Sari la conținut

Motorola Moto G Pure își face apariția în Geekbench; Ar fi telefon de buget cu CPU Helio G25 și baterie de 4000 mAh.


sevolennia

Postări Recomandate

După lansarea seriei super high midrange Motorola Edge 20, pare-că compania se pregătește acum pentru lansarea unui noi terminal accesibil. Revenim deci la seria Moto G, cu modelul Moto G Pure care și-a făcut azi apariția în GeekBench 5. Ar fi un terminal de buget cu specificații modeste. Avem detalii mai jos.

61363c5b781c1.jpg

Moto G Pure apare în GeekBench având un procesor Mediatek Helio G25 în interior. În această configurație are doar 3 GB de memorie RAM, iar telefonul rulează Android 11 direct din cutie. Totuși, el obține doar 135 de puncte în single-core și 501 puncte în multi-core. Cu aceste specificații, pare-că Moto G Pure va fi un smartphone foarte accesibil, posibil cu un preț de sub 100 de euro.

 

 Terminalul și-a făcut apariția și în alte baze de date, inclusiv cea a FCC. Astfel, aflăm că el poartă numărul de model XT2163-4 și a primit chiar o certificare TUV. Aceasta din urmă dezvăluie faptul că telefonul vine cu baterie de 4000 mAh. Momentan nu sunt dezvăluite alte dotări și nici randări cu acest model. Totuși, conform lansărilor din trecut, terminalul ar putea sosi cu un display IPS cu diagonală generoasă, rezoluție HD+ și rată de refresh standard, 60Hz.

Moto%20G%20P_378x450.jpg

Construcția ar implica policarbonat, iar camera selfie ar fi integrată în decupaj picătură. Am putea regăsi în spate și un setup de camere dual. După cum spuneam, va fi un terminal accesibil și e posibil chiar să facă parte din programul Android One.

 

 

 

 

 

Sursa: mobilissimo.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate