Cerere de admin
7 topicuri în acest forum
-
-
- Manager Server
- 0 răspunsuri
- 34 citiri
Staff-ul NORD recrutează admini maturi, care pot fi activi. Gradul primit la început este SUPER-MODERATOR > ADMINISTRATOR Cerințele impuse de Echipa-NORD sunt următoarele : Să citiți REGULAMENTUL serverului Minimul necesar pentru obtinerea acces-ului este de 15h [ore]. Completarea modelului se face in intregime, fara abateri de la campurile impuse, in mod contrar cererea va fi respinsa, * TeamSpeak3 Obligatoriu [TS.LEAGUECS.RO Canalul NORD] info: Să nu aveti antecedente pe server (limbaj vulgar, banuri primite, etc.) Să aveți minim 16 ani. Să nu dețineți pe alte accese pe alt servere. Dacă stii că nu ai a…
Ultimul răspuns de la DeaGLe ;x, -
-
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 37 citiri
Numele tau real: marius Numele de pe CS: abdenather:D Steam_id: nu am Câți ani ai?: 26 Obiectivul tau?: inbunatatirea servarului si mentinerea in top Timp dedicat pentru activitate: 3-4 ore Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).:de 12 ani joc cs dar cu pauze/experienta admin acumulata 2 ani Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: mentinerea unui joc frumos si curat Cum te vezi pe tine? (Descrie-te): intelegator/distractiv/bine dispus Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).:Norf-staff
-
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 26 citiri
Numele tau real: Numele de pe CS: Archer()() Steam_id: nu am Câți ani ai?: 27 Obiectivul tau?: inbunatatirea servarului si mentinerea in top Timp dedicat pentru activitate: 2 3 ore Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).:fost fondator acum 5 ani Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: mentinerea unui joc frumos si curat Cum te vezi pe tine? (Descrie-te): distractiv bine dispus mereu Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).:Norf-staff
-
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 25 citiri
Numele tau real: Numele de pe CS: saM. Steam_id: - nu am, dar il voi lua Câți ani ai?: 26 Obiectivul tau?: un game play placut si fara codati! Timp dedicat pentru activitate: 4-6h zi sau chiar 8 Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: 11 ani Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: Imi place sv f mult si as vrea sa-l ajut Cum te vezi pe tine? (Descrie-te): Sociabil, caterinca, haz, tot ce trebuie :)) Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).:Norf-staff
-
- 0 răspunsuri
- 16 citiri
NU mai am nevoie ca vad ca dati pe sv ca , cautati admini dar doar cititi mesaj si nu oferiti raspuns , o zi frumoasa.
Ultimul răspuns de la darkallience3, -
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 27 citiri
Numele tau real: Cosmin Numele de pe CS: CoSmIn Steam_id: STEAM_0:0:892032854 Câți ani ai?: 17 Obiectivul tau?: Sa ridicam servarul sus in top servare populare (merita) ! Timp dedicat pentru activitate: 2-3 ore Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).:nu am Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: Pentru a sustine servarul cat mai mult Cum te vezi pe tine? (Descrie-te): Increzator , de treaba Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).:Nord-staff
-
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 29 citiri
Numele tau real: Petrisor Numele de pe CS: Petrisor Steam_id: STEAM_0:1:449467522 Câți ani ai?: 21 Obiectivul tau?: Sa ridicam servarul sus in top servare populare (merita) ! Timp dedicat pentru activitate: 2-3 ore daca am cu cine juca Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: 9 ani admin / 11 ani cs 1.6 Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: Pentru a sustine servarul cat mai mult Cum te vezi pe tine? (Descrie-te): Increzator , de treaba Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).:Nord-Staff