Sari la conținut

CAMPIONATUL TFT: DESTINE – TOP 16 DIN EUROPA


Andreew

Postări Recomandate

     Article_Cover_Image.jpgCAMPIONATUL TFT: DESTINE – TOP 16 DIN EUROPA

Europa a oferit deja un campion mondial. Poate s-o facă din nou? Calificările europene pentru Campionatul Teamfight Tactics: Destine au ajuns la ultimii 16 concurenți, dintre care doar 6 vor concura pe cea mai mare scenă.

 

Cei mai buni jucători de Teamfight Tactics din Europa s-au luptat din greu pentru a-și demonstra cu adevărat valoarea, dar adevărata bătălie abia a început. În curând, vom afla numele celor șase reprezentanți din Europa la Campionatul Teamfight Tactics: Destine.

După patru săptămâni de competiție intensă în clasament, cei mai buni 64 de jucători de pe serverele din EUW, EUNE, TR și CIS au avansat în prima rundă de playoff-uri, unde majoritatea dintre cei calificați au fost eliminați.

Acum, au mai rămas doar 16 jucători de elită.

Pe 13 martie, cei 16 jucători vor fi împărțiți în 2 lobby-uri și se vor confrunta în 4 runde. Apoi, cei mai buni 4 jucători din fiecare lobby vor fi repartizați automat în grupa finală, iar cei care au terminat pe locurile 5 și 6 vor intra în grupa ultimei șanse.

Apoi, totul va fi decis în ziua următoare, pe 14 martie, cu o transmisiune live completă a evenimentului principal. Cei 8 jucători din grupa finală se vor confrunta din nou în 4 runde, iar cei mai buni 4 dintre aceștia își vor asigura participarea la Campionatul Mondial TFT: Destine.

Totuși, încă mai există o șansă pentru ceilalți 4 jucători. Aceștia vor concura împreună cu jucătorii de pe locurile 5 și 6 din runda anterioară în grupa ultimei șanse pentru a decide cine va obține ultimele două locuri la Mondiale.

Numele jucătorilor din top 16

  1. SLY Voltariux
  2. Un33d
  3. Pas De Bol
  4. Lyyyress
  5. FluffyHS
  6. Bränk
  7. Lallana
  8. TMS ACKK
  9. TTV AL3XEM
  10. Ginggg
  11. luffy57773
  12. çölbeyi
  13. Canbiz61
  14. annieconda
  15. ZyK0o
  16. Cynarr

Sperăm că sunteți cu toții la fel de entuziasmați ca noi, mai ales că următoarea ediție a Campionatului Mondial de TFT va avea loc în curând. Ultimul campion mondial a fost din Franța, deci nu veți vrea să ratați acțiunea fantastică de la calificările europene.

 

Sursa: https://eune.leagueoflegends.com/ro-ro/news/game-updates/tft-fates-championship-european-last-16/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate