Aplicare grad Asistență
695 topicuri în acest forum
-
- 1 răspuns
- 613 citiri
Nume: Catalin / S4MURA1 Uniqe ID: 4I6F+sH/elMnYQNdtcJ3s12oyWA= Gradul dorit: Alegerea voastra Motiv?: Vreau sa creasca comunitatea si sa o ajut cu ce pot Cu ce poti ajuta comunitatea?: MIX-URI , WAR-NIGHT-URI , DESIGN
-
- 1 răspuns
- 388 citiri
Nume:MegA Uniqe ID:5ziRcMJv1QQH0aA/bo5DLkm2Z8c= Gradul dorit:Cum va ganditi voi deja Motiv?:Sa ajut comunitatea Cu ce poti ajuta comunitatea?:Mix-uri daca e mai bag straini si echipe wd wn organizare etc....
-
- 1 răspuns
- 357 citiri
Varsta minima pentru a face o cerere este de 15 ani: 24 fac in ianuarie Nume:Gabriel Nicu si nick ts GaBoReLo Uniqe ID:qT+SW2EakX5oBTclDF6mfHz4WuY= Gradul dorit:Nu conteaza Motiv?:m-am mutat de pe alta comunitate + am grija de mix-uri ! Cu ce poti ajuta comunitatea?:Pentru a strange oameni la mix-uri
-
- 1 răspuns
- 487 citiri
Varsta minima pentru a face o cerere este de 15 ani,. 21 Nume: Fulgaa-- Uniqe ID: Gradul dorit: Las la alegerea voastra Motiv?: Vreau sa ma implic si sa ajut comunitatea Cu ce poti ajuta comunitatea?: Activitate in primul rand, sunt foarte activ pe ts si pe forum daca va fi nevoie. Cunostinte in moderararea unui server de ts.
-
- 1 răspuns
- 407 citiri
Varsta minima pentru a face o cerere este de 15 ani,. 19 Nume: Am@zing Aim. ? Uniqe ID: Gradul dorit: Bigger then Helper ! Motiv?: To have access for Commands like Move,kick,ban,! And to help people and Solve their Problems ! Cu ce poti ajuta comunitatea?: Will See !
-
- 0 răspunsuri
- 313 citiri
Varsta minima pentru a face o cerere este de 15 ani : 20 Nume: Dragnee Uniqe ID: XqLEHKlGysRHEkRPaQUbbz1e89o= Gradul dorit: Moderator Motiv?: Nu ma intereseaza restul ts-ului am grad pe Legends si vreau sa ma pot ocupa de acel canal ( server group, kick etc ) Cu ce poti ajuta comunitatea?: Pot ajuta la popularea acesteia.
-
- 2 răspunsuri
- 416 citiri
Varsta minima pentru a face o cerere este de 15 ani.19 ani Nume:eto vse ruki,sorry Uniqe ID:188.138.197.255;FBA*7DDB3*5043A39F2*5D*DDA6F9*E6 Gradul dorit:simplu admin Motiv?:Intra lume cu limbajul neadecvat,plus sa ajut comunitatea Cu ce poti ajuta comunitatea?:Cu ce va fi in puterile mele
-
- 2 răspunsuri
- 426 citiri
Nume:ESTEBAN I'M A STAR ✨ Uniqe ID:gmhygwblgMbH9sdxjUXdUQaPwjE= Gradul dorit:Moderator Motiv?:pentru placerea mea si pentru a ajuta stafful Cu ce poti ajuta comunitatea?:orice e nevoie
-
- 0 răspunsuri
- 315 citiri
arsta minima pentru a face o cerere este de 15 ani,. 18 Nume: _*DeLiLikSenOyLeSin*_ Uniqe ID: nu-mi iese Gradul dorit: Moderator Motiv?:Sa va ajut Cu ce poti ajuta comunitatea?:Populare,asistenta
-
- 1 răspuns
- 290 citiri
Varsta minima pentru a face o cerere este de 15 ani,. 18 Nume: TeR0^ Uniqe ID: nuj ce este asta. :)))) Gradul dorit: ce va lasa inimioara :))) Motiv?: sa fiu i rand cu lumea :))) Cu ce poti ajuta comunitatea?: aducere playeri.
-
Cerere Grad
de AdR- 1 răspuns
- 377 citiri
Varsta minima pentru a face o cerere este de 15 ani,. 25 Nume: ca1nE- Uniqe ID: Gradul dorit: Ce doriti Motiv?: Sa pot ajuta aceasta comunitate (oameni faini) Cu ce poti ajuta comunitatea?: Cu ce pot ajut
-
- 1 răspuns
- 275 citiri
Varsta minima pentru a face o cerere este de 15 ani,. 25 Nume: dE'xTeR^[X] Uniqe ID: nu-mi iese Gradul dorit: Moderator Motiv?:Sa va ajut Cu ce poti ajuta comunitatea?:Populare,asistenta
-
- 7 răspunsuri
- 488 citiri
Nume: Alberto Uniqe ID: uY+HaF/PJCmBjXCH1B86hjNEHAA= Gradul dorit: Helper,ca de acolo incep toti de jos. Motiv?: Doresc sa ajut aceasta comunitate. Cu ce poti ajuta comunitatea?: Mix-uri,activitate.
-
Grad A x N
de A x N- 1 răspuns
- 339 citiri
Varsta minima pentru a face o cerere este de 15 ani,. 27 Nume: A x N Uniqe ID: 4mNEHPWorrF3AiprlhVbYpnNzzg= Gradul dorit: Va las pe voi Motiv?: Sa pastrez un limbaj corespunzator si fara copii . Cu ce poti ajuta comunitatea?: cu activitate si playeri
-
- 2 răspunsuri
- 333 citiri
Nume:Valentin Uniqe ID:J/m6t+8J7BlvraDmCkiFHM6w/wY= Gradul dorit:Super-Moderator Motiv?:Sa va ajut Cu ce poti ajuta comunitatea?:Populare,asistenta
-
- 2 răspunsuri
- 352 citiri
Varsta minima pentru a face o cerere este de 15 ani,. Nume: Legendaru Uniqe ID: STEAM_0:0:442933058 Gradul dorit: Moderator..sau ce considera detinatorii. Motiv?: mi-ar face mare placere sa fac parte dintr-un staff competent si respectabil Cu ce poti ajuta comunitatea?: popularea comunitati pot sa aduc oameni ce isi stiu locull si au respect fata de gradele mai mari
-
- 1 răspuns
- 311 citiri
Nume: FuN ANdreeA Uniqe ID: sxSkC6GyOqG1SPgYih0pVw/LUtw= Gradul dorit: Orice Motiv?: Sa mai scap de copii cu un lbj vulgar . Cu ce poti ajuta comunitatea?: Cu orice e nevoie
-
- 1 răspuns
- 264 citiri
Nume:DuMbasS Uniqe ID:EWhtu92QDMyPcmJL+U2Vh0FREXA= Gradul dorit:Orice Motiv?:Sa ajut Cu ce poti ajuta comunitatea?:sa ajut ts
-
Cerere grad tAo.
de Vizitator †Λø.- 0 răspunsuri
- 327 citiri
Varsta minima pentru a face o cerere este de 15 ani,. Nume: tAo. Uniqe ID: wSgbKD8XrZs8C41ljntA9XZwChg= Gradul dorit: Ce considera detinatorii, nu pot sa cer eu un anume grad. Motiv?: Motivul este urmatiorul, vin aici cu ceva experienta in spate si mi-ar face mare placere sa fac parte dintr-un staff competent si matur. Cu ce poti ajuta comunitatea?: Cam cu orice.
-
- 0 răspunsuri
- 325 citiri
Nume: Freez. Uniqe ID: N/9eS7J8vmST2XiT4sMlg/M+css= Gradul dorit: Super-Moderator Motiv?: Sunt în mare parte activ și pot ajuta foarte mult la comunitate Multumesc mult o zi frumoasa Cu ce poti ajuta comunitatea?: cat mai mult posibil Multumesc mult o zi frumoasa