Sari la conținut

[STIRI GAMING] » Uncharted 4: A Thief’s End, pe PC: cel mai spectaculos joc de PlayStation 4 merge pe urmele Days Gone


Wicks

Postări Recomandate

kSgh3Ow.jpg

Dacă ai pus mâna pe un PlayStation 4 și nu te-ai jucat Uncharted 4, te vei bucura să afli că îndrăgitul joc și concluzia fascinantei serii Uncharted va ajunge pe PC. Anunțul a fost făcut de către oficialii Sony.
Sony are în portofoliu cele mai populare console de gaming din toate timpurile, dar popularitatea lor a avut legături și cu francize exclusive, jocuri create in-house de studiourile Sony pe care nu le puteai experimenta pe altă platformă. Din acest motiv, decizia gigantului japonez de a-și aduce câteva dintre titlurile renumite pe PC este cu atât mai interesantă.

Într-un raport înaintat investitorilor, cei de la Sony au confirmat că Uncharted 4: A Thief`s End va fi disponibil pe PC, ca o soluție din partea producătorilor de a dezvolta fascinația jucătorilor pentru francize pe care nu le poți experimenta pe un Xbox sau Nintendo Switch. Aceeași filozofie a fost valabilă și în cazul lansării Days Gone pe 19 mai, un survival horror pe care, până la momentul respectiv, îl puteai experimenta doar pe PlayStation.
Cum Days Gone a devenit disponibil pentru posesorii de PC-uri prin intermediul Steam, probabil că se va aplica aceeași regulă și în cazul Uncharted 4. Din păcate, prea multe particularități de viitoare lansare nu au fost încă făcute publice.

Dincolo de acest detaliu, Sony făcut publice niște date interesante legate de PlayStation 5. În raportul fiscal publicat în luna februarie, Sony a recunoscut că pierde bani la fiecare PS5 pe care îl vinde, pentru că a fixat ”prețuri strategice de vânzare pentru hardware-ul PS5 care erau mai mici decât prețul de producție”. Chiar și așa, de luna viitoare, se pare că, cel puțin cu versiunea Standard a consolei next-gen din portofoliu, fără unitate optică, Sony va începe să câștige un profit din ce în ce mai mare.

Sursa: go4games.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate