Sari la conținut

Redmi lucrează la un telefon cu procesor Snapdragon 870 și refresh rate de 120Hz; Ar fi vorba despre Redmi K40s sau K50.


sevolennia

Postări Recomandate

Se pare că Redmi lucrează la un nou smartphone în această perioadă. E adevărat, compania a dezvăluit în trecut că seria Redmi K50 este deja în dezvoltare. Totuși, zvonacul Digital Chat Station a oferit recent mai multe detalii despre un nou smartphone Redmi. Avem detalii mai jos.

Zvonacul susține că telefonul va sosi cu procesor Snapdragon 870 și va avea un ecran de 6.7 inch în diagonală. Ar fi vorba despre un panou OLED cu rezoluție Full HD+ și refresh rate de 120Hz. Până acum dotările sunt similare cu cele regăsite și în cazul lui Redmi K40 Gaming Edition și a lui POCO F3. Totuși, acest smartphone ar avea o cameră cu senzor de 50 de megapixeli în spate. 

6136374c7ca35.jpg

Digital Chat StationDeși nu se știe încă despre ce telefon e vorba, se presupune că ar putea fi Redmi K40s sau unul dintre modelele din lineup-ul Redmi K50. Zvonacul a mai dezvăluit că telefonul are numărul de model SM8250. Din păcate, alte dotări nu sunt momentan cunoscute. Totuși, Digital Chat Station susține că acest terminal va fi disponibil începând din primul trimestru al anului 2022.

Ca un reminder, telefoanele Redmi din seria K nu ajung în general la nivel global. Ele sunt rebranduite de către POCO sau alte companii de sub umbrela Xiaomi și astfel își fac apariția chiar și pe plan local. Un exemplu ar fi Redmi K40 care este comercializat și sub numele POCO F3, inclusiv în România.

 

 

 

 

 

 

Sursa: mobilissimo.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate