Sari la conținut

Watch Dogs Legion are niste cerinte de sistem foarte interesante


BoGdY

Postări Recomandate

Watch-Dogs-Legion-Preview-2-2048x1152.jpg

Watch Dogs Legion este un nume pe care l-am tot auzit in ultimele luni; de la suportul pentru Ray Tracing si promovarea specifica din partea NVIDIA, pana la sesiuni de early access pentru jurnalisti. S-au vorbit multe, iar astazi aflam si cerintele de sistem. Si trebuie sa recunosc ca sunt putin impresionat de optimizarea facuta de Ubisoft daca specificatiile sunt corecte.

Cred ca cel mai mult ma mira faptul ca Watch Dogs Legion are nevoie de o placa NVIDIA GeForce RTX 2060 pentru a te putea bucura de Londra cu Ray Tracing la rezolutie FullHD si detalii High. Pe partea de procesor, cam orice quad-core cu Hyper-Threading/SMT ar trebui sa fie de ajuns. Daca RTX-ul nu este pentru tine, ai putea juca la detalii High cu un GTX 1060 de 6GB sau RX 480 de 8GB.

 

Watch-Dogs-Legion-Cerinte-de-Sistem-1120x630.jpg

Sursa:ZonaIT

In plus, Watch Dogs Legion pentru PC are niste caracteristici bonus. Alaturi de Ray-Tracing, jocul suporta si DLSS pentru a mentine un framerate stabil. Asta iti va permite sa joci la FullHD/High cu RTX ON fara sa se miste in cadre. Iar daca PC-ul tau are destul sange in instalatie, vei putea forta nota si sa vezi cate FPS obtii, mai ales ca nu exista o limita. Iar asta o poti face direct cu benchmark-ul integrat. Pe scurt, versiunea de PC vine cu o gramda de elemente extra comparativ cu versiunile pentru console. Ah, cand vine vorba de spatiu, vei avea nevoie de aproximativ 45GB liberi, ori 65GB daca vrei texturile 4K. Si un alt lucru interesant pe care l-am observat a fost configuratia memoriei, care trebuie sa fie in Dual-Channel, adica doua placute identice montate in acelasi sistem. Watch Dogs Legion va fi lansat pe data de 29 Octombrie, dar pana atunci puteti vedea cateva secvente de gameplay in video-ul nostru.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate