꧁𓊈Atlantis𓊉꧂Cereri unban/reclamatii
9 topicuri în acest forum
-
Acest topic este blocat 🧨Model Reclamatie🧨
de Yumii- 0 răspunsuri
- 156 citiri
Se va deschide un topic cu numele [RECLAMATIE] numele-celui-reclamat unde se va respecta modelul : Nickname-ul reclamantului : Nickname-ul celui reclamat : Motiv : Dovezi (demo/ss) : Data : Alte precizari : Daca nu se respecta modelul, cererea o sa fie respinsa.
-
Acest topic este blocat 💣Model Cerere UNBAN💣
de Yumii- 0 răspunsuri
- 106 citiri
Titlul CERERII va fi : [UNBAN] NICKNAME unde se va respecta modelul : ️ Nick-ul tau si IP & SteamID : ️ Admin-ul care ti-a acordat ban : ️ Durata ban-ului : ️ Motivul pentru care ai primit ban : ️ Dovezi (wg/screenshots) : Daca ban.ul a fost acordat pt reclama,cererea se va respinge din start.
-
Acest topic este blocat DE CE BAN ?
de Madalinaa- 2 răspunsuri
- 361 citiri
Nick-ul tau si IP & SteamID : Madalinaa ️ Admin-ul care ti-a acordat ban : ALN ️ Durata ban-ului : PERMANENT ️ Motivul pentru care ai primit ban : CA M-AM JUCAT IERI 1 ORA SI AZI PE UN SERVER FOR FUN CU ALINA . ️ Dovezi (wg/screenshots) : - De cand se da ban daca joci pe un server, si nici macar grad sa am acolo ? Sau de ce nu ni s-a transmis ca nu avem voie sa jucam abasolut pe niciun server ? Eu am vazut pe toate serverele ca fiecare joaca unde vrea atat timp cat nu are grad, si nu uita de server, si pe server-ul pe care are admin isi face treaba. Alt motiv, nu ai avea de ce sa dai ban sau remove. Astept explicatiile , si nici macar sa ne zici ca ne-ai…
-
Acest topic este blocat [RECLAMATIE ] Grey | REZOLVAT
de DaXix- 3 răspunsuri
- 178 citiri
Nickname-ul reclamantului : DaXix Nickname-ul celui reclamat : Grey Motiv : Gag-uri degeaba, si nu e singurul am multe dovezi Dovezi (demo/ss) :https://postimg.cc/Y46WL8GH https://postimg.cc/hh6tgTvb Data : 7/1/2025 Alte precizari : Deci am poze si mai sus de ele cum Zeus [ Aeon] ma injura continuu , m-am uitat dand /who si era doar grey in grad, la un momentdat ala ma lau prea in ciocan si i-am zis sa se duca si el si fratesu in ... mea si eu am primit gag instant. Aparte de asta, intr-o zi asdasad ala cu care m-am certat odata a intrat de pe nick-ul meu si injura lumea numa aiurea in repetate randuri si zile odata chiar prinzandu-ma pe server,…
-
Acest topic este blocat Eliad unban | UNBANNED
de Eliad- 2 răspunsuri
- 166 citiri
This afternoon i got permantley ban from admin because i think i cheat. no photo. no any check. i play that server every day for a month. you can check my rank. idk wtf he wants.
-
- 5 răspunsuri
- 140 citiri
Nick-ul tau si IP & SteamID : TraTaMenT - STEAM_0:0:38180081 - 86.121.114.77 ️ Admin-ul care ti-a acordat ban : din cate am inteles domnul aln ️ Durata ban-ului : permanent ️ Motivul pentru care ai primit ban : doar el stie ️ Dovezi (wg/screenshots) : Domnule ALN ,ca sa primesc ban permanent pentru asa aberatie, asta inseamna ca sunteti in depresie . Trebuie sa scrieti in regulament cate cuvinte si ce cuvinte avem voie sa scriem in "ciat" .Toata lumea intra de placere pe joc ,sa se relaxeze ...nu am injurat pe nimeni , nu am jignit pe nimeni ...doar am ras ,am glumit ...am depanat amintiri.. Plus ca am primit ban permanent si far…
-
Acest topic este blocat [UNBAN] KiNG;
de KiNG ;- 1 răspuns
- 111 citiri
️ Nick-ul tau si IP & SteamID : KiNG / 188.26.12.232 / STEAM_0:0:545518182 ️ Admin-ul care ti-a acordat ban : Alin ️ Durata ban-ului : Permanent ️ Motivul pentru care ai primit ban : Habar nu am, el stie. ️ Dovezi (wg/screenshots) : . PS : Vreau doar sa ma joc, n am deranjat pe nimeni doar :-??
-
Acest topic este blocat [UnBan] TraTaMenT
de TraTaMenT- 1 răspuns
- 103 citiri
Nick-ul tau si IP & SteamID : TraTaMenT - STEAM_0:0:38180081 - 86.121.114.77 ️ Admin-ul care ti-a acordat ban : nu stiu ️ Durata ban-ului : permanent ️ Motivul pentru care ai primit ban : nu stiu ️ Dovezi (wg/screenshots) :
-
Acest topic este blocat [UNBAN] λlex
de Alex35-
- Manager Server
- 1 urmăritor
- 1 răspuns
- 98 citiri
Nick-ul tau si IP & SteamID : λlex - 128.127.117.200 - STEAM_0:0:18695448 ️Admin-ul care ti-a acordat ban : nu stiu ️Durata ban-ului : 60 minute? Motivul pentru care ai primit ban: No spread? ️Dovezi (wg/screenshots) :
-