Știri despre Sport
Totul despre sport! Cele mai noi rezultate, transferuri și evenimente sportive.
Puteți deschide maxim 5 topicuri pe zi.
Topicurile care NU au primit un răspuns de peste 72 de ore vor fi închise.
Nu acceptăm limbaj obscen, jignitor, adus oricărui membru pe forum!
7070 topicuri în acest forum
-
- 0 răspunsuri
- 732 citiri
Astfel, în ultimele două etape, FCSB va avea două partide care nu se vor juca pe arenele tradiționale, având în vedere că meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă, nu se va juca pe Arena Națională. sursa
-
[FOTBAL] Jucătorul pe care MM Stoica îl așteaptă la FCSB din vară: „E ca Roberto Carlos!”
de Ciudățel- 0 răspunsuri
- 1.1k citiri
„Pe Pantea îl văd luptându-se din vară pentru un loc de titular la noi, în flancul drept al apărării. E foarte bine copilul! L-am văzut în vreo 12 meciuri sezonul ăsta în Liga 2, tot ce s-a transmis la TV, practic. N-a făcut niciun meci slab! Are foarte multe reușite și pe plan ofensiv. E genul Roberto Carlos, dar de picior drept. E înțepat, un luptător, nu ține cont de adversar, n-are importanță cine e în fața lui, n-are emoții, se certa cu toți și la noi, pe la antrenamente” , a declarat MM „Mai are probleme cu poziționarea, dar asta se reglează cu timpul, ai nevoie de repere ca fundaș lateral. E puțin cam euforic, are impresia că ajunge la minge tot timpul. D…
-
Dinamo va beneficia de un stadion nou! Compania Națională de Investiții se pregătește să preia spațiul pe care este constrită actuala arenă a ”câinilor”, după ce aceasta va fi demolată. CS Dinamo va suporta cheltuielile pentru demolarea actualei arene, urmând va CNI să preia arena, cel mai probabil, spre sfârșitul acestui an sau la începutul anului 2023. Adrian Cefalan, directorul CNI, a oferit ultimele detalii despre construcția actualei arene, care ar putea avea în jur de 25.000 de locuri. Dinamo va avea ”cel mai scump stadion din țară” Oficialul CNI crede că stadionul Dinamo va fi cel mai scump din țară, având în vedere că prețurile pentru materialele de…
-
"Eu o să merg în asistență și la prim-ministru și am să spun așa: vreau să vă întreb un lucru. Vrem să fim normali? Dacă vrem să mergem la balamuc, mergem! Domnule, eu am adus în România, din calificări și vânzări de jucători, aproximativ 100 de milioane și i-am băgat în circuitul economic al României. Am plătit taxe și impozite de 40-50 de milioane de când am preluat echipa. CSA nu e Steaua, o sa vedeți că în 4-5 ani se termină procesele și o să vedeți. Bine, eu sunt Steaua. Bine, sunt FCSB, cum vreți voi. Dar eu sunt societate românească în România și ei consumă de la statul român cam 2-3 milioane din banii publici ai armatei. Păi suntem nebuni cu toții? …
-
Pep Guardiola a avut un discurs echilibrat la finele partidei la care a oficiat la centru Istvan Kovacs, arbitrul român în fața căruia celebrul antrenor și-a cerut scuze după încheierea confruntării de pe Etihad. "A fost un meci bun de fotbal, între două echipe cu foarte mulţi jucători de calitate. Am câştigat, ne vom odihni, vom juca la Leeds (sâmbătă, în campionat), şi vom merge în Spania săptămâna viitoare. Pentru a câştiga această competiţie, trebuie să luaţi rezultatele aşa cum vin. Am fi putut avea un rezultat mai bun, dar trebuie să jucăm foarte bine în ambele meciuri", a spus Guardiola. Spre deosebire de alți antrenori, fostul mijlocaș al Barcelonei a s…
-
Sursa Ion Crăciunescu a declarat că la CFR Cluj e nevoie de o schimbare și critică dur reacțiile lui Dan Petrescu, antrenorul liderului. În ultima etapă, CFR s-a impus cu greu, scor 1-0, la Voluntari (Nana Boateng '84), dar are un avans de două puncte față de urmăritoarea FCSB. Crăciunescu, fost șef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, e în prezent analist TV la Digi Sport și urmărește fiecare "pas" făcut de Dan Petrescu. „M-am cam săturat! Eu, de la televizor, nu mă mai uit la declarațiile de după meci cum mă uitam înainte. M-am săturat de văicăreala lui, de clișeele lui, cred că și jucătorii intră în teren obosiți. Cred că ar trebui o schimbare,…
-
[Fotbal] Erling Haaland, chemat la Arsenal de către bunul său prieten: „Trebuie să vină la noi!”
de DnL- 0 răspunsuri
- 571 citiri
Sursa Erling Haaland (21 ani) are zilele numărate la Borussia Dortmund. Mai multe publicații din străinătate susțin că starul norvegian s-a înțeles deja cu Manchester City pentru un contract valabil pe 5 ani, în care va câștiga 29 de milioane de euro anual. Dar bunul său prieten de la națională ar dori ca atacantul să nu semneze cu echipa antrenată de Pep Guardiola (51 ani). Martin Odegaard (23 ani) a mărturisit că, deși are o relație apropiată cu Haaland, nu îi dă niciun sfat cu privire la viitoare destinație. Cu toate acestea, în spirit de glumă, mijlocașul ofensiv a precizat că și-ar dori ca vârful de atac să semneze cu Arsenal în vara aceasta. …
-
Sursa Prima manșă a semifinalei Champions League, dintre Manchester City și Real Madrid, 4-3, a fost un adevărat regal pentru fotbal. Pe lângă cele 7 goluri ale partidei, ambele echipe s-au întrecut în ratări și faze superbe de a înscrie. La tot acest spectacol a avut un rol important și Istvan Kovacs (37 ani). Arbitrul român a avut o prestație remarcabilă, chiar dacă în minutul 54 Pep Guardiola (51 ani) i-a reproșat „centralului” că a acordat un out în favoarea Realului, iar acesta a fost nevoit să-l atenționeze. În cele din urmă, după ce a văzut reluările, antrenorul lui Manchester City și-a prezentat scuzele față de Istvan Kovacs și a ținut să preciz…
-
- 0 răspunsuri
- 859 citiri
Darius Olaru, Octavian Popescu și Ianis Stoica, urmăriți de Torino ”Eu cred că are și ceva din Neymar și chiar din Messi, pentru că ai văzut, când dă la poartă, are și noroc și e un jucător de geniu. Chiar o să-l dau cu 50 de milioane. Pe Man l-am dat cu 11 milioane. Poate cineva să-l vândă cu mai mult? Pe Chiricheș am luat 10 milioane și ei l-au dat cu 7. Pe Tavi n-am să pot să iau valoarea lui reală. Eu cred că valorează 100-150 de milioane. O să-l dau la jumătate de preț, cu 50 de milioane”, a spus Gigi Becali sursa
-
[Fotbal] Florin Tănase, deranjat la interviu după ce a fost omul meciului „Dar la mâna cui mai suntem?!”
- 673 citiri
Căpitanul roș-albaștrilor a transmis că FCSB este de fapt la mâna ei și că dacă își va câștiga toate meciurile va deveni campioana României. „Primul hat-trick (n.r. din carieră)… Sunt fericit că am reușit să marchez în seara aceasta de trei ori. Am avut un început meci dificil. Părerea mea e că acel prim gol a fost cel mai important, pentru că ei ne dominau, noi nu prea stăteam bine în teren și cu siguranță era dificil dacă nu marcam. Suntem într-o formă bună, sper să continuăm așa. Mai avem patru meciuri dificile, dar trebuie să le luăm pas cu pas, să nu ne bucurăm prea mult, pentru că nu am realizat nimic. Sunt fericit că am reușit să marchez de at…
-
- 0 răspunsuri
- 1.3k citiri
Dumitru Dragomir susține că un antrenor potrivit pentru FCSB ar fi Marius Croitoru, despre care Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, susținea că are o clauză de reziliere de 2 milioane de euro. "Nu. Mai degrabă... N-am nimic cu el (n.r. - Ilie Poenaru), chiar îl apreciez. Dar mai degrabă e cel de la Botoşani, Croitoru. Cel mai bun antrenor pentru Steaua (n.r. - FCSB) este Toni Petrea. Nu numai că ascultă de Gigi Becali, dar ştie cum să împace lucrurile. Nu ştiu dacă ceilalţi pot să se adapteze stilului lui Gigi Becali şi al lui MM Stoica", a declarat Dumitru Dragomir sursa
-
Florin Lovin (40 de ani) a fost jucătorul FCSB-ului între 2005 și 2009, iar fostul fotbalist a mărturisit care este cea mai mare calitate a patronului Gigi Becali. Alături de FCSB, Florin Lovin a devenit de două ori campion al României (sezoanele 2004/05 și 2005/06) și a cucerit de două ori Cupa României (sezoanele 2005/06 și 2006/07). Cea mai mare calitate a lui Gigi Becali, dezvăluită de un fost jucător de la FCSB: ”Nu am văzut asta la alți patroni!” Întrebat dacă Gigi Becali se implica la echipă și în perioada când el era jucătorul FCSB-ului, Florin Lovin a negat și a dezvăluit că patronul roș-albaștrilor are o calitate foarte mare. Fostul jucător a…
-
"Budi" spune că urmărea constant meciurile Barcelonei în perioada în care Leo Messi evolua pe Camp Nou, fiind fascinat de calitățile argentinianului, însă după decizia luată de septuplul câștigător al Balonului de Aur, aceea de a pleca la PSG, a rămas fără o echipă favorită în străinătate. Constantin Budescu, fost fan al Barcelonei După transferul lui Messi la PSG, nici Barcelona și nici formația franceză nu au înregistrat rezultatele dorite în Liga Campionilor. Catalanii au părăsit competiția încă din faza grupelor, iar gruparea de pe Parc des Princes, cu tripleta ofensivă formată din Messi, Neymar și Mbappe, a fost eliminată în optimi de Real Madrid. "Cân…
-
„ Tavi Popescu e un jucător urmărit de multe echipe, dar nu e nimic concret, cluburile au alte preocupări, să termine campionatul. Cluburile serioase nu fac oferte acum și nu se bagă acum. Doar urmăresc acum și trag niște concluzii. Impresiile sunt pozitive, pentru că și evoluțiile lui au fost foarte bune. O echipă din Anglia, când este interesată, ia legătura cu clubul și cu agentul, pentru a-și anunța intenția. În Anglia, până nu se termină campionatul, nu intră nimeni în discuții. Pretențiile patronului le știți. Astea sunt pretențiile, poate dacă vine o ofertă discută, negociază, cum a fost și în cazul lui Man”, a declarat Victor Becali Cu sig…
-
- 0 răspunsuri
- 1k citiri
”Nu se mai putea, relația noastră nu mai funcționa. Deja aveam, amândoi, alte priorități. Începusem să ne vedem din ce în ce mai rar, nu ne mai înțelegeam aproape deloc. Cu el plecat mai tot timpul, cu cantonamentele, nu mai aveam cum să numim o relație ceea ce se era între noi. În plus, ca să fiu sinceră, eu eram destul de ocupată, cu repetiții, cu concertele, ne vedeam foarte rar. De aceea ne-am despărțit. Simțeam că relația noastră nu mai merge spre vreo direcție. Avem interese diferite, el este cu sportul, eu cu muzica, pregătesc și un nou concept. Nu ne mai potriveam. Nu am să îi fac niciun reproș lui Dragoș, îl voi respecta întotdeauna, dar e mai bine așa,…
-
La finalul anului trecut, Gigi Becali a achizționat Hotelul Inter din stațiunea Venus, din portofoliul grupului Interagro, controlat de omul de afaceri Ioan Niculae și aflat în insolvență din 2016. Latifundiarul a plătit 6.8 milioane de euro, pentru stabilimentul de cinci stele. FCSB ar putea merge la Venus pentru cantonamentul din această vară Hotelul, construit în 1971, ocupă cinci etaje, are 98 de camere, o suprafață construită de 2.670 metri pătrați și un teren de 4.584 metri pătrați, cu acces direct la plajă, două restaurante și piscină exterioară, iar compania patronului de la Astra Giurgiu investise aproximativ 10 milioane de euro în modernizarea sa, tra…
-
Înainte de pauza meciului din Gruia, Mateo Susic a avut o intervenție dură asupra lui Olaru și a văzut direct cartonașul roșu. ”Ne-a spus că nu simte piciorul”, a spus Toni Petrea după acel meci. În cele din urmă, a fost vorba de o contuzie, iar Darius Olaru s-a întors la antrenamentele vicecampioanei, după cum a anunțat Toni Petrea, și poate evolua în meciul cu Farul Constanța. „Darius Olaru este mai bine, s-a antrenat cu echipa și poate evolua. Vinicius încă este în perioada de recuperare, nu face antrenamente cu echipa și nu va fi în lot. Eu cred că joacă pentru ei, pentru carierele lor, să plece la mai bine. Asta le zic și eu mereu, că tr…
-
După ce Giedrius Arlauskis a cerut să îi fie plătite restanțele financiare, după ce a câștigat procesul la FIFA, acum a venit rândul unui agent să ceară nu mai puțin de 200.000 de euro. Antonis Antoniou, pe numele său, este un agent care se ocupă de deplasările clubului din Gruia, pentru cantonamentele și meciuri din cupele europene. Acesta nu a fost plătit de club și cere acum falimentul CFR-ului, notează GSP.ro. CFR, în continuare favorită pentru titlu: ”Are prima șansă” În următoarea etapă, CFR Cluj se va deplasa pe terenul celor de la FC Voluntari, iar FCSB va juca tot în deplasare, cu Farul Constanța. Alex Bourceanu o vede, în continuare, favorită pe e…
-
[FOTBAL] Gigi Becali caută un atacant la FCSB , pregătește campania de transferuri din vară
- 558 citiri
În consecință, Gigi Becali se gândește serios să aducă un vârf de careu, autentic, care să-l înlocuiască, astfel, pe Claudiu Keșeru, cel ”exilat” de patron în afara lotului și care va pleca în vară. Finanțatorul celor de la FCSB a promis o campanie solidă de transferuri dacă va câștiga titlul și echipa va avea șanse să intre în grupele unei competiții europene. Dacă vor intra milioane de euro în conturi, acesta se gândește să redirecționeze o parte dintre aceștia către transferuri. ”Există plan economic. Ce înseamnă plan economic? Iei campionatul și dacă ai șanse la Europa, în funcție de tragerile la sorți, atunci o să iau 5-6 jucători. Dar, nu putem face nebuni…
-
„Uite…cu îndrăgosteala asta foarte mulți jucători tineri încep să dispară și aici mă refer la Florinel Coman, în primul rând…au mai fost și alții, Denis Drăguș, dar Coman a fost pentru mine o mare speranță. Eram convins că va juca de mult la echipa națională, dar nu a reușit”, a spus Dinu Gheorghe „Având în vedere că și Ianis Hagi a trecut prin același lucru, eu cred că ar fi benefic să revină la Farul Constanța. Acum depinde ce își dorește și clubul, și el. Cred că ar fi benefic să joace. Nu cred că e presiunea la fel de mare ca la FCSB. Oricum, și la Farul cred că e presiune. Peste tot e presiune. Chiar după operația din vară am vorbit cu el, spunea că își d…
-
Cel mai bun marcator al echipei din acest sezon a semnat un nou contract cu gruparea din Arad pe o perioadă de încă două sezoane. Oficializarea s-a făcut în prezenţa lui Alexandru Meszar, al agentului Cătălin Sărmăşan, dar şi al lui Valentin Miculescu, fost golgheter şi el al echipei arădene, tatăl jucătorului. “Încă doi ani alături de UTA, sunt bucuros că am semnat un nou contract şi sper să-mi ajut echipa în continuare. Mi-am propus până la finalul acestui sezon să înscriu din nou şi să terminăm cât mai sus în clasament. Obiectivul meu pentru sezonul viitor este să marchez 15 sau mai multe goluri, dar să-mi ajut echipe şi prin pase decisive. În următorul campi…
-
[FOTBAL] Jucătorii de la FCSB pun presiune pe Becali și cer să joace în Ghencea: „Ne dorim să jucăm acolo!”
de Tarzy- 0 răspunsuri
- 1.8k citiri
Suporterii FCSB au insistat ca echipa să joace meciurile de pe teren propriu în Ghencea, iar Gigi Becali a promis că face toate demersurile ca măcar „finala campionatului”, cu CFR, să se dispute pe noua arenă a Armatei. Fostbaliștii de la FCSB pun și ei presiune pe patronul clubului și spun că și-ar dori să dispute meciurile de pe teren propriu în Ghencea. „Vrem să jucăm în Ghencea, ne dorim asta cu toții. Am vorbit între noi și am decis asta. Ne dorim noi, își doresc și spectatorii. Suntem foarte concentrați și sperăm să câștigăm tot până la final. Tot CFR are prima șansă la titlu, dar noi ne vedem de jocul nostru și sperăm să ne impunem până…
-
Suporterii lui Dinamo au început deja să trimită propunerile pentru noua stemă a „câinilor”, după decizia conducerii de a o înlocui pe cea din prezent. Nicolae Badea a somat-o pe Dinamo să nu mai folosească „FC” în denumire și să nu mai utilizeze stema de pe tricouri decât în scopuri sportive. Astfel, conducerea clubului din Șos. Ștefan cel Mare a ales să schimbe identitatea vizuală și i-a invitat pe suporteri să își pună imaginația la contribuție, ademenindu-l pe câștigător cu câte un abonament și câte un tricou pentru fiecare an în care noua siglă va fi folosită. Suporterii și-au demonstrat din nou atașamentul față de club și au început deja să trimită …
-
- 0 răspunsuri
- 1.4k citiri
Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal crede că FCSB ar trebui să joace pe stadionul din Ghencea, mai ales că acesta a fost construit cu bani publici și este greu de întreținut. „Direct pe Ghencea o să jucăm (n.r. meciul decisiv cu CFR). Ce, e stadionul lor? Crezi că fac ei ce vor (n.r. CSA Steaua) ? Facem plângeri peste tot: DNA, procuratură, mergem peste tot unde e nevoie, chiar și la președinte, pentru a juca acolo, dacă nu ne dau voie. Arcul de Triumf nu este deocamdată o soluție pentru noi, are prea puține locuri.”, a declarat Gigi Becali Detalii despre stadionul Steaua Cost construcţie 94.672.020 milioane de euro Capacitate: 31.2…
-
- 0 răspunsuri
- 754 citiri
„Am lucrat cu Tavi Popescu, îi știu plusurile și minusurile. Este un caracter extrem de frumos, un băiat care e inteligent și are marjă de progres, dar e departe de a fi definit. Trebuie să învețe cum să-și valorifice calitățile, să-și pună în valoare talentul, cum să intre în posesie, cum să controleze mingea, câte atingeri să facă, unde să le facă, când să ia acțiuni individuale, cum să primească, când dinamic, când static, când în profunzime. trebuie să învețe să facă faza a doua, să se implice, să aibă forța să câștige dueluri, să poată să interpreteze bine momentele de tranziție. Este un talent la care mai e nevoie de lucru. Iar dacă mesajele către el vor fi pr…