Sari la conținut

FOTBALISTUL CASEMIRO INTRĂ ÎN CS: GO ESPORTS CU CASEESPORTS


Erikutz

Postări Recomandate

image.png

Fotbalistul Real Madrid, Casemiro, a devenit cel mai recent fotbalist care a intrat în sporturi sportive.

  • Carlos Henrique Casimiro va intra în CS: GO prin noua sa organizație de esports, CaseEsports. El a semnat o echipă braziliană completă ca primă listă. Lista constă din Paulo „land1n” Felipe, Denis „dzt” Fisher, Felipe Delboni, Yan „yepz” Pedretti și Vinicius „⁠n1ssim⁠” Pereira și va avea sediul la Madrid.
  • Echipa va funcționa într-o casă de jocuri din Madrid, cu Casimiro căutând să stabilească partea în Spania. Echipa va participa probabil la viitorul DreamHack Open din decembrie. Acesta va fi primul lor eveniment sub noul banner.
  • De asemenea, CaseEsports pare să fi colaborat cu mai mulți sponsori și parteneri. Până în prezent, site-ul web al echipei listează firma de periferice HyperX, BŮH, compania de scaune de joc Drift și marca de ochelari spanioli Hawkers.

 

Citat

„Această echipă a fost creată dintr-un hobby al meu care îmi place foarte mult. Am vrut să o duc la un nivel profesional și, la fel ca în cariera mea, vreau ca ei să fie cei mai buni. Știu că crearea unei noi echipe și câștigarea titlurilor va necesita timp și va necesita multă muncă, dar sper că jucătorii și fanii se vor bucura cu adevărat de acest proiect. ”

VEDETELE SPORTIVE TRADIȚIONALE OCHI E-SPORT

Casimiro este doar ultimul dintr-un șir recent de vedete sportive care se implică în esports. În fotbal, l-am văzut pe jucătorul din Man City, Sergio Aguero, și pe colegul lui Casimiro, Gareth Bale (în prezent la Tottenham). O altă adăugire notabilă a venit recent David Beckham, care a investit în Guild Esports.

În afara fotbalului, am văzut Pittsburgh Steelers Wide Receiver, JuJu Smith-Schuster, baschet din Los Angeles Lakers Dion Waiters, care au investit în Centric Gaming

 Guild Esports în Valorant ridicând câteva sprâncene. Deși unii au pus la îndoială implicarea lui Beckham în organizație după ce a fost dezvăluit că el și-a vândut drepturile de imagine echipei pentru 20 de milioane de lire sterline (25 de milioane de dolari).

Casimiro a început în CS: GO, care este un prim pas interesant. Până în prezent, majoritatea vedetelor sportive au avut tendința de a se deplasa în e-sporturi legate de profesia lor.

 

 

Sursa: Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate