Sari la conținut

Google Photos nu va mai fi gratuit


Soft.

Postări Recomandate

O știre care a apărut săptămâna trecută, dar n-am apucat să o menționăm, e că Google Photos nu va mai fi gratuit începând cu 2021.

Mai precis, începând cu 1 iunie 2021 nu veți mai putea încărca poze la „High quality” gratis. Orice poză încărcată în cloudul Google începând cu acea dată o să vă ia din spațiul de stocare gratuit oferit, care este de 15 GB.

Utilizatorii existenți de Google Pixel vor putea în continuare să încarce poze gratuit, însă doar la „High quality”, nu și „Original quality”. În același timp, noile Google Pixel care vor urma nu vor mai avea deloc acces gratuit.

Google va trimite notificări atunci când te apropii de limita superioară a celor 15 GB și va include unelte suplimentare pentru a putea face curat în poze, ca să nu consumi spațiu aiurea cu poze blurate sau care nu semnifică nimic. Dacă vreți să vedeți o estimare a Google pentru cât timp vă va ajunge spațiul gratuit, puteți merge pe această pagină dedicată.

Eu folosesc destul de mult Google Photos, având acolo toate pozele mele, așa că probabil după ce voi umple cei 15 GB voi cumpăra spațiu pe Google One, unde 100 GB costă 10 lei pe lună și 200 GB costă 14 lei pe lună.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate