Sari la conținut

KinGStyle

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de KinGStyle

  1. 2 minutes ago, Andrewq0 said:

    Nu am mentionat nicaieri numele tau in dovada pe care ai trimis-o. Tind sa cred ca esti foarte toxic si ma vanezi fara sa ai motive si dovezi bine intemeiate, pe langa asta te victimizezi zadarnic.

    Pai nici eu n-am mentionat nicaieri numele unui player, aseara, dar tu ai asimilat si mi-ai acordat gag. Acum, asa asimilez si eu, ca era vorba despre mine.

  2. 18 minutes ago, Andrewq0 said:

    Salut Teodor(a), dovada intreaga ai pus-o tu deja. Eu unul nu accept si nu este promovat pe server limbajul ce trimite la ideea de jignire. Prin faptul ca ai murit si ai dat replica respesctiva pe chat, am asimilat ca ai jignit playerul respectiv, de asta te-am sanctionat cu gag.
    In legatura cu 'laserul gresit', reactia ta ar fi trebuit sa fie una de natura informativa, de a anunta staff-ul la privire cu cei ce incalca regulamentul, astfel ca trebuia sa ma anunti pe mine sau unul din colegii mei de staff si se luau masuri, dar ai decis sa insulti.

    Intelegi complet gresit, laserul nu a fost pus de un player, ci de mine, ulterior blocandu-ma si murind. Pe langa asta, daca nu accepti limbajul ce trimite la ideea de jignire. Eu ma simt jignit de vorbele spuse de tine, asupra mea. https://imgur.com/a/YWmpJz1

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate