Sari la conținut

Alex Velea a dat cărțile pe față. Tot adevărul despre ‘mâncătoria’ din muzică. Cine îi pune bețe în roate? VIDEO


beto

Postări Recomandate

Alex-Velea-a-dat-cartile-pe-fata.-Tot-ad

Alex Velea a fost invitat special în podcastul ”Până la Zaț”, unde a vorbit despre Zanni la Survivor, ce nu îi place la presă, câtă mâncătorie există în muzica românească, nunta cu Antonia și planul de a-i lansa pe fiii lui în muzică, ce este deja pe roate.

Alex Velea, despre ”mâncătoria” din muzică: „M-am certat cu multă lume perioada asta”

Discuția dintre Velea și vlogger a pornit de la ”Survivor”. Artistul l-a descris în continuare pe amicul său, Zanni, Faimos în cadrul show-ului de supraviețuire, ca fiind un luptător, dar a declarat că încrâncenarea pe care o manifestă în fața unor colegi l-a dezamăgit.

Uimire i-au adus și contrele pe care le-a avut cu Jador și Cătălin Moroșanu. Mai mult, a dezvăluit că Zanni și Jador aveau în plan să scoată și o piesă împreună și că, înainte de plecarea în Republica Dominicană, legăturile dintre ei erau strânse. La studio se distrau și râdeau împreună, însă foamea i-a dezumanizat, e de părere Velea.

Reproșurile pe care i le aduce lui Zanni

„Îmi place Zanni aici, doar că mi se pare că uneori e prea sincer. Și-a luat haina de justițiar. Noi îl iubim foarte mult și îl apreciem. Omul a crescut foarte greu. Normal că nu suntem de acord cu modul în care s-a exprimat, dar ținem cu el. Eu am fost dezamăgit de unele clinciuri. Astea cu Moroșanu, de exemplu, sau cu Jador.

La studio ne-am distrat mult împreună. Ei urmau să scoată și o piesă. Cu siguranță foamea, mediu i-a dezumanizat atât de rău. Fiecare vrea să câștige. El e setat oricum, vrea să-și ia casă, a zis din prima”, a povestit cântărețul despre Zanni.

Sursa:www.inpact.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate