https://spider.limetech.io/ ) se descarca si se urca in ftp-ul serverului addons/amxmodx/plugins si se adauga si ultimul sau primul in addons/amxmodx/configs/plugins.ini

  2. - Nume plugin: Advertise Spectator BOTS

    - Autor: linux

    - Versiune:1.0

    - Informatii:  Un plugin simplu, care are "incarca" pe serverul dumneavoastra niste instante pentru a face reclama. Un fel de KGB bots daca nu ma insel, doar ca e direct sma-ul.

    - Download: https://www.mediafire.com/file/akgp1xpxaieryin/info.sma/file

    - Instalare: Se schimba reclamele din liniile 9, 10, respectiv 11, se compileaza si se urca in ftp-ul serverului. Nu am avut cum sa uploadez direct amxx-ul din cauza ca nu stiu pe ce servere va fi pus pluginul. Mai sunt la liniile 24, 25 la cati playeri sa fie conectate instantele si la cati playeri sa fie da-ti afara pentru a avea loc inca 3 playeri !

    • Like 2
  3. Frate, este fix parerea ta daca dai bulan din amx_blind, eu am postat pluginul si il ia cine doreste ❤️. Iti spun ca daca esti in baza si ai blind nu dai tu bulane .

    • Mersi 1
  4. - Nume plugin: Advanced Blind edited by linux

    - Autor: linux

    - Versiune: 1.0

    - Informatii:  Acest plugin este un "amx_blind" cu functia de destroy integrata. Cand playerul X face kill cu "blind-ul" on, acesta nu numai ca ia ban, dar ia automat destroy. Nu stiu cat de folositor e acest plugin, dar sper ca ii ajuta pe cei ce cauta. 

    - Download:  sma : http://www.mediafire.com/file/e6dzeddqcsmi42r/blind.sma/file  amxx: http://www.mediafire.com/file/z7fd9rwkeqdfdg9/blind.amxx/file

    - Instalare:

    sma-ul il puneti in addons/amxmodx/scripting

    amxx-ul il puneti in addons/amxmodx/plugins

    si in addons/amxmodx/configs/plugins.ini adaugati pe ultima linie blind.amxx

     

    Sper ca va este de folos !

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate