BloodRaine69 Postat Vineri la 20:15 Postat Vineri la 20:15 Nume real:Liviu Nickname în joc:BloodRaine Vârsta:19 Poți vorbi pe TeamSpeak 3 (TS3)?: Nu am microfon la pc Număr de ore jucate: Ești membru pe grupul nostru de Discord? (nume grup): Am sa intru imediat dupa aplicatie. Ești dispus să susții serverul printr-o donație?: Da Care este motivul pentru care îți dorești grad pe server?: Imi place serverul si este fun. 4
valu Postat Vineri la 21:05 Postat Vineri la 21:05 (editat) CU INDULGENTA GameTracker.com :https://www.gametracker.com/player/BloodRaine/135.125.166.225:27015/ Editat 22 ore în urmă de valu 2
justbe Postat Vineri la 23:12 Postat Vineri la 23:12 Contra Adminul nu e centrul atenției, el manevrează si menține joc ul. Deci jocul e 4 fun pentru tine cand este la fel si pentru playeri JUST:BE 3
nethal Postat Ieri la 10:43 Postat Ieri la 10:43 De la mine ai Sper să te văd activ pe server și să te implici ( Poate așa o să avem adminii care știu să schimbe o hartă , să seteze timpul la hartă pe 0 când este cazul seara , și mai multe implicare și interacțiune cu playerii de pe server ) 3
david florian Postat 23 ore în urmă Postat 23 ore în urmă Contra, nu te-am vazut pe cs.. incearca peste ceva timp! Spor! 1
Knight@LCS Postat 23 ore în urmă Postat 23 ore în urmă never saw you on the server + you should have a proper reason to become a admin 1
-QrS- Postat 22 ore în urmă Postat 22 ore în urmă Lasami nuck si parola sau SteamID in privat sau dicord:rvv96 2
Postări Recomandate