Sari la conținut

teroaree

Members
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui teroaree

BRONZE II

BRONZE II (5/25)

  • 2 ani de LeagueCS
  • 1 an de LeagueCS

Insigne recente

2

Reputație Comunitate

  1. Vrei sa testam sa vedem ce playeri se vad? :))
  2. 1. Nu fac bhop, fac gs. 2. Nu eram pe mapa, eram pe un arch sau cum ii zice. 3.E cerere unban, nu reclamatie, nu mai veni aici sa suferi.
  3. Nick: pawrnaw IP: Privat SteamID: STEAM_0:1:103093038 Data: 24-06-2023 Adminul care te-a banat: ROMEO+ Motiv: speed, limbaj daca ne luam dupa banlist Dovada: https://imgur.com/a/rahffV0 E posibil ca romeo sa fi pus dovada gresita, demo-ul ala e de vreo saptamana... si nu vad unde am spus ceva urat, ca ai zis la motiv ca e si limbaj. Pune si tu dovada de azi in care aveam speed.
  4. Nick: pawrnaw Nume: Stefanescu Valentin Alexandru Varsta: 20 Primele 7 cifre din CNP: 5021103 Localitate: Bucuresti Ocupatie: Student SteamID: STEAM_0:1:103093038 Experienta ca Admin: 10 ani Cuvantul cheie din regulament: predatorcs16romania Sa folositi teamspeak (este obligatoriu pentru admini): Da Link gametracker cu nick-ul vostru: https://www.gametracker.com/player/pawrnaw/193.84.64.163:27015/ De unde ai auzit de noi?: Gametracker Poti ajuta servarul cu o donatie?: Nu
  5. Numele dvs: teroare Numele adminului reclamat: SefuVost Data si ora: 14:04 Motiv reclamatie: Iar ban... Dovada (Print la consola sau demo) : https://imgur.com/a/5eswWfv Frate v-am zis ca nu am nici un cfg, i-am explicat lu draku pe discord, vorbiti cu el sa vedeti care e treaba sau dati-mi add pe calabasito#6803. Va reinstalez cs in fata si joc la fel. Ai o problema grava daca nu intelegi lucru asta simplu.
  6. Numele dvs: pawrnaw Numele adminului reclamat: SpumaPentruBarbaaa Data si ora: 12:00 Motiv reclamatie: Ban aiurea Dovada (Print la consola sau demo) : https://imgur.com/a/hk7pbIc Pe bune acm, a 3-a oara cand iau ban aiurea. Lasa ca iar o sa se rezolve reclamatia(adica nu o sa aveti nici o sanctiune) si iau unban. https://imgur.com/a/MtPTH6X Ce spuneam de ban aiurea, n-am facut decat sa zic ca nu ma intereseaza ca eu ajung la playeri inainte sa iasa din baza. Cica da ban din greseala el ca sta pe banmenu :)) https://imgur.com/a/ZlAMM99 Nu inteleg ce tot nu va convine.
  7. Numele dvs: pawrnaw Numele adminului reclamat: RssR Data si ora: 21:51 Motiv reclamatie: Iar primesc ban pe aceeasi chestie... Abia mi-a inchis reclamatia lu draku =)) Dovada (Print la consola sau demo) : https://imgur.com/a/gPQHHkM Omu nici nu s-a obosit sa imi zica ceva, ban direct. Nush ce cfg-uri aveti voi in cap, vreti sa va dau partajare pe discord cum reinstalez cs-u si joc la fel sau ce vreti de la viata mea.
  8. Esti bolnav, ai intrat macar pe link-u pe care ti l-am dat? Iti arata pas cu pas cum sa faci ce fac eu. Aveti comanda sv_airaccelerate de la server (client-side) setata pe 100, asta inseamna ca strafe-urile sunt usor de facut. Tu vii si imi zici mie ca nu am voie sa fac strafe? :))) Tu vezi ca nici macar nu stii ce e ala? Se numeste gs, e mecanica in cs de cand te-ai nascut tu si acum ai si tu admin pe un server si dai ban-uri aiurea ca abia acum ai aflat de ea.
  9. Numele dvs: pawrnaw Numele adminului reclamat: DRaKu-ak47 Data si ora: 19:41 Motiv reclamatie: Da ban aiurea cica am speed, vreau sa vad o dovada la asa ceva. Dovada (Print la consola sau demo) : https://imgur.com/a/hsDi10V Pentru cultura ta generala ai tutorial aici (click pe cuvant). Ai si wargods aici in caz ca te intereseaza: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2632260 Apropo ma mai face si dobitoc: https://imgur.com/a/jr29g6B
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate