ella. Postat Mai 26 Postat Mai 26 Datorita faptului ca in ultima perioada intra tot mai putini admini pe server , am hotarat sa facem o mica sedinta in data de 01.06.2025 orele 20:00 pe serverul de Teamspeack TS.LEAGUECS.RO Canalul de sedinta al serverului CSGO! Prezenta este obligatorie!!! Daca cineva nu poate participa este rugat sa lasa reply acestui anunt, cu motivul ! Pentru alte intrebari va stau la dispozitie fondatorii: @bombo @always wins/ @aDy / @H.o.F..Stefan / @ella. 1
aloneiintokyo Postat 7 ore în urmă Postat 7 ore în urmă Voi fi la serviciu, nu mă voi putea alătura 1
Sinon Postat 6 ore în urmă Postat 6 ore în urmă Mă duc astăzi la școala mea, care este la aproximativ 120 km de orașul meu natal și nu mă voi putea înscrie. 1
ella. Postat 1 oră în urmă Autor Postat 1 oră în urmă Cei prezenti la sedinta au primit UP, acestia fiind : @Cojo si @Skqable , as vrea sa fiti activi si pe forum in continuare ! @Sinon si @aloneiintokyo au fost invoiti ! Toti cei care nu s.au prezentat la sedinta si pentru lipsa de activitate pe forum si pe server au primit -1 !
Postări Recomandate