Addons-uri
4 topicuri în acest forum
-
- 0 răspunsuri
- 188 citiri
- Nume addons: Sistem Mix 5v5 ( Mod Fastcup disponibil ) - Autor: @Shadows Adi - Engine ( HLDS / SRCDS ) : reHLDS ( v3.12.0.780+) + reGameDLL ( v5.26.0.668+ ) + reAPI ( v5.24.0.300+ ) - Versiune: 2.16 - Informatii: Sistem Mix 5v5 pentru CS 1.6, mod Fastcup disponibil + sistem de puncte + statistici in baza de date pentru conectarea la un panou - Download: DOWNLOAD LINK / GitHub Project - Instalare: Descarcati arhiva apasand pe Ultima Versiune de mai sus, dupa care mutati toate fisierele asa cum sunt din arhiva in directorul 'cstrike' . Dupa instalare, trebuie configurat fisierul configs/MixSettings.ini in functie de preferinte ( necesita dat…
-
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 299 citiri
Bună ziua Ca și în subiectul "ZmTbots", am căutat mult timp diferite soluții pentru a juca pe serverul meu zombie mod, mă gândeam la podbots pentru că le-am văzut pe mai multe servere. Totuși, din întâmplare am dat peste o postare a unui utilizator pe nume Luis Prin urmare, am vrut să o împărtășesc cu voi În 2019, autorul despre care scrie a creat podbots inteligenți exclusiv pentru serverul Zombie Mod. El a luat ca bază vechiul cod sursă SyPB bazat pe YaPB și l-a modificat Zombie bots sunt făcute pentru a reproduce cât mai aproape posibil jocul unei persoane reale În plus, autorul are propria sa pagină de blogger pe care a descris cum funcționează totul …
-
-
- 15 răspunsuri
- 1,4k citiri
- Nume plugin: CS:GO Remake - Autor: @Shadows Adi + Credite celor de AICI - Engine ( HLDS / SRCDS ) : HLDS si reHLDS - Versiune: 2.13 - Informatii: Este modul CS:GO Remake facut de Nubo, refacut de mine: Macro-uri, constante, functii. Plus multe alte update-uri facute de mine, precum: Sistem Stattrack, Salvare inclusiv MySQL, Coinflip ( doi jucatori pot paria cate un skin, iar jucatorul ales castiga tot ); Promocode ( Puteti adauga promocode-uri diferite in fisierul de configurare ); Ruleta ( mai multi jucatori pot paria pe o culoare aleasa. Multumesc pentru estetica, zorken ). Si altele pe care le-am mentionat in sectiunea Features de pe GitHub -…
-
- 0 răspunsuri
- 428 citiri
Canalul de TWITCH al autorului: Twitch Nume Plugin: FurienGO Versiunea 1.5.1 Autor: ESK0 Engine: SRCDS: SourceMod -> [CSGO] Versiune : 1.5.1 Informatii despre Mod: Furien este un mod foarte faimos din Counter-Strike 1.6 unde Anti-Furienii (CT) încearcă să ucidă totiFurienii (T). Dar nu este ușor cum arată .. Furienii au viteza mult mai mare și sunt invizibili atunci când nu se mișcă. Ei pot cumpăra iteme din shop cum ar fi HP, SuperKnife, etc ... Anti-Furienii la începutul rundului pot alege între arme gratuite sau plătite și pot cumpăra iteme din shop. Deci jocul este foarte divers. Functii: ✔ Wallhang ( Se catara pe pe…