Sari la conținut

[STIRI GAMING] Cum a ajuns Hagi ”vedetă” în Fifa 21: ce decizie a luat gigantul EA Sports


Wicks

Postări Recomandate

aILnwSU.jpg

Gheorghe Hagi, considerat cel mai bun jucător român al tuturor timpurilor, e parte din noul update Fifa 21. Fostul jucător al naționalei a fost preferat de compania care creează jocul – adică gigantul EA Sports.

Fostul jucător român Gheorghe Hagi joacă un rol central în noul Featured Squad din FIFA 21 Ultimate Team Squad Battles. El este cel care a ales lotul echipei Luceafărul, un ”11” construit chiar de fostul număr 10 al Naționalei de Aur. Hagi devine primul român prezentat în acest modul de joc din istoria Fifa.

„Este un moment de mare însemnătate să fiu primul român care creează o selecționată pentru jocul FIFA 21 Ultimate Team și recunosc că nu a fost ușor să o alcătuiesc. Sper că jucătorii FIFA 21 vor fi bucuroși să înfrunte echipa Luceafărul și să dea tot ce pot în fața acesteia”, a declarat Gheorghe Hagi.

Dacă vrei să joci cu Luceafărul, atunci ar fi bine să știi și care-i formula de start aleasă de Hagi.

E una de top, cu Manuel Neuer în poartă. Linia de fund e formată din Trent Alexander-Arnold, Virgil Van Dijk, Sergio Ramos, Jordi Alba, iar la mijloc sunt Sergio Busquets, Luka Modric și Kevin De Bruyne.

Atacanții fac toți banii: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo și Neymar Jr. Pe banca de rezerve sunt jucători mari precum Kylian Mbappé, Mohamed Salah și Robert Lewandowski, iar echipa e antrenată de Mircea Lucescu.

Selecționatele Featured Squad Battle sunt echipe virtuale create de unele dintre cele mai cunoscute vedete din sport și divertisment la nivel global, disponibile jucătorilor în competiția săptămânală Squad Battles. În cadrul competiției, jucătorii pot obține puncte în urma confruntărilor cu până la 42 de echipe controlate de AI, cu diferite grade de dificultate, și pot câștiga recompense și Battle Points, în funcție de performanța lor din fiecare săptămână.

Sursa: playtech.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate