Server Market
Anunță vânzarea sau deschiderea unui server!
44 topicuri în acest forum
-
- 0 răspunsuri
- 1,1k citiri
Cei care doresc sa deschidă un topic în cadrul acestei secțiuni, sunt rugați sa respecte următoarele condiții: 1. Dupa deschiderea topicului, puteti da up odata la 24h, in caz contrariu o sa fiti penalizati. 2. Respectarea modelului este obligatorie. 3. Se pot vinde doar serverele aflate in comunitatea Leaguecs Romania. 4. Cei care deschid topicuri de dragul de a deschide un topic, vor fi pedepsiți cu ban pe sec. server market. Model pentru anuntarea deschiderii unui server Oferta: Neoserver/ TNI / ENIX / GPHosting / KGB / ETC Mod: Clasic / Zombie / Respawn / ETC Numar sloturi: 22/24/32 DNS: NUME.LEAGUECS.RO …
-
- 1 răspuns
- 231 citiri
Oferta: Nu stiu exact, o sa cer pareri, cel mai bun. Mod: Zombie Numar sloturi: 32 DNS: Cso.Leaguecs.Ro Caut: Om pentru partea tehnica, mai exact cineva ce are vechiul mod de zombie cso 4.3, platesc pentru el. Ofer: Grad pe server, grad pe forum, acces ftp Contact: PM pe forum *mesaj privat pe forum* ( obligatoriu ), discord: reifwiz23
-
- 0 răspunsuri
- 228 citiri
Mod: remake go (LEXZOR ) Oferta: Neoserver ( Counter-Strike 1.6 - 32 sloturi €6,50 EUR Lunar 07.01.2025 Activ) Sloturi: 32 DNS: KND.LEAGUECS.RO Link sub-forum: https://leaguecs.ro/forum/forum/9212-csgo-remake-➪-knd/ Link GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/93.114.82.98:27015/ IP SERVER: 93.114.82.98:27015 PRET: EURO. PRETUL DOAR DACA ESTI INTERESAT SA CUMPERI. CONTACT: PM pe forum , instalex94_ , TS3 . Anunț Oficial – Vânzare Server Counter-Strike 1.6: 93.114.82.98:27015 Stimați entuziaști ai jocurilor de tip First-Person Shooter Ofer spre vânzare serverul 93.114.82.98:27015 , o platformă bine pusă l…
-
- 5 răspunsuri
- 414 citiri
Oferta: NeoServer Mod: Furien Numar sloturi: 32 DNS: FurienX.LeagueCs.Ro Caut: Fondatori / Administratori care pot contribuii financiar / boost. Ofer: Grad pe server, grad pe forum Contact: PM pe forum *mesaj privat pe forum* ( obligatoriu ) Discord: regeleTakumi
-
- 4 răspunsuri
- 445 citiri
Oferta: Neoserver Mod: CSGO Remake Numar sloturi: 32 DNS: GO.LEAGUECS.RO Caut: staff activ si capabil Ofer: grade pe server Contact: Pm forum/ discord: cosmin2628 Alte informatii: Detinatorii serverului: Cosmin - 18 ani / Administrare generala + Support tehnic minor FanTa. - 18 ani / Scripter / Administrare Generala + Responsabil UpDate-uri Nv Rage - 24 ani / Administrare Generala Curentz - 24 ani / Administrare Generala / Promovare server. Informatii legate de mod: 1.Serverul ruleaza pe modul csgo classy covert by Renegade, imbunatati si updatat de FanTa. 2.Modul dispune de sisteme unice, cum ar fi sistem de MV…
-
-
- Manager Server
- 4 răspunsuri
- 427 citiri
Mod: CSGO Classy by lex Oferta:Neoserver oferta LCS Sloturi: 32 DNS: CSGO.LEAGUECS.RO Link sub-forum: https://leaguecs.ro/forum/forum/10144-csgo-remake-➪-csgo/ Link GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/51.68.162.219:27015/ IP SERVER: 51.68.162.219 PRET: Negociabil CONTACT: ma gasiti pe discordul serverului sau PM forum or steam /7rully Addonsul de la lex costa 80 de euro este cel full cu custom MVP Unele skinuri dupa server nu pot fi gasite pe internet deorece avem om care face parte din staff si el le face (Va sta in staff din cate stiu) Serveru-l are un staf care este 75% mai activ spre seara…
-
-
- 0 răspunsuri
- 175 citiri
Oferta: Partener Mod: clasic Numar sloturi: 32 DNS: PGL.LeagueCs.Ro Caut: Fondatori / Administratori care pot contribuii financiar / boost. Ofer: Grad pe server, grad pe forum Contact: PM pe forum
-
-
- Manager Server
- 4 răspunsuri
- 474 citiri
Oferta: Neoserver Mod: ZOMBIE ESCAPE Numar sloturi: 32 DNS: Escape.LeagueCS.Ro Caut: Fondatori ce pot ajuta cu boost Ofer: FTP,ADMINISTRARE Contact: JUSTINR#9325 or PM forum
-
-
- 1 răspuns
- 292 citiri
Oferta: GAZDUIRESERVERE.EO Mod: Clasic Numar sloturi: 32 DNS: RED.LEAGUECS.RO Caut: Sprijin financiar, staff, oameni pentru partea tehnica. Ofer: Grad pe server, grad pe forum Contact: PM pe forum *mesaj privat pe forum* ( obligatoriu )
-
- 1 răspuns
- 234 citiri
Oferta: Dedicat personal Mod: CS2 / DM,GG,1v1,COMPE etc Numar sloturi: 32/64 DNS: depinde de mod joc.LEAGUECS.RO Caut: Helperi pentru serverele ce se vor deschide pentru întreținerea bună a jocului pe servere. Ofer: Grad pe server, Helper. Ofer: Grad pe server, Moderator doar cu vechime(după deschidere se poate face vechime) Ofer: Grad forum pe secțiunea respectivă după vechime. Contact: PM pe forum *mesaj privat pe forum* ( obligatoriu )
-
-
- Manager Server
- 3 răspunsuri
- 326 citiri
Oferta: esagames Mod: Clasic Numar sloturi: 32 DNS: PUB.LEAGUECS.RO Caut: Sprijin financiar, staff, oameni pentru partea tehnica etc Ofer: Grad pe server, grad pe forum, acces ftp etc Contact: PM pe forum *mesaj privat pe forum* ( obligatoriu ) Edited
-
-
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 243 citiri
Salut membrii devotați ai comunității Leaguecs! Suntem încântați să vă anunțăm că demarăm procesul de recrutare pentru a forma o echipă de staff solidă, dedicată și pasionată pentru serverul nostru de SA:MP, GTA.LEAGUECS.RO. Îți dorești să faci parte dintr-o experiență unică de gaming și să contribui la construirea unei comunități vibrante? Acum este momentul! Ce căutăm: - 10 Helperi - 10 Admini - 13 Lideri pentru Factiuni (LSPD, FBI, NG, Medic, Taxi, NR, Hitman, TM-Ballas-VLA, TT-Grove-LSV) Cerințe Generale: 1. Experiență solidă în SA:MP și o înțelegere profundă a funcționării serverelor. 2. Disponibilitate pentru a dedica timp și efort pentru a …
-
-
-
- Manager Server
- 4 răspunsuri
- 389 citiri
Oferta: GazduireJocuri Mod: Zombie Numar sloturi: 32 DNS: Moonlight.LeagueCs.Ro Caut: Staff, Oameni care sa se ocupe pe partea de forum (Sectiuni) Ofer: Grad pe server, grad pe forum Contact: PM pe forum *mesaj privat pe forum* ( obligatoriu )
-
-
- 3 răspunsuri
- 485 citiri
Oferta: Neoserver/ TNI / ENIX / GPHosting / KGB / ETC : Neoserver Mod: Clasic / Zombie / Respawn / ETC : Respawn ( dar nu cel classic ) Numar sloturi: 32 DNS: CLX.LEAGUECS.RO Caut: Am nevoie de cineva ( cu experienta ) care are timp liber mai mult decat mine sa fie activ pe server . Momentan sunt bagat intr-un proiect si nu-mi permite timpul sa stau zi de zi pe server dar pot tine serverul si boosturi pe el , nu am nevoie de sprijin financiar . Ofer: Grad pe server, grad pe forum . Contact: PM pe forum
-
- 1 răspuns
- 305 citiri
Host: Neoserver Mod: Clasic - cs2 Numar sloturi: 32 DNS: Stream.LEAGUECS.RO Caut: o persoana serioasa Doar sa se ocupe de server Adica sa aduca oameni sa aibe grije de tot ce misca deoarece timpul in perioada asta nu ma ajuta Totul o sa fie platit de mine Am deja scripter si addons O sa fie ceva de durata si bine pus la punct pe optimizare etc Ofer: Grad pe server și forum Acces full dar fără ftp Cu timpul o sa ofer si ftp daca vad ca e ok Contact: PM pe forum *mesaj privat pe forum*
-
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 316 citiri
Oferta: Parteneriat la un server (HOST:neoserver) Mod: Clasic Numar sloturi: 32 DNS: RELAX.LEAGUECS.RO Caut: Un om sa facem un parteneriat ,sa deschidem un server sa ajungem TOP 100 GMTR. Ofer: Acces Full + SV-va fi detinut de ambii cu aceleasi drepturi P/S :Hoost deja am, Addons este deja bagat si e perfect functionabil , daca cineva e interesat de a deschide un server vorbim in privat Eu sunt dispus sa bag in server 200 Euro lunar dar mai e nevoie pentru a ajunge TOP 100 Contact: DISCORD : rvv96 STEAM: rvv_96
-
-
- 1 răspuns
- 342 citiri
Ofer sponsorizare spre leaguecs.ro din partea renth.ro un server cs1.6 Pot oferii si alte servere! Oferta: renth.ro , ofer 1 server spre administrare gratis cu , conditia de a se ocupa de server in permanenta . Mod: orice mod , cs1.6 Numar sloturi: 32 DNS: la alegere dns.leaguecs.ro Caut: [Server 1 ] un administrator cu drepturi de pline si acces full server Ofer: Acces full control server pentru fiecare administrator la server . Contact: rog sa fiu cautat la adresa de gmail: hostrenth@gmail.com - acest server este deja administrat !
-
- 1 răspuns
- 344 citiri
Oferta: Neoserver/ TNI / ENIX / GPHosting / KGB / ETC Mod: Counter Strike 2 Global Ofensive 2 Numar sloturi: 32 DNS: GO2.LEAGUECS.RO Caut: staff, oameni pentru partea tehnica etc..de restul ma ocup eu! Ofer: Grad pe server, grad pe forum, acces ftp etc Contact: PM pe forum *mesaj privat pe forum* ( obligatoriu )
-
- 2 răspunsuri
- 406 citiri
Oferta: Neoserver Mod: Zombie Numar sloturi: 32 DNS: ZmBio.LeagueCS.Ro Caut: De host la sv nu este problema ma voi ocupa doar eu , caut pe cineva sa ma ajuta pe partea de populare / boost Ofer: Grad pe server, grad pe forum , ftp poate mai tarziu momentan nu dau acces ftp la nimeni Contact: PM pe forum *mesaj privat pe forum* ( obligatoriu ) Discord: mincarobert
-
- 1 răspuns
- 375 citiri
Oferta: Neoserver / Gazduire Jocuri (inca nu ne-am decis) Mod: Clasic Numar sloturi: 32 DNS: ART.LEAGUECS.RO Caut: Sprijin financiar, staff, oameni pentru partea tehnica etc Ofer: Grad pe server, grad pe forum, acces ftp etc Contact: PM pe forum *mesaj privat pe forum* ( obligatoriu )
-
- 1 răspuns
- 410 citiri
Oferta: NeoServer Mod: Classic Numar sloturi: 32 DNS: STAR.LEAGUECS.RO Caut: Staff capabil, ofer grade mari pentru cei care sunt capabili, nu am nevoie de sprijin financiar. Ofer: Grad pe server, grad pe forum si FTP dupa ce pot avea incredere. Contact: PM pe forum sau discord PainzZ#0077 Tin sa mentionez ca o sa cumpar boost-uri care sa ne tina server-ul pe timp de zii 25-30 minim, o fac din pasiune nu pentru castig doar am nevoie de oameni capabili.
-
- 0 răspunsuri
- 316 citiri
Oferta: Hostgame Mod: Classic Numar sloturi: 32 DNS: GOLD.LEAGUECS.RO Caut: Sprijin financiar, staff, oameni pentru partea tehnica etc pm me. Ofer: Grad pe server, grad pe forum, ( ftp doar in cine am eu incredere ! ) Contact: PM pe forum *mesaj privat pe forum* sau WhatsApp (+40761128893)
-
- 1 răspuns
- 419 citiri
Oferta: Neoserver Mod: Respawn Numar sloturi: 32 DNS: Rsx.LEAGUECS.RO Caut: Persoane mai mult pe partea tehnica, si persoane care pot ajuta si financiar server-ul. (daca are posibilitatea) Ofer: Acces total la server Contact: PM pe forum
-
- 0 răspunsuri
- 357 citiri
Oferta: Vox-Host Mod: Clasic Numar sloturi: 32 DNS: FREE.LEAGUECS.RO Caut: Staff activ, Oameni priceputi pe scripting Ofer: Fondator & Acces Forum Contact: PM pe forum
-
- 0 răspunsuri
- 384 citiri
Mod: csgo remake Oferta: Neoserver Sloturi: 32 DNS: GO16.LEAGUECS.RO Link sub-forum: https://leaguecs.ro/forum/forum/7159-csgo-infinity-go16/ Link GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/51.75.87.38:27015/ IP SERVER: 51.75.87.38:27015 PRET: 50 euro paypal || 240 lei revolut CONTACT: @SyoNNaiRE D3nyo Steam : https://steamcommunity.com/id/kenvelo_leterna/ Discord : [SyoNNaiRE] D3nyo#1348