NESTLE | ABSENCE | RETIREMENTS
13 topics in this forum
-
-
- Manager Server
- 0 replies
- 228 views
Absente/Retrageri: Doresti sa lipsesti o perioada, sau sa te retragi definitiv ? Deschide un topic [NUME ADMIN] absenta/retragere. Iar topicul sa contina urmatoarele: ╭・Numele tau: ├・Gradul pe care il detii : ├・Perioada : ╰・Motiv : ATENTIE : Daca durata e mai mica de 2 zile nu postati. Fiecare ADMIN isi deschide topic separat! P.S .: La cereri se raspunde in decurs de 12h! P.S.: Cine nu-si motiveaza lipsa printr-o cerere de absenta in termen de maxim 7 zile, primeste automat REMOVE ! NU acceptam "nu am stiut" / "am uitat" / "nu am avut cum" ! Daca in termen de 7 zile de la data intrarii in posesie a unui acces nu avet…
-
-
-
- Manager Server
- 1 reply
- 259 views
╭・Numele tau: Adrian-san ├・Gradul pe care il detii : Administrator ├・Perioada : 3-4 Luni ╰・Motiv : Sunt plecat in Germania si pc-ul e in Romania.
-
-
-
- Manager Server
- 2 replies
- 367 views
╭・Numele tau: BuliNa ├・Gradul pe care il detii : co-owner ├・Perioada : definitiv ╰・Motiv : Prea multa nedreptate fata de cei care isi fac treaba , nici un fel de recunostinta , reguli nerespectate , etc . Sunt aici de atata timp si pot sa zic ca sunt destul de activa , deci am timp sa observ absolut tot ce misca . Nu mi se par corecte unele lucruri si de aceea simt ca locul meu nu mai este in staf . Raman ca jucator . Bafta tuturor !
-
-
-
- Manager Server
- 2 replies
- 290 views
╭・Numele tau: inviincible ├・Gradul pe care il detii : Fondator ├・Perioada : Permanent ╰・Motiv : Motive personale. Mi-a placut sa fac parte din staff, multumesc tuturor de intelegere, o zi buna! O sa mai intru din cand in cand mai stam la o vorba la un cs.
-
-
-
- Manager Server
- 1 reply
- 188 views
╭・Numele tau: inviincible. ├・Gradul pe care il detii : Fondator ├・Perioada : 07/06/2024 - 16/06/2024 ╰・Motiv : Plec in tara , dau sala Cat C+E
-
-
-
- Manager Server
- 1 reply
- 214 views
╭・Numele tau: .S!ckBoY^ .S!ckBoY^ AxBxNxHaLaB ├・Gradul pe care il detii : Super-modaretor ├・Perioada : 24.05.24 - 25.05.24 ╰・Motiv :Nu voi putea, voi fi în alt oraș multumesc pentru intelegere 😘
-
-
╭・Numele tau: NeamTu ├・Gradul pe care il detii : EX-STAFF ├・Perioada : 23.05.24 - 30.05.24 ╰・Motiv : Vacanta ( Sa fiti cuminti ca vin repede 😅 )
-
Numele tau: PhOeNiX ├・Gradul pe care il detii : V.I.P-Silver ├・Perioada : 04.05.2024- 14.05.2024 ╰・Motiv : Plec in vacanta in Italia ! Sa ne vedem cu bine..eu va doresc Sarbatori fericite la toti si un Paste Fericit !!
-
-
- Manager Server
- 1 reply
- 261 views
╭・Numele tau: BuliNa ├・Gradul pe care il detii : co-owner ├・Perioada : 20.04 sau poate mai mult ╰・Motiv : parintii mei vin in vacanta
-
-
-
- Manager Server
- 1 reply
- 222 views
╭・Numele tau: inviincible ├・Gradul pe care il detii : ADMINISTRATOR ├・Perioada : 06/04/2024 - 21/04/2024 ╰・Motiv : Plec in tara, am orasul la cat C + inscriere masina + itp Sa ne vedem cu bine, multumesc anticipat!
-
-
★ Nick-ul tău : uciuciu ★ Grad : Moderator. ★ Absență / Retragere : Absența. ★ Perioadă: 7 zile, sper sa fie doar atat, plec intr-o deplasare unde avem acces la telefon doar seara... ★ Alte precizări : Multumesc anticipat de înțelegere.
-
-
- Manager Server
- 1 reply
- 192 views
★ Nick-ul tău : inviincible. ★ Grad : Moderator. ★ Absență / Retragere : Absența. ★ Perioadă: până îmi cumpăr alt monitor, o să fiu activ doar pe forum. ★ Alte precizări : Multumesc anticipat de înțelegere. https://imgur.com/a/PjhNQOL
-
-
Miercuri 21.06.2023 Sambata 24.06.2023. In perioada de mai sus, voi fi absent. Va salut, zi buna!